- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 37
Canim ustune 2 test daha yaptim onlarda pozitif cikti ins hayirlisi olsun yarin ne cikicak bakalim:)Canım test pozitif bence :) kan testi yaptır inşallah hamilesindir tatlim. Hayırlı olsunnnn insallahhh
İnşallah öyle olur canım rabbim hayırlısıyla Nasib etsinKızlar bu aydan çok ümitliyim İnşallah hayalkirikligi ile sonuçlanması benimde 5. ayım bu ay. Inşallah mübarek ayda Rabbim hepimize bu duyguyu yaşatır. Benim bir hafta kaldı regl olmama bel ve kasık ağrım ve batma var hiç bu kadar erken olmazdı regl olacak gibi ağrıyor birde enteresan ki su gibi akıntım oldu
güzel şeylere mi sebep bu kramplar bilemiyorum.
İnşallah bebisin seninledir tatlım. Yarinda hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah:) hayırlı uğurlu olsun canım benimCanim ustune 2 test daha yaptim onlarda pozitif cikti ins hayirlisi olsun yarin ne cikicak bakalim:)
Amin canim allah razi olsunİnşallah bebisin seninledir tatlım. Yarinda hayırlısıyla pozitif çıksın inşallah:) hayırlı uğurlu olsun canım benim
aynen canım silikleşmeye başladığı zaman çatlıyor.
Amin canım inşallah en hayırlısıni nasip etsin.Tatlışlar nasılsınız, inşallah rabbim bu mübarek günlerde sesimizi duyar en kısa zamanda sevindirir bizi
Hiç bilmiyorum canım ama sanırım iyi biseyCanlar benim idrarim da beyaz tortular var iki gündür ?? Neden acaba
Evet yaa aynen kızlardan biri hamis haberi verirmi diye merak ediyorum surekli. Kendimi dinlemeyi bıraktım artık sizlere bakıyorum :) bana daha çok var. Belirtim olsa bile her ay olan belirtidir. Yazmama gerek yok onlarida
Bugun yptm cnm 5 de. Hafif silikleşmişti hem dun iliski oldu hem bugun hayirlisi insallah. Hayit tohumuna da basladim insallah işe yarar.
İnşallah canım ya Hadi bakalım düşsün şu taşlar artık :)bende güzel bi haber verim taşları düşürmek üzereyim sonunda ikiside yola geldibi aksilik çıkmazsa 1cm daha ilerletebilirsem düşcekler :) sonra son sürat bebiş çalışmalarına devam :)
Kızlar adet oldum bu ay da olmadı
Canım yapmadan önce yediğin ictigin birşeyler oluyormu. Oda etkiliyor çizgi rengini. Yada yumurtan catladi. Dün geceki çalışma iyi olmuş :) inşallah tutar canimKızlar Günaydın birsey soracağım dün adet dongumun 18. gunu idi sabah diğer sabah yaptığım testlere göre köyü idi tabi aksam da köyü idi dün gece çalışma oldu ama biraz önce test yaptım dün sabaha göre çok silik çizgi var yardimci olur musunuz
Canım inşallah olmuştur yeme içme oructum işte bir önce ki ile karşılaştır dım ona göre yorumladimCanım yapmadan önce yediğin ictigin birşeyler oluyormu. Oda etkiliyor çizgi rengini. Yada yumurtan catladi. Dün geceki çalışma iyi olmuş :) inşallah tutar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?