İnşallah tatlimKızlar inşallah bizde müjdeli haberleriveriririz
İnşallah canım ya o kadar zor tutuyorum ki kendimi ağlamamak içinUmitsizlenmeyin kizlar Rabbimiz bizimle Rabbim hicbir kulunun uzulmesini istemez herseyin bi vakti zamani var sabirla bekleyelim dua edelim kendimize ve birbirimize ins bi gun o mutlu haberi bizde alicaz.
Aglama bizim Rabbimiz varken bizi duyup gorurken umitsiz olma sakin.hem hicbirsey bizim degil gordugun gormedigin ne varsa rabbimin alan o veren de o elbet bigun bizimde olacak sabret seytani sevindirmeİnşallah canım ya o kadar zor tutuyorum ki kendimi ağlamamak için
İnşallah canım ya o kadar zor tutuyorum ki kendimi ağlamamak için
Hayırlı olsun canım Musmutlu olsun bebeginKizlar hamileyimm.Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin
Kiz yemin ederim sevindim valla yaaa buranın sizlere uğurlu gelmesine çok seviniyorum. Tabiki darısı bizlere :) ama inanki çok güzel bisey böyle haberler almak. Hiçte çekinme canım hamilesin ve inşallah sağ salim kollarına alırsın meleğiniKizlar hamileyimm.Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin
Deme öyleKendimi hiç iyi hissetmiyorum canım ya gözyaşlarım durmuyo
Kendimi hiç iyi hissetmiyorum canım ya gözyaşlarım durmuyo
Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsn canm.bizede dua et[/QUOTE][QUOTE="yesim celiktas, post: 46839559, member: 7568canm.bizedezlar hamileyimm.Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin
Duygumm inan basım çatlıyo ağlamaktan hayırlısı diyorum ama böyle oluncada canım sıkıldı eşim de bu testler falan bi işe yaramıyo diye söylenince boğazım düğüm düğüm olduDeme öylebak bu yazdıklarını hatırlatacam sana eğer yakın zamanda hamis kalırsan :) ağlama sakın. Bende böyle oldum ağladım ama sonra geldim kendime. Dedim ki noluyor yaa sevdigim insan yanımda ve nasil olsa bu çalışmalar devam edecek ve Allah bizimle.. Elbet verecek bi bebis bize. Aglasakta aglamasakta olacak bu. Ama hayırlı zamanda olacak. Oyüzden şuan olmuyor. Başka açıklaması olamaz bunun bitanem. Olana kadar yola devam. İkimizde... Ve burada her kim beklemekteyse, onlar içinde yola devam... Sağlıkli olduğumuz için binlerce şükür. Tek beklediğimiz şey bebiş işte hayirlisiyla tabiki....
Arkadaşım baskası bunu zaten anlamaz, insanı gereksiz yere strese sokmaktan başka işe yaramıyolar, bi sorun yok vakti saati var ama baskası anlamıyo bunu geçenlerde basım ağrıyo diye doktora gittim folik asit değeri çok düşük çıktı kayinvalidem kalkmış bana internetten hamilelikte folik asit kullanımının linkini göndermiş o bunu yapıyosa millet neler yapmazBen de kendimi çok kötü hissediyorum.Etrafımda bu konuları paylaşacağım kimse de yok. Varsa yoksa herkes çocuklarını anlatıyor ya da hamileliklerini. Artık duymak bile istemiyorum. Dayanamıyorum. Herkes rahatla stresi bırak olur kendiliğinden diyor ama gel bir de bunu içime anlat. Süre uzadıkça daha çok geriliyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum arkadaşım. Her ne kadar birbirimizi tanımasak da birbirimizi en iyi anlayan kaderdaşlarız.
Sagol canim aminHayırlı olsun canım Musmutlu olsun bebegin
Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsn canm.bizede dua et[/QUOTE][QUOTE="yesim celiktas, post: 46839559, member: 7568canm.bizedezlar hamileyimm.Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?