Kararlıyım ovulasyon testine

Ya kizlar benim 4 5 gundur inanilmaz sag kasik agrim oluyo dun temizlik yaparken eğildiğimde hep agri girdi. Sag tarafima yatincada ayni sekilde agri oluyo bunlari yasiyan varmi araniz da acaba?

Kizzzzlarrrr 12.gunum ve testi ilk idrarimla 4 saat geç yaptim. Sonuç resimdekiii cift cizgiiii bir yanlislik yokturrr dimiii ben şoktayim demek 13.gun yumurtluyomuşmmm

Eklentiler

• IMG-20160606-WA0000.webp
    6 KB · Görüntüleme: 28
çift çizgi çıktıysa yoktur :) iyi değerlendir kırmızı bayağ koyu :))

Ya keske dun aksamda yapsaydim o kadar uzuldum ki. En azindan dun mu pozitif bugun mu oldu onu bilirdim neyse...
Peki yakı yapicam simdi duşa giricem yapim dimi bugun. 2 gun kalsin gun asiri iliski olcakmiş yikanmadan ama ben nasil yapicam bilemedm oruçta tutuyorm

oruç tutuyorsan iftardan sonra yap sahura doğru banyo yaparsın olmaz mı

Cnm şans işte bugune misafir cagirdim anca gece giderler. Oruc olmasam simdi cagirirdm esimi bide gece olurdu birde yarin :)

birşey olmaz en fazla taş çatlasın 11 e kadar otururlar iş var güç var yani sonuçda :) işinizi halledersiniz her türlü sahura yakın kalkarsın duşunu öyle alırsın istyene zaman bol

Kizlar testim negatif hayirlisi bakalim hersey Allahtan.haziran da memlekete gidicez o yuzden haziran bos gecicek bizim icin.temmuza kaldi calismalar anca olursa agustosta ogrenebilirim hamileligi cookkk uzun bi sure artik rabbim yardim etsn.ayrica bu ilk denememiz olmasina ragmen memlekete gittigimde kontrol amacli doktorada gidicem ins birsey cikmaz.dualarim hep sizinle kizlar

birşey olmaz en fazla taş çatlasın 11 e kadar otururlar iş var güç var yani sonuçda :) işinizi halledersiniz her türlü sahura yakın kalkarsın duşunu öyle alırsın istyene zaman bol

Valla simdi bidaha test yaptm yine pozitif ne kadar mutlu oluyo insan :)
Simdi bu siliklestigi zamanmi catlama olmus olacak ? Acaba ?

[QUOTI="Petunyasemen, post: 46798388, member: 761413"]Senin Isminide alayim canm duygu elif var seni de ekleyim duaya[/QUOTE]

canım benim Allah razı olsun.. ismim Ayten Rabbim güzel dualarimizi kabul eylesin inşallah [/QUOTE]
Amin Ins canm

Hayırlısıyla gelsin bebisin en yakın zamanda canım... daha ilk deneme. Dur bakalım :) hemen ümitsizliğe kapılma. Belki memlekette tutacak bebis :) sürprizler bizler için..

Günaydın kızlarrr :) size biraz enerji vereyim dedim. Rüyamda bebek gordum, fallardada bebek çıkıyor hep. Bu evlendiğimden beri oluyor. Ama gerçekleşen bise yok. 8 ay oldu bekliyorum. Ama bu ay beklemiyorum cidden. Ovulasyon testim var 8 tane falan. Yapmiyorum. İçimden gelmiyor. Yine adetim bitti ve yine Çalışmalara başladım ama 2 güne bir yada 3 güne bir. Buda zaten genelde olan biseydi. Burda sizle konusmaya alıştım. Oyüzden gidemiyorum

daha çooook ay varönünde sıkma güzel canını :) 8. ayı denicez bakalım neler çıkıcak karşımıza hem memleket havası iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…