Birde kizlar kani ben cuma verdim ya sonuclar 3.5 da cikiyodu cikmadi pazartesi de mi 3.5 bekleyecem yoksa sabah gitsem ogrenirmiyim ki
Tamam o zaman 3.5 da gideyim garanti olsn oruc oruc yorulmayimYine ayni saat olur cnm cunku cumartesi calismamislardir gene ayni randiman giderler
Dogru hersey etkileyeF Fatimasevket bende voltaren sr 75 'e bagliyorum olayimi zaten bu ay istemiyordum 3 4 gene rontgene girdim taş yuzunden 2 de ses dalgali tas kirmaya girdim 8.de tkrr giricem 3
Seansa bakalim.. ins olur bu ay ya..:)
Ins olur canm.dogru hersey etkileyebiliyor adeti o yuzden fazla da umitlenip uzulmek istemiyorm bakalm Allahtan hayirlisiF Fatimasevket bende voltaren sr 75 'e bagliyorum olayimi zaten bu ay istemiyordum 3 4 gene rontgene girdim taş yuzunden 2 de ses dalgali tas kirmaya girdim 8.de tkrr giricem 3
Amin canm Ins bildigimiz bilmedigimiz kim varsa rabbim yasatir bu duyguyu ins hayirlisiylaRabbim bekleyen herkese tez zamanda o muhteşem duyguyu tattırsın. mubarek ramazan ayında dualarım hep boyle olacak canlarım..
Ben de 9 aydır hamile kalmaya calisanlardanim. Yaşım 31 ve daha hic Cocugum yok. İste bu ay ovulasyon testinde kopkuyu 2.cizgiyi gördüm. Ondan bir gun önce iliski olmustu ve 2. Cizgiyi gördüğüm gun de iliskiye girdik. Sonra da daha beraber olmadık. Cizgiyi gördüğümden beri tam 6 gun gecti. Hasta olmama da 10 gun var daha. Bekleyeceğiz bakalım. Motivasyonum cok düşük aslında nasılsa olmayacak diye. Çünkü sürekli kendimde ya da esimde problem arıyorum. Eşim bu salı doktora gidecek bakalım. Ben daha önce gitmiştim herhangi bir problemim olmadığını soyledi doktor.
Sizlerin esleri de kontrol yaptırdı mı yoksa ben mi cok negatif yaklaşıyorum olaya.. Etrafımda 2 en yakın arkadasım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldılar. Ben 3 senelik evliyim ama daha önce hep korunduk. Gecen sene eylul gibi korunmayı bıraktık. Bu arada hic dogum kontrol hapı kullanmadım. Hep eşim korundu..
Cok uzun yazdım. Sanirim biraz icimi dökmeye ihtiyacım var. Etrafımdakilere daha cocuk düşünmüyoruz gibilerinden cevaplar veriyorum çünkü. Gerçekten can sıkıcı bir durum. O nedenle buradakileri cok iyi anlıyorum. İnsallah en kısa zamanda bebeklerimizin haberini alır, sağlıkla da kucaklarımıza alırız.
inşallah canım.. bende korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağımı sanıyordum. bir yıldır evliyim 4 aydır bebek telaşındayız. bende senin gibi acaba bir problemmi var diye doktora gittim bi sorun görünmüyor. eşim henüz gitmedi ama kendisi artık bendemi bir gitsem demeye başladı. tabiki oda olabilir herşey bizler için ama ben artık Yaradan bilir diyorum. bir iki ay daha denemeden sonra eşim gidecek doktora.. onda da hiçbir sorun olmayadabilir. vakti gelmemiştir. kim bilir ama bu bekleyiş gerçekten zor. ve insanların soruları sinir bozucu olmuyomu dıye soran densizler bile var. bende düşünmüyoruz diyorum ama deli gibi istediğimi nereden bilecekler :) artık Mübarek ayda insallah mutlu haberler alıcaz birbirimizden
İnsallah mutlu haberler yakındır. Olmadi başka çareler arayacağız tabi iğneleme, tüp bebek gibi.. Sadece cok fazla beklemek can sıkıcı .. Yas da yerinde durmuyor yanı :)
Ins olur canm Allahtan umid kesilmez.ismin neydi duamda sana da yer vereyim.benzemezkimsebana .!.:Ben de 9 aydır hamile kalmaya calisanlardanim. Yaşım 31 ve daha hic Cocugum yok. İste bu ay ovulasyon testinde kopkuyu 2.cizgiyi gördüm. Ondan bir gun önce iliski olmustu ve 2. Cizgiyi gördüğüm gun de iliskiye girdik. Sonra da daha beraber olmadık. Cizgiyi gördüğümden beri tam 6 gun gecti. Hasta olmama da 10 gun var daha. Bekleyeceğiz bakalım. Motivasyonum cok düşük aslında nasılsa olmayacak diye. Çünkü sürekli kendimde ya da esimde problem arıyorum. Eşim bu salı doktora gidecek bakalım. Ben daha önce gitmiştim herhangi bir problemim olmadığını soyledi doktor.
