Günaydın kızlarrr :) size biraz enerji vereyim dedim. Rüyamda bebek gordum, fallardada bebek çıkıyor hep. Bu evlendiğimden beri oluyor. Ama gerçekleşen bise yok. 8 ay oldu bekliyorum. Ama bu ay beklemiyorum cidden. Ovulasyon testim var 8 tane falan. Yapmiyorum. İçimden gelmiyor. Yine adetim bitti ve yine Çalışmalara başladım ama 2 güne bir yada 3 güne bir. Buda zaten genelde olan biseydi. Burda sizle konusmaya alıştım. Oyüzden gidemiyorum
Günaydın kızlarrr :) size biraz enerji vereyim dedim. Rüyamda bebek gordum, fallardada bebek çıkıyor hep. Bu evlendiğimden beri oluyor. Ama gerçekleşen bise yok. 8 ay oldu bekliyorum. Ama bu ay beklemiyorum cidden. Ovulasyon testim var 8 tane falan. Yapmiyorum. İçimden gelmiyor. Yine adetim bitti ve yine Çalışmalara başladım ama 2 güne bir yada 3 güne bir. Buda zaten genelde olan biseydi. Burda sizle konusmaya alıştım. Oyüzden gidemiyorum
Kızlar ovulasyon testi yapıyorum yalnız çok düzenli yapamadım çalıştığım için bir gün arayla yapabildim. 8.10 ve 12. Gün test yaptım 8. Gün silik 10. Gün biraz daha netti bugün ise çok silik. Yumurtlama günüm geçmiş olabilir mi? Yani 11. Gün yumurtlama günüm olabilir mi bu durumda? Gerçi dün ilişkiye girdik ama anlamadım bu işten bişey.Adetim de düzenlidir hani gecikme olmaz çok fazla erken mi yumurtladım yani
Canım çook teşekkür ederim inşallah :) ben sabah 2. İdrarımla yaptım testi su da içmemiştim fotoğrafını yükledim bu şekilde. Akşam tekrar yapayım dediğin gibitesti yapmadan önce yakın saatlerde su içmişsen çizgiyi silik gösterebiliyor canım.. geçmiş olabilir de olamyabilir de .. sen akşamları yine bi 4- 5 gün daha yap ama dikkat et en az 3-4 saat su tüketme... inşallah ilişkiniz yumurtlamaya denk gelmiştir de meleğinde sana gelir :)
Canım çook teşekkür ederim inşallah :) ben sabah 2. İdrarımla yaptım testi su da içmemiştim fotoğrafını yükledim bu şekilde. Akşam tekrar yapayım dediğin gibi
Kızlar bugun yaptigim idrar testi bole cikti. Bi yorum yapabilirmisiniz. Birde bunlarda yanlis cikma oluyomu
Evet canim gebelik testi. Bi tane daha yaptım yanlıştır diye oda ayni cikti. Yarin sabah gidicem insallah bir yanlislik yokdurbu gebelik testiyse eğer durma koş sağlık ocağına yada özel hastaneye.. yanlışlık olur ama genelde göstermemede olur horman fazla olmadığı için inşşallah meleğin glmiştir haberini bekliyorum :)
İnsallah Can'ım sagol:)ayyy inşallah canım ya hadi hayırlısı olsun inşallah..
Zor canm ya hem oruc olucaz hemde annrm babam var zor baya yani bakalim temmuz agustos bizi beklerHayırlısıyla gelsin bebisin en yakın zamanda canım... daha ilk deneme. Dur bakalım :) hemen ümitsizliğe kapılma. Belki memlekette tutacak bebis :) sürprizler bizler için..
Ins canm 7 aydr gormuyorm ailemi Ins iyi olacakdaha çooook ay varönünde sıkma güzel canını :) 8. ayı denicez bakalım neler çıkıcak karşımıza hem memleket havası iyi gelir belki
Tebrik ederim .Kızlar bugun yaptigim idrar testi bole cikti. Bi yorum yapabilirmisiniz. Birde bunlarda yanlis cikma oluyomu
En hayırlı zamanda olsun ozamanZor canm ya hem oruc olucaz hemde annrm babam var zor baya yani bakalim temmuz agustos bizi bekler
Evet yaa aynen kızlardan biri hamis haberi verirmi diye merak ediyorum surekli. Kendimi dinlemeyi bıraktım artık sizlere bakıyorum :) bana daha çok var. Belirtim olsa bile her ay olan belirtidir. Yazmama gerek yok onlaridaayyy duygucum valla bende öyleyim fallarda rüyalarda birbirini kovalıyor bebekler ama bişi yok :) anlatarak strs attığım tek yer bende sürekli burdayım iş yerinden birde birinden bi haber glcek mi ?
Amin canm InsEn hayırlı zamanda olsun ozaman
Canım test pozitif bence :) kan testi yaptır inşallah hamilesindir tatlim. Hayırlı olsunnnn insallahhhKızlar bugun yaptigim idrar testi bole cikti. Bi yorum yapabilirmisiniz. Birde bunlarda yanlis cikma oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?