- 1 Mayıs 2016
- 175
- 104
- 18
- 34
Aminnnn canim insallahhh. Tamam etiketlerim canimminşallah görmezsin/ görmeyiz/ görmezler canım.. 4 gunun sonunda pozitif çıkarsa mutlaka benide etiketle merak ederim.. inşallah inşallah inşallah görmeyiz kırmızıları AMİN AMİN AMİNyesim celiktas
Evet canım. Çok sukur hamileyim. Elimden gelen bisey olursa tabiki yardımcı olurum. :)Bayra bana bu konuda yardımcı olur musun
Kızlar bu bir gece de hamile kalanlar nasıl oluyor ben uğraş uğraş olmuyor
Y maşallah sana rabbim sağlıkla sihatle kavuştursun bize de onun suyu hurmetine nasip olsunEvet canım. Çok sukur hamileyim. Elimden gelen bisey olursa tabiki yardımcı olurum. :)
Amin canimm inşallah. Bu topiktekiler benim için önemli. Ovulasyon dönemi bekleme dönemi birlikte geçirdik. Her zaman aklımda dualarimda. Rabbim inşallah hepinize en kısa zamanda hayirlisiyla nasip eder.Ymasallah
Y maşallah sana rabbim sağlıkla sihatle kavuştursun bize de onun suyu hurmetine nasip olsun
O sevincli haberi hepimiz alalim Ins canm tesekkur ederm iyi dileklerin icinHadi kızlar F FatimasevketeelliifFB ikiniz birden hamis kalmış olun ve aynı anda burdan haber verin bize. Sevinelim azcik ya moral olsun
Yok canm yapmadm yapmayi da dusunmem .cunku saglik ocagina kan verdm ben oradaki doktorda en Iyisini yapmissin cunku idrar testi bazen vari yok yok olanida var gosterebiliyor sonra bizde sikinti cekiyoruz dedicanım sen test yapmışmıydın ?
Amin inşallah canım benimO sevincli haberi hepimiz alalim Ins canm tesekkur ederm iyi dileklerin icin
Gitti mi senin misafir Ins bu son gelisi olur bi daha 9 ay boyuncada gelmez01duygu01 .!.:Amin inşallah canım benim
Ins rabbim o pozitifi olmayan herkese yasatir ben pazartesi alicam sonucu bakalm ne olacakKızlar içime doguyo yakın zamanda bi pozitif test paylaşımı gelecek insallah
Gitti canım sonunda :) baslicam bende çalışmayaGitti mi senin misafir Ins bu son gelisi olur bi daha 9 ay boyuncada gelmez
Ins hadi bakalim hayirli sonuclar olsn Ins duam seninle ismin duygu mu oyle dua ediyom cunkuGitti canım sonunda :) baslicam bende çalışmaya
Canım bir bakar misin son testlerim
Yok canm yapmadm yapmayi da dusunmem .cunku saglik ocagina kan verdm ben oradaki doktorda en Iyisini yapmissin cunku idrar testi bazen vari yok yok olanida var gosterebiliyor sonra bizde sikinti cekiyoruz dedi
Yumurtlaman dün olmuş muhtemelen canım. Artık bekleme zamanı gibi 14 gün kadar sonra hayırlı sonuçlar alirsin inşallahCanım bir bakar misin son testlerim
Canimm hayirlisiyla güzel sonuçları goruruz inşallah bu ay. İnanıyorum ben az kaldı mutlu habereGitti canım sonunda :) baslicam bende çalışmaya
İnternette sonuçlar görme fırsatı oluyo diye biliyorum ama canım. Bi bak istersen.Ins hadi bakalim hayirli sonuclar olsn Ins duam seninle ismin duygu mu oyle dua ediyom cunku
Canim peki bugün çalışma olmalı miYumurtlaman dün olmuş muhtemelen canım. Artık bekleme zamanı gibi 14 gün kadar sonra hayırlı sonuçlar alirsin inşallah
Çok sağol bitanem. Amin inşallah. Hepimiz burdan hamis olmadan cikmicaz hayırlısıyla. Sizi gönderdik sıra bizde :)Canimm hayirlisiyla güzel sonuçları goruruz inşallah bu ay. İnanıyorum ben az kaldı mutlu habereRabbim yardımcin olsun gönlüne ferahlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?