Kararlıyım ovulasyon testine

Teşekkür ederim canım zaman ayırıp cevap verdiğin için . Bu ay da ovulasyon testi deneyelim bakalım. İnşallah bu ay olur.

Benimde bugün 10. Günüm çalışmalara başlıyoruz bugün Allah ın izniyle hayırlı mübarek Ramazan ayında meleklerimiz gelicek İnşallah kızlaaaar

hadi hayırlı çalışamlar bakalım :) valla ramazanın yüzü suyu hürmetine inşallah dediğin gibi meleklerimize kavusuruz <3

evet adet bitti tatil bgecikti.ayindahaki bat 5 temmuz gecikirse 8 temmuz :) çalışmalara hız kesmeden devam bakalım allahım hepimizin içini biliyor en hayırlısını verir inşallah..
Kiz sizinki bitti benim ki daha gelmedi bile ben daha hasta olmadm 10 gun gecikti.ayin 3 unde kan testi yaptirdm negatifti testen oncede sonrada iliski oldu hamile olma ihtimalim var mi sence

Kiz sizinki bitti benim ki daha gelmedi bile ben daha hasta olmadm 10 gun gecikti.ayin 3 unde kan testi yaptirdm negatifti testen oncede sonrada iliski oldu hamile olma ihtimalim var mi sence
Olabilir tabiki canım. Neden olmasın. Geç döllenme olmuştur. Çünkü 10 gün gecikmesi normal değil. Tabi eğer bi stres yasamadiysan o ay içerisinde. İnşallah pozitif olur testin. Bidaha yapmayı düşünüyor musun

Yumurta akın varsa o Zaman'ları her gün değerlendirmeni tavsiye ederm

Bu ayin 17 sine I
Bu ayin 17 sine memlekrte gidicez o zamana kadar olmazsam memlekette bi kan daha veririm belirsizlikte cok zormus rabbim yardimcimiz olsn

cnım bence pazartesiye kadar gelmezse tekrar yaptır Duygu'nunda dediği gibi geç döllenme olabilir :) inşallah vardır kuzun

kızlar birşey sorcam ya yengem Umreden geldi geliren banada hem idrar yolları hemde rahim iltihapı için meryem ana agacındam bi ot getirmiş... harbiden de agaca benziyo :) nese bunu kullanana oldu mu ?

kızlar birşey sorcam ya yengem Umreden geldi geliren banada hem idrar yolları hemde rahim iltihapı için meryem ana agacındam bi ot getirmiş... harbiden de agaca benziyo :) nese bunu kullanana oldu mu ?
Hiç kullanmadim ben canım. Ama bi zararı yoktur bence. Netten bi bak bakalım neymiş :)

ya baktım da kafam karıştı.. bi kısmı meryem suresini okuyup üzerinde taşıyın diyo bi kısmı bir gün sürahide bekletin 2 rekat namaz kılın diyo.. bi kısmı eşinizle beraber için diyo.. banada yengem kaynatılıyormuş dedi nevrim döndü zaten bir parça bişi hangisini yapcam şaşırdım

Kızlar lütfen yardımcı olun on gündür yaptım siyah nokta olanlarda çalışma oldu yorumlayın şunları

Eklentiler

• 1465641885723.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 40
Canım en net 16.gün gibi duruyor yumurtlaman o günde çalışma yapmıssınız zaten hayırlısı bakalım güzel yakalamışsın günlerini bence :) bekleyelim göreni bat tarihini hayırlısıyla inş güzel haber alırsın

Canım çok teşekkür ederim cevabın için olmuştur di mi insallah yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…