Sağol canım benim. Evet duygu ismim. Çok sağol tatlı dileklerin içinIns hadi bakalim hayirli sonuclar olsn Ins duam seninle ismin duygu mu oyle dua ediyom cunku
Canm burasi Ilce oldugu icin numara falan verilmiyo o yuzden bakmam imkansizİnternette sonuçlar görme fırsatı oluyo diye biliyorum ama canım. Bi bak istersen.
Ins canm rabbim yar ve yardimcimiz olsnSağol canım benim. Evet duygu ismim. Çok sağol tatlı dileklerin içinhepimiz hayırlısıyla hamişliğe doğru gidiyoruz inşallah.
Sikma canini rabbim saglik versin diger aylar bizi bekler canin sag olsunKizlar kirmizilari gordum maalesef.. bu ay da husran
Ben de yok birsey daha ne olacak bakalmKizlar kirmizilari gordum maalesef.. bu ay da husran
Sikma canini rabbim saglik versin diger aylar bizi bekler canin sag olsun
Hic bir bilgim yok canm yapmadim hic cunku.yanlis bilgi vermeyimBugun 4. Gundu zaten fazla baglamamistim da beklemiyordum da zaten ama iste genede insanin bi ici burkuluyor.. 8. Ayi denicem bakalim.. sogan kurune baslim diyorum ne zaman baslamaliyim?
Üzülme tatlım. Benimde 8. ay olacak bu ay. Aynı durumdayızKizlar kirmizilari gordum maalesef.. bu ay da husran
Üzülme tatlım. Benimde 8. ay olacak bu ay. Aynı durumdayızinşallah hepimiz tadacaz o duyguyu. Bozmayalim morallerimizi. Burda hepimiz birbirimize desteğiz. Buraya yazan herkesin hamis olduğunu duyana herkesin yanindayim. Bu süreçte bende çalışmalara devam etmekte olacam tabiki :) Allah hepimize verecek insallah. Ben buna inanıyorum. Hepimiz burdayiz, bu ay olmazsa gelecek ay olsun hiç önemli değil. Sonuçta o mutluluğu paylasacaz birbirimizle elbet. Tabiki önce Allah'in izniyle....
Soğan kürünü denemedim canım ve bilmiyorum. Netten bi bak bakalım doğru şekilde uygulayarak iç ki ise yarasin. İnşallah birşeyler olur bakalim01duygu01 senin bilgin var mi canim ya ?
Soğan kürünü denemedim canım ve bilmiyorum. Netten bi bak bakalım doğru şekilde uygulayarak iç ki ise yarasin. İnşallah birşeyler olur bakalim
Ins canm hicbir zaman umitsizlige dusmek yok olacak birgun Allahin izniyleÜzülme tatlım. Benimde 8. ay olacak bu ay. Aynı durumdayızinşallah hepimiz tadacaz o duyguyu. Bozmayalim morallerimizi. Burda hepimiz birbirimize desteğiz. Buraya yazan herkesin hamis olduğunu duyana herkesin yanindayim. Bu süreçte bende çalışmalara devam etmekte olacam tabiki :) Allah hepimize verecek insallah. Ben buna inanıyorum. Hepimiz burdayiz, bu ay olmazsa gelecek ay olsun hiç önemli değil. Sonuçta o mutluluğu paylasacaz birbirimizle elbet. Tabiki önce Allah'in izniyle....
İnşallah ve buna inanıyorum ben. Hepimiz inanalimIns canm hicbir zaman umitsizlige dusmek yok olacak birgun Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?