Amin canim insallan hepimiz icin. Bi belirtin varmi. Bende asiri halsizlik var 3 4 gundur ve asiri mide yanmasi ve bulanti
Bizimkide öyle canım inan çamaşır sepeti taşıttırmıyoSinavim var ona calisiyorum dershneye gidiuorjm ama bisey olsun herseyi bebege yoruyorum ve esim benden daha beter. Agzimdan ne ciksa direk hamilesin kesin diyo en cok onu hayal kirikligina ugrattigim icin uzuluyorum
Benm gecen ay inanilmaz gogus agrim vardi kasik agrimda ama bosa cikti:) bu ay gogus agrim yok kasigima batma oluyo ustune yattigimda ozellikle ama bakalim. Sen nezman test yapicaksin canimYa valla var desem yalan olur, yok desem gene yalan olur :) göğüslerim çok ağrıyor sızım sızım sızlıyor. Kasıkda özellikle ayakda çok durduğumda ağrı oluyor ama günüm yaklaşıncada oluyor. Belim ağrıyor bu benim için normal çünkü böbrek taşım varçok karmaşığım ben anlayacağın o yüzden dinlemiyorum kendimi
Aynen mide bulantim cok var geceleri mide yanmasindan uyuyamiyorum bide cok halsizlik var bellide etmeye calisiiyorumm ona ama olmuyo yine. Her ay oldugu gbi bu ayda ben hissediyorum hamilesin diyoBizimkide öyle canım inan çamaşır sepeti taşıttırmıyo
Bende öyle düşünüyorum ama demekki bazılarını stres daha çok etkiliyor. Bi açıklaması yok bunun aslında :) hamile kalamayınca üzülmeyelim diye söylenen bir söz sanırım bu :) aksi halde kafamiza takmamak elde değil..Ya kizlar hani hep deniuo ya stres yapinca olmuyo diye. Bu ovilasyonu kullanip hamile kalanlar stres yapmiyo mu hic beklerken. 2. Ayim bu denediyim 10nda bat bekliyorum suan. Ovilasyon kullanip stres yapmayaniniz var mi ? Akisina birakirsam da hic olmucakmis gbi geliyo benim gbi dusunenniz varmi yoksa ben cokmu kafama takiuorum
Canım aslında ben hep şimdiye kadar sabah ilk idrarla yapılır testler diye biliyordum ama sonradan tecrübeli arkadaşlardan duyduklarım, sabahın ilk idrarında yapmamak lazimmis. Ben öğleden sonra yaptım hep. Sen hiç kafani karıştırma canım. Şuan koyulasmaya başlamış seninki zaten. Ertesi gün sabah kahvaltıdan sonra bise yeme ve içme, idrara da çıkma. 3 saat sonra yap testini. En güzeli bu tatlım.Yumurtlama testinde tecrübesi olanlar rehberim olur musunuz? Bugün ilk idrardan sonra sıvı almadım ve yaptım testi bakarmisiniz sanırım öğleden sonra yapınca sıvı alımını ayarliyamiyorim ya da bir yerde hata yapıyorum. Sabah idrarda belirirken öğleden sonra çok silik oluyor sizce her zaman sabah ilk idrardan sonra sıvı almayıp o şekilde mi yapmalıyım. Sabah idrar rengi kötü oluyor ve testte çıkıyor silikte olsa ama öğleden sonra idrar rengi açılıyor ve önceki silik çıkan teste göre daha silik oluyor ne oluyor bana yol gösterin teşekkürler
Evet canım. Siliklesme geç de olabiliyor. Ama siliklesmeye başlıyor mutlakaKızlar yumurta catladiktan sonra ovulasyon testi hep silik mi çıkar
Benm gecen ay inanilmaz gogus agrim vardi kasik agrimda ama bosa cikti:) bu ay gogus agrim yok kasigima batma oluyo ustune yattigimda ozellikle ama bakalim. Sen nezman test yapicaksin canim
Ah bizim bu sabırsız hallerimiz.... :)Dayanamadim gene seytana uydum yaptim kocaman bir tek cizgi aldim :)
Ah bizim bu sabırsız hallerimiz.... :)
valla ya hiç sorma :) şimdi diken üstündeyim işyerinde sürekli tuvalet ofis arası mekik dokuyorum kaza olmasın diye
İnşallah seninde olur hayırlısıyla tatlım. Hoşgeldin aramızaSelam kızlar bende varım bu ay dedim ovulasyon alalım diye eşim aldırmadı internetten diye eczaneden al diyo o zaman da çok pahalı oluyor bende almadım bu ay olmazsa alacağım ama internetten sat 16 Mayıs bat 16 17 falan olur heralde bilemiyorum çünkü normalde 18 i olurdu geçen ay 16 sında oldu o yüzden tam ne zaman gelir bilmiyorum inşallah gelmez gelirse bi daha ki ay ovulasyon testi şimdilik bekliyorum çok sabırsızım
Hoşgeldin canım çok iyi yaptın aramıza katılarak birbirimizi en iyi biz anlıyoruzSelam kızlar bende varım bu ay dedim ovulasyon alalım diye eşim aldırmadı internetten diye eczaneden al diyo o zaman da çok pahalı oluyor bende almadım bu ay olmazsa alacağım ama internetten sat 16 Mayıs bat 16 17 falan olur heralde bilemiyorum çünkü normalde 18 i olurdu geçen ay 16 sında oldu o yüzden tam ne zaman gelir bilmiyorum inşallah gelmez gelirse bi daha ki ay ovulasyon testi şimdilik bekliyorum çok sabırsızım
Ins yanlistir test adet olmazsan Iki uc gun sonra kan ver canmDayanamadim gene seytana uydum yaptim kocaman bir tek cizgi aldim :)
Benim hala yok gelen giden 4 gun oldu bugun tam
Hadi kızlar F FatimasevketeelliifFB ikiniz birden hamis kalmış olun ve aynı anda burdan haber verin bize. Sevinelim azcik ya moral olsun
Benim hala yok gelen giden 4 gun oldu bugun tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?