Kararlıyım ovulasyon testine

Amin canim insallan hepimiz icin. Bi belirtin varmi. Bende asiri halsizlik var 3 4 gundur ve asiri mide yanmasi ve bulanti

Ya valla var desem yalan olur, yok desem gene yalan olur :) göğüslerim çok ağrıyor sızım sızım sızlıyor. Kasıkda özellikle ayakda çok durduğumda ağrı oluyor ama günüm yaklaşıncada oluyor. Belim ağrıyor bu benim için normal çünkü böbrek taşım var çok karmaşığım ben anlayacağın o yüzden dinlemiyorum kendimi

Sinavim var ona calisiyorum dershneye gidiuorjm ama bisey olsun herseyi bebege yoruyorum ve esim benden daha beter. Agzimdan ne ciksa direk hamilesin kesin diyo en cok onu hayal kirikligina ugrattigim icin uzuluyorum
Bizimkide öyle canım inan çamaşır sepeti taşıttırmıyo

Benm gecen ay inanilmaz gogus agrim vardi kasik agrimda ama bosa cikti:) bu ay gogus agrim yok kasigima batma oluyo ustune yattigimda ozellikle ama bakalim. Sen nezman test yapicaksin canim

Bende öyle düşünüyorum ama demekki bazılarını stres daha çok etkiliyor. Bi açıklaması yok bunun aslında :) hamile kalamayınca üzülmeyelim diye söylenen bir söz sanırım bu :) aksi halde kafamiza takmamak elde değil..

Canım aslında ben hep şimdiye kadar sabah ilk idrarla yapılır testler diye biliyordum ama sonradan tecrübeli arkadaşlardan duyduklarım, sabahın ilk idrarında yapmamak lazimmis. Ben öğleden sonra yaptım hep. Sen hiç kafani karıştırma canım. Şuan koyulasmaya başlamış seninki zaten. Ertesi gün sabah kahvaltıdan sonra bise yeme ve içme, idrara da çıkma. 3 saat sonra yap testini. En güzeli bu tatlım.

Selam kızlar bende varım bu ay dedim ovulasyon alalım diye eşim aldırmadı internetten diye eczaneden al diyo o zaman da çok pahalı oluyor bende almadım bu ay olmazsa alacağım ama internetten sat 16 Mayıs bat 16 17 falan olur heralde bilemiyorum çünkü normalde 18 i olurdu geçen ay 16 sında oldu o yüzden tam ne zaman gelir bilmiyorum inşallah gelmez gelirse bi daha ki ay ovulasyon testi şimdilik bekliyorum çok sabırsızım

İnşallah seninde olur hayırlısıyla tatlım. Hoşgeldin aramıza

Hoşgeldin canım çok iyi yaptın aramıza katılarak birbirimizi en iyi biz anlıyoruz

Hadi kızlar F Fatimasevket eelliifFB ikiniz birden hamis kalmış olun ve aynı anda burdan haber verin bize. Sevinelim azcik ya moral olsun

Duygu'cuğum ağzından bal damlıyor bal.. ahh ahh keşke olsak valla kalkıp roman havasıda oynarım horonda teperim hayırlısı bakalım :) hayır en azından adet gelse ovulasyona baslayacağımı bilirim o da yok anacım :) Hayırlısı bakalım bekleyip göreceğiz hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…