Teşekkür ederim canım zaman ayırıp cevap verdiğin için . Bu ay da ovulasyon testi deneyelim bakalım. İnşallah bu ay olur.Bence bi fark yok canım. Ben laboquik kullandım. Yumurtlama gününün gelmesine yakın çizgi belirginleşmeye başlıyor yavaş yavaş. Önce silik bi çizgi oluyor. Günden güne belirginleşiyor. Ve yumurtlama gününde en belirgin halini alıyor. O gün ilişki olması lazım canım ve diğer gün. 3 gün üst üste olursa iyi olur. Prodictor marka kullanmadim. O da sanırım sadece yumurtlama gününde belirgin oluyor. Diğer günler silik çizgi falan çıkmıyor. Bildiğim kadarıyla canım.
Rica ederim canım. İnşallah tutunur bebeğinTeşekkür ederim canım zaman ayırıp cevap verdiğin için . Bu ay da ovulasyon testi deneyelim bakalım. İnşallah bu ay olur.
hadi bakalimmm başlayalımBenimde bugün 10. Günüm çalışmalara başlıyoruz bugün Allah ın izniyle hayırlı mübarek Ramazan ayında meleklerimiz gelicek İnşallah kızlaaaar
Amin inşallahevet adet bitti tatil bittibirdahaki bat 5 temmuz gecikirse 8 temmuz :) çalışmalara hız kesmeden devam bakalım allahım hepimizin içini biliyor en hayırlısını verir inşallah..
Benimde bugün 10. Günüm çalışmalara başlıyoruz bugün Allah ın izniyle hayırlı mübarek Ramazan ayında meleklerimiz gelicek İnşallah kızlaaaar
Kiz sizinki bitti benim ki daha gelmedi bile ben daha hasta olmadm 10 gun gecikti.ayin 3 unde kan testi yaptirdm negatifti testen oncede sonrada iliski oldu hamile olma ihtimalim var mi senceevet adet bitti tatil bgecikti.ayindahaki bat 5 temmuz gecikirse 8 temmuz :) çalışmalara hız kesmeden devambakalım allahım hepimizin içini biliyor en hayırlısını verir inşallah..
Olabilir tabiki canım. Neden olmasın. Geç döllenme olmuştur. Çünkü 10 gün gecikmesi normal değil. Tabi eğer bi stres yasamadiysan o ay içerisinde. İnşallah pozitif olur testin. Bidaha yapmayı düşünüyor musunKiz sizinki bitti benim ki daha gelmedi bile ben daha hasta olmadm 10 gun gecikti.ayin 3 unde kan testi yaptirdm negatifti testen oncede sonrada iliski oldu hamile olma ihtimalim var mi sence
Peki normalde akıntından anlıyormuydun yumurtladığınıKizzzzlarrrr 12.gunum ve testi ilk idrarimla 4 saat geç yaptim. Sonuç resimdekiii cift cizgiiii bir yanlislik yokturrr dimiii ben şoktayim demek 13.gun yumurtluyomuşmmm
Yumurta akın varsa o Zaman'ları her gün değerlendirmeni tavsiye edermGünaydın kızlarrr :) size biraz enerji vereyim dedim. Rüyamda bebek gordum, fallardada bebek çıkıyor hep. Bu evlendiğimden beri oluyor. Ama gerçekleşen bise yok. 8 ay oldu bekliyorum. Ama bu ay beklemiyorum cidden. Ovulasyon testim var 8 tane falan. Yapmiyorum. İçimden gelmiyor. Yine adetim bitti ve yine Çalışmalara başladım ama 2 güne bir yada 3 güne bir. Buda zaten genelde olan biseydi. Burda sizle konusmaya alıştım. Oyüzden gidemiyorum
Bu ayin 17 sine IOlabilir tabiki canım. Neden olmasın. Geç döllenme olmuştur. Çünkü 10 gün gecikmesi normal değil. Tabi eğer bi stres yasamadiysan o ay içerisinde. İnşallah pozitif olur testin. Bidaha yapmayı düşünüyor musun
Bu ayin 17 sine memlekrte gidicez o zamana kadar olmazsam memlekette bi kan daha veririm belirsizlikte cok zormus rabbim yardimcimiz olsnOlabilir tabiki canım. Neden olmasın. Geç döllenme olmuştur. Çünkü 10 gün gecikmesi normal değil. Tabi eğer bi stres yasamadiysan o ay içerisinde. İnşallah pozitif olur testin. Bidaha yapmayı düşünüyor musun
Kiz sizinki bitti benim ki daha gelmedi bile ben daha hasta olmadm 10 gun gecikti.ayin 3 unde kan testi yaptirdm negatifti testen oncede sonrada iliski oldu hamile olma ihtimalim var mi sence
Hiç kullanmadim ben canım. Ama bi zararı yoktur bence. Netten bi bak bakalım neymiş :)kızlar birşey sorcam ya yengem Umreden geldi geliren banada hem idrar yolları hemde rahim iltihapı için meryem ana agacındam bi ot getirmiş... harbiden de agaca benziyo :) nese bunu kullanana oldu mu ?
Canım çok teşekkür ederim cevabın için olmuştur di mi insallah yaniCanım en net 16.gün gibi duruyor yumurtlaman o günde çalışma yapmıssınız zaten hayırlısı bakalım güzel yakalamışsın günlerini bence :) bekleyelim göreni bat tarihini hayırlısıyla inş güzel haber alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?