Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlar bu aydan çok ümitliyim İnşallah hayalkirikligi ile sonuçlanması benimde 5. ayım bu ay. Inşallah mübarek ayda Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır. Benim bir hafta kaldı regl olmama bel ve kasık ağrım ve batma var hiç bu kadar erken olmazdı regl olacak gibi ağrıyor birde enteresan ki su gibi akıntım oldu
güzel şeylere mi sebep bu kramplar bilemiyorum.

İnşallah öyle olur canım rabbim hayırlısıyla Nasib etsin

Kızlar Günaydın birsey soracağım dün adet dongumun 18. gunu idi sabah diğer sabah yaptığım testlere göre köyü idi tabi aksam da köyü idi dün gece çalışma oldu ama biraz önce test yaptım dün sabaha göre çok silik çizgi var yardimci olur musunuz

Kızlar testi yorumlar misiniz? Teste devam edeyim mi? Çalışmaya devam etmelimiyim?

Eklentiler

• 20160608_131727.webp
    14 KB · Görüntüleme: 39
Evet yaa aynen kızlardan biri hamis haberi verirmi diye merak ediyorum surekli. Kendimi dinlemeyi bıraktım artık sizlere bakıyorum :) bana daha çok var. Belirtim olsa bile her ay olan belirtidir. Yazmama gerek yok onlarida

bende güzel bi haber verim taşları düşürmek üzereyim sonunda ikiside yola geldi bi aksilik çıkmazsa 1cm daha ilerletebilirsem düşcekler :) sonra son sürat bebiş çalışmalarına devam :)

Canım yapmadan önce yediğin ictigin birşeyler oluyormu. Oda etkiliyor çizgi rengini. Yada yumurtan catladi. Dün geceki çalışma iyi olmuş :) inşallah tutar canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…