- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Canım çok teşekkür ederim cevabın için olmuştur di mi insallah yani
merhaba kızlar
bat 29 haziran. inş.gelmez :)
5 aydır bekliyorum hayırlı zamanda gelsin bebşler
Sen hepsinide dene bence uzerindede tasi Ic esinde icsin inanarak yap acaba deme meryem suresi bende okudum bu ay onuda oku denemekten zarar gelmez.bende duydum o otu ama bilmiyom nasil biseyya baktım da kafam karıştı.. bi kısmı meryem suresini okuyup üzerinde taşıyın diyo bi kısmı bir gün sürahide bekletin 2 rekat namaz kılın diyo.. bi kısmı eşinizle beraber için diyo.. banada yengem kaynatılıyormuş dedi nevrim döndü zaten bir parça bişi hangisini yapcam şaşırdım
nasip,kısmet canım,demek ki zamanı var daha:)Merhaba
dediğin gibi inşallah gelmez bizimde 8.aya gircez hayırlısı bakalım :)
Ins bu guzel ay hurmetine rabbim olmayan herkese nasip etsn canmmerhaba kızlar
bat 29 haziran. inş.gelmez :)
5 aydır bekliyorum hayırlı zamanda gelsin bebşler
aaamiiiiin canımIns bu guzel ay hurmetine rabbim olmayan herkese nasip etsn canm
nasip,kısmet canım,demek ki zamanı var daha:)
doktora gittin mi hiç?
ovu testi falan yaptın mı?
aaa çok geçmiş olsun canım. önce sağlık,sonra bebiş.doktora aralalıkda gittim.. iltihap varmı yokmu yumurtlaıklar nasıliyi mi diye ultrasonla baktı yumurtalıklar gayet güzel dedi bebek olmaması için 1 sene geçmesi gerek dedi çalışın dedi öyle :) ovu. geçen ay tam kallanmaya başladım taş rahatsızlığım başladı böbrekden.. bu ay başlıcam işte salı yada çarşamba ilk testimi yapcam
aaa çok geçmiş olsun canım. önce sağlık,sonra bebiş.
bat ne zaman senin?
inşallah güzel haberler veririz :)Bu ay geçti artık... temmuz 5 diyo şuan ama 2 aydır 3-4 gün bi gecikmem oluyor. bat 5-9 temmuz arası :)
inşallah güzel haberler veririz :)
Kocaeli de oturuyorum.25 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. senayy inşallah ya kabus dolu günlerden sonrane kadar güzel gelir onun haberi.. senin yaş kaç nerdensin ?
Kocaeli de oturuyorum.25 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. sen
nice,muuusmutluuu yıllara o halde :)Ben İstanbulda oturuyorum bende 25 yaşındayım 2 gün sonra bizimde 1. yılımız olucak inşallah:)
nice,muuusmutluuu yıllara o halde :)çalışıyor mussun
sağolasın tatlım, inşallah 2.yılımızÇoook teşekkür ederim... bende size sağlıklı huzurlu ve bebişli musmutluuu yıllar dilerim :) evet çalışıyorum sen?
sağolasın tatlım, inşallah 2.yılımızli olur :)
Bende çalışıyorum,ön muhasebeciyim.
Evet. Nisan doğumