Kızlar bir yorumlar misiniz
Olsun canim bekle bakalim bikac gun diye insallah hamilesindirDayanamadim gene seytana uydum yaptim kocaman bir tek cizgi aldim :)
Kızlar içime doguyo yakın zamanda bi pozitif test paylaşımı gelecek insallah
Ben son son böyle dua ettiğimdr adetim 20 gün geçilmişti canım. İnşallah kırmızılar gelmez ve hamilelik müjdesini aliriz inşallah inşallahinşallah görmezsin/ görmeyiz/ görmezler canım.. 4 gunun sonunda pozitif çıkarsa mutlaka benide etiketle merak ederim.. inşallah inşallah inşallah görmeyiz kırmızıları AMİN AMİN AMİNyesim celiktas
Canım 12. Günü 14. 15. Günü değerlendirdim ama devam mı edeyimgünlerini çok iyi değerlendir canım :)
Aminnn herkes ramazan bereketi ile hamile kalırKızlar içime doguyo yakın zamanda bi pozitif test paylaşımı gelecek insallah
Siliklesene kadar devam et canımCanım 12. Günü 14. 15. Günü değerlendirdim ama devam mı edeyim
Ben son son böyle dua ettiğimdr adetim 20 gün geçilmişti canım. İnşallah kırmızılar gelmez ve hamilelik müjdesini aliriz inşallah inşallah
Aminnnnnnn inşallahhayırlı ve sağlıklı olsun da doğru zamanda olsun Allahım biliyor ezan vaktinde meleklerimizi bağışlasın bizlere
Ramazanda öleceğim o zaman :)Siliklesene kadar devam et canım
Yok canım genelde 3 günde siliklesiyo. :)Ramazanda öleceğim o zaman :)
Ahh bi bilsek benim on ay kaç gece uğraşma sonucu ancak olduKızlar bu bir gece de hamile kalanlar nasıl oluyor ben uğraş uğraş olmuyor
Bayra bana bu konuda yardımcı olur musunAhh bi bilsek benim on ay kaç gece uğraşma sonucu ancak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?