Kararlıyım ovulasyon testine

ayyy duygucum valla bende öyleyim fallarda rüyalarda birbirini kovalıyor bebekler ama bişi yok :) anlatarak strs attığım tek yer bende sürekli burdayım iş yerinden birde birinden bi haber glcek mi ?

Aynı fikirlerim kuzucum

Kızlar ovulasyon testi yapıyorum yalnız çok düzenli yapamadım çalıştığım için bir gün arayla yapabildim. 8.10 ve 12. Gün test yaptım 8. Gün silik 10. Gün biraz daha netti bugün ise çok silik. Yumurtlama günüm geçmiş olabilir mi? Yani 11. Gün yumurtlama günüm olabilir mi bu durumda? Gerçi dün ilişkiye girdik ama anlamadım bu işten bişey. Adetim de düzenlidir hani gecikme olmaz çok fazla erken mi yumurtladım yani

testi yapmadan önce yakın saatlerde su içmişsen çizgiyi silik gösterebiliyor canım.. geçmiş olabilir de olamyabilir de .. sen akşamları yine bi 4- 5 gün daha yap ama dikkat et en az 3-4 saat su tüketme... inşallah ilişkiniz yumurtlamaya denk gelmiştir de meleğinde sana gelir :)

Canım çook teşekkür ederim inşallah :) ben sabah 2. İdrarımla yaptım testi su da içmemiştim fotoğrafını yükledim bu şekilde. Akşam tekrar yapayım dediğin gibi

Eklentiler

• image.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar bugun yaptigim idrar testi bole cikti. Bi yorum yapabilirmisiniz. Birde bunlarda yanlis cikma oluyomu

bu gebelik testiyse eğer durma koş sağlık ocağına yada özel hastaneye.. yanlışlık olur ama genelde göstermemede olur horman fazla olmadığı için inşşallah meleğin glmiştir haberini bekliyorum :)

bu gebelik testiyse eğer durma koş sağlık ocağına yada özel hastaneye.. yanlışlık olur ama genelde göstermemede olur horman fazla olmadığı için inşşallah meleğin glmiştir haberini bekliyorum :)
Evet canim gebelik testi. Bi tane daha yaptım yanlıştır diye oda ayni cikti. Yarin sabah gidicem insallah bir yanlislik yokdur

Hayırlısıyla gelsin bebisin en yakın zamanda canım... daha ilk deneme. Dur bakalım :) hemen ümitsizliğe kapılma. Belki memlekette tutacak bebis :) sürprizler bizler için..
Zor canm ya hem oruc olucaz hemde annrm babam var zor baya yani bakalim temmuz agustos bizi bekler

O degilde hala hasta olmadm neyin nesi bu anlamadm mutlaka bi doktora gitmem gerek cunku hep duzenliydi adetim.stres mi yaptim acaba ki.ama cok rahattm anlamadm

Kızlar bugun yaptigim idrar testi bole cikti. Bi yorum yapabilirmisiniz. Birde bunlarda yanlis cikma oluyomu
Tebrik ederim .
Rabbim sonuna kadar güzel bir hamilelik nasip eder inşallah
İnsan Dört gözle çift çizgiyi bekliyo görünce de başka korkular çıkıyor. Yada sevinmeye korkuyor insan. Normal bi süreç. iyi düşünmeye çalış.

ayyy duygucum valla bende öyleyim fallarda rüyalarda birbirini kovalıyor bebekler ama bişi yok :) anlatarak strs attığım tek yer bende sürekli burdayım iş yerinden birde birinden bi haber glcek mi ?
Evet yaa aynen kızlardan biri hamis haberi verirmi diye merak ediyorum surekli. Kendimi dinlemeyi bıraktım artık sizlere bakıyorum :) bana daha çok var. Belirtim olsa bile her ay olan belirtidir. Yazmama gerek yok onlarida

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…