- 2 Kasım 2015
- 162
- 110
- 18
- Konu Sahibi Okuloncesiogrt
-
Pes etmiyorum ama kızıyorum kendime ve moralim bozuluyor. Okuldan dolayi sadece 2 gün spora gidebiliyorum cuma, cumartesi 1 - 1,5 saat ter döktüm aksam misafirliğe gitmek bütün çabalarımı sildi süpürdü. Yine birçok yiyecekten yemedigim halde yediklerim çok fazla. Ahh ahh neyse geldi geçti salı gününe kadar belki toparlarim. Sana canı gönülden basarilar diliyorumMerhaba , hadi pes etmek yok.yapabiliiirz yarin sabah bende baslamak istiyorum 60 kiloyum 50 olmak istiyorum.
Pes etmiyorum ama kızıyorum kendime ve moralim bozuluyor. Okuldan dolayi sadece 2 gün spora gidebiliyorum cuma, cumartesi 1 - 1,5 saat ter döktüm aksam misafirliğe gitmek bütün çabalarımı sildi süpürdü. Yine birçok yiyecekten yemedigim halde yediklerim çok fazla. Ahh ahh neyse geldi geçti salı gününe kadar belki toparlarim. Sana canı gönülden basarilar diliyorumboyun kaç acaba?
Himm daha once duymamıştım bunu. Teşekkür ederim dileklerin içinde:) 59 iyi bence devami da gelir inşallah. Bende nasipse salı tartilcam bakalım ne durumdayım.Boyum 1.58 , ben uc gundur sabahlari kahve icip iki saat sonra hafif bi kahvalti yapiyorum, bi arastirmada okumustum sabah kahvaltisini bir saat gec aksam yemegini bir aaat erken yapmak zayiflama acisindan verimli oluyormus.bugun 59 ciktim cok az bi fark ama cok mutlu oldum daha da hirslandim.insallah canim bende cani gonulden ayni dilekleri diliyorum senin icin :)
Herşeyden ölçülü birşekilde yiyiyoruz ne güzel aslında sağlıklı beslenmenin adı bu, bakma biz diyet diyoruz
Katılıyorum aynenHerşeyden ölçülü birşekilde yiyiyoruz ne güzel aslında sağlıklı beslenmenin adı bu, bakma biz diyet diyoruz
Bende de ona benzer bir app var myfitnesspal diye. Adımlarımı da sayıyor kerataKatılıyorum aynen. Bi arkadaş fatsecret diye bi program demisti onu indirdim yediklerimi oraya yaziyorum kalorilerinede dikkat etmis oluyorum. Sana da tavsiye ederim
Seninki daha gelişmişBende de ona benzer bir app var myfitnesspal diye. Adımlarımı da sayıyor kerata
Bozuldu valla bırakmak istemiyorum zaten yavaş yavaş olsun yeter ki gitsin kilolar ama geri aldığımı hissetmek kötü oluyor. Çarşambaya kadar tekrar toparlayabilsem iyi olcak ama bakalım. Desteğin için teşekkürler canımAy Canım moralini bozma sakın kaldığın yerden devam et sakın tartıya çıkma birkaç gün
Toparlarsın durumu
Ben de fazla dikkat etmedim sarma yedim sayısını bilmıiyorum . Olsun , sıkıntı yok, acelemiz de yok yavaş yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?