Kararlıyım ovulasyon testine

Kizlar kirmizilari gordum maalesef.. bu ay da husran
Üzülme tatlım. Benimde 8. ay olacak bu ay. Aynı durumdayız inşallah hepimiz tadacaz o duyguyu. Bozmayalim morallerimizi. Burda hepimiz birbirimize desteğiz. Buraya yazan herkesin hamis olduğunu duyana herkesin yanindayim. Bu süreçte bende çalışmalara devam etmekte olacam tabiki :) Allah hepimize verecek insallah. Ben buna inanıyorum. Hepimiz burdayiz, bu ay olmazsa gelecek ay olsun hiç önemli değil. Sonuçta o mutluluğu paylasacaz birbirimizle elbet. Tabiki önce Allah'in izniyle....

Aynen canim oyle biliyon en kafaya takmayanlardan biriyim bunu :) sogan kirune ne zaman baslim bilgin var minicim bi temizlensin

Ben sadece maydanoz suyunu icmistim ama onuda çok icmemelisin. Eğer hamisligine denk gelirse düşük yaparsın Allah korusun. Ben 1 gün ictim, başka icemedim korktum

Ins canm hicbir zaman umitsizlige dusmek yok olacak birgun Allahin izniyle

Kpss yi cok stres ettim son iki hafta kala uykum kacti hep .bu 5 gun gecikmeyi ona bagliyorm cunku hamilelige dair belirtim yok bilmiyorum ya zor islermis bunlar onu ogrendim ilk aydan

F Fatimasevket bende voltaren sr 75 'e bagliyorum olayimi zaten bu ay istemiyordum 3 4 gene rontgene girdim taş yuzunden 2 de ses dalgali tas kirmaya girdim 8.de tkrr giricem 3
Seansa bakalim.. ins olur bu ay ya..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…