Sizlerin esleri de kontrol yaptırdı mı yoksa ben mi cok negatif yaklaşıyorum olaya.. Etrafımda 2 en yakın arkadasım evlendikten 2 ay sonra hamile kaldılar. Ben 3 senelik evliyim ama daha önce hep korunduk. Gecen sene eylul gibi korunmayı bıraktık. Bu arada hic dogum kontrol hapı kullanmadım. Hep eşim korundu..
Cok uzun yazdım. Sanirim biraz icimi dökmeye ihtiyacım var. Etrafımdakilere daha cocuk düşünmüyoruz gibilerinden cevaplar veriyorum çünkü. Gerçekten can sıkıcı bir durum. O nedenle buradakileri cok iyi anlıyorum. İnsallah en kısa zamanda bebeklerimizin haberini alır, sağlıkla da kucaklarımıza alırız.
Senin Isminide alayim canm duygu elif var seni de ekleyim duaya[/QUOTE][QUOTE"Petunyasemen, post: 46796895, member: 761413"]evet en sabırsızlandıran durum yaş mevzusu bende 28 yaşındayım ve ikinci cocuğu da istiyorum bir an önce anne olmak istiyorumm inşaallah
Ozaman şimdiden hayırlı olsunDurmak yok denemelere son hiz devam.. sogan kürünü yapcam,folik asidi birakmicam, bol hol pekmez ve polen yicem, esimede keciboynuzu polenli pekmez findik fistik balli ceviz yedirip durcam :)01duygu01 F Fatimasevket
Çok geçmiş olsun canım. İyileş buran önce bebis gelecek bakkkF Fatimasevket bende voltaren sr 75 'e bagliyorum olayimi zaten bu ay istemiyordum 3 4 gene rontgene girdim taş yuzunden 2 de ses dalgali tas kirmaya girdim 8.de tkrr giricem 3
Belki öğrenirsin tatlım. Ama sen bekle yinedeBirde kizlar kani ben cuma verdim ya sonuclar 3.5 da cikiyodu cikmadi pazartesi de mi 3.5 bekleyecem yoksa sabah gitsem ogrenirmiyim ki
İnşallah bu ay bi değişiklik olur, bi bakarsin meleğin karnına gelmiş :) ben bu ay kendimden çok sizlerden ümitliyim. Hiç sıkma canını tatlım. Elbet olacak diye düşün. Allahın izniyle hepimiz beklemedeyiz. Olmicak diye bise yok. Olumsuz dusunme bu ay. Ben mesela kendi haline bıraktım 8 aydır deniyorum. Bu ay hiç takmicam kafama. Sadece burda sizlerle konuşacam. Başkada kimseyle konusmuyorum zaten bu konuyu. Eşimle bile.. Allah hepimize sağlıklı bebis verecek İnşallahBen de 9 aydır hamile kalmaya calisanlardanim. Yaşım 31 ve daha hic Cocugum yok. İste bu ay ovulasyon testinde kopkuyu 2.cizgiyi gördüm. Ondan bir gun önce iliski olmustu ve 2. Cizgiyi gördüğüm gun de iliskiye girdik. Sonra da daha beraber olmadık. Cizgiyi gördüğümden beri tam 6 gun gecti. Hasta olmama da 10 gun var daha. Bekleyeceğiz bakalım. Motivasyonum cok düşük aslında nasılsa olmayacak diye. Çünkü sürekli kendimde ya da esimde problem arıyorum. Eşim bu salı doktora gidecek bakalım. Ben daha önce gitmiştim herhangi bir problemim olmadığını soyledi doktor.
Çok geçmiş olsun canım. İyileş buran önce bebis gelecek bakkk
Arkadaşlar sizce yumurtlama var mi bugün yuurta aki da geldi testi yapmadan az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?