Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah canım Allah bizim kucaklarımıza da bebeklerimizi verir hayırlısıyla. Dua etmekten tevekkül etmekten başka bir şey gelmiyor elden. Ama inan bazen isyan ediyorum. Bu ay da adet gördüm. Yine yeniden hayal kırıklığı... Alıştım artık tekrar toparlanmaya ve sonrasında umutlu bekleyiş... Allah hepimize sabır ve güç versin de bugünleri atlatıp mutlu sona ulaşalım hayırlısıyla. Bu ay da kendimi kitap okuyarak oyalayacağım en azından biraz daha az düşünürüm belki. O ne dedi bu ne dedi diye düşünüp, düşündükçe de üzülüp durmam. Milletin ağzı torba değil ne yazık ki söylenen bir lafın nereye gideceğini, karşındakini ne kadar inciteceğini düşünmüyorlar. Bu bazen en yakının bile olabiliyor. Alıştık yıpranmaya. İyiki bu ortamlar var da dertleşebiliyoruz birbirimize destek olabiliyoruz. Allah hepimize güç versin.

Kizlar hamileyimm. Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin
Tebrikler hayırlı olsun Allah Sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin darisi başımıza bize de dua edin.Ovulasyon testi ile mi hamile kaldınız?

Amin canim ins. Bol bol dua edicem. Ovilasyona devam edin bence. Ben de tuttu hemen. Sizde de olur insallah. Cok buyuk kolaylik

Rabbim saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsn canm.bizede dua et
Canım benim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,üzüldüm bugün ama senin adına da sevindim kuzum [/QUOTE]
Canim allah ins en hayirli en uygun zmanda sizlere de nasip eder. Hic uzulme onun vakti zamani daha gelmemistir. Allah herseyin en iyisini hayirlisini verir. Sen icini temiz tut. Bu mubarek aylarda bol bol dua et. Bende edicem sizin icin:)

Inşallah Bende ilk defa ovulasyon testi kullandım tutar inşallah ayin 6 da ovulasyon testi pozitifti darisi başıma hesaplama yapıyorum bugünde hamile kalma şansım olur mu diye
6 7 8 i degerlendirmen gerwk zaten. Yapabiliyosan bugunde yap sonra bekle. Ben daha sonra jic yapmadim. Bazilari 2 gunde 1 devam edin diyo ama ben yapmak istemedim

kızlar bunlar testlerim ve temasımın oldugu günler. 11. ve 12. gün müsait değildik ne temas ne test yapabildim. tam çizgi sanırım o zamanlardaydı13 ve 14 te gec mi kalmışım dünkü test tamamen silik di temas olmadı.yumurtlama dönemimi kaçırdım mı şimdi

kimse kendini üzmesin kızlar..
Kizlar hamileyimm. Yazmakdan biraz cekindim uzulen arkadaslarimiz da var diye ama her yazima cevap verdiginiz icin yazmak istedim. Allahim insallah hepinize nasip etsin

O test sonuçlarına normaldi zaten canım biz demiştik :) inşallah allahım hayırlısıyla bebeğini kucağına almayıda nasip eeder canım bizim içinde çokca dua et

Duygumm inan basım çatlıyo ağlamaktan hayırlısı diyorum ama böyle oluncada canım sıkıldı eşim de bu testler falan bi işe yaramıyo diye söylenince boğazım düğüm düğüm oldu
Bende öyle senin gibiyim aslında çok belli etmiyorum.. Bi süre ağlayıp sonrada bosveriyorum. Çok isteyince olmuyormu anlamadım bu işi... Allahim tez zamanda hayırlısıyla versin. O hayırlı gün gelsin artık

İnşallah canım... bende 8 ay oldu deniyorum... bakalım nereye kadar...

Bu konuda gerildikce kaynanama eltime gitmek istemiyorum bazen. Bide eltimin çocuğunu içlerine soka soka seviyorlarya sinir oluyorum ya valla. Nispet yapar gibi onunda bi bakışı var. Ey Allahım ya. Ay valla deli oluyorum bazen. Kiz ben bu ay umursamamaya karar vermiştim ama bak şimdi yine sinir oldum.

Kiyamam ya uzulme bos ver baskalarini onlar zaten kendini bilse oyle davranmazlar gormezden gel hem aglayinca eline ne gecicek kendine ediyorsun yapma Allah a guven dayan

Gitti gidiyor'da ovulasyon testi fiyatlarına baktım. Predictor marka 7 tanesi yaklaşık 50 tl. Laboquick ve Surelab ise 10 tanesi 15 tl civarında. Kafam karıştı arada bu kadar fiyat farkı olunca. Acaba predictor daha mı iyi sonuç veriyor. Forumdan takip ettiğim kadarı ile bazı arkadaşlar ikinci çizginin bazen çok belirgin olmadığını söylemiş. Acaba bu ucuz testlerle yapınca mı silik çıkıyor. Kullananlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bence bi fark yok canım. Ben laboquik kullandım. Yumurtlama gününün gelmesine yakın çizgi belirginleşmeye başlıyor yavaş yavaş. Önce silik bi çizgi oluyor. Günden güne belirginleşiyor. Ve yumurtlama gününde en belirgin halini alıyor. O gün ilişki olması lazım canım ve diğer gün. 3 gün üst üste olursa iyi olur. Prodictor marka kullanmadim. O da sanırım sadece yumurtlama gününde belirgin oluyor. Diğer günler silik çizgi falan çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla canım.

Normal şartlarda 5 gun sonra adet olmam lazım. 2 gündür göğüslerim ağrıyor ve arada batmalar oluyor. Kasıklarımda da yine aynı şekilde batmalar oluyor. Bazen bacaklarım ağrıyor. Ayrica da baya yorgun hissediyorum kendimi. Gerçi adet dönemlerinden önce de aynen boyle olurum. Göğüslerim hep cok ağrır yani. Sanirim yine hamilelik yok bende. Esim de bu ay sonunda sperm testi yaptıracak. Bakalım bir sorun var ise, artık çözüm bulma zamanimiz geldi de geçiyor bile

İnşallah bi sorun yoktur canım. Varsada hemen çözülür ve bebisiniz olur hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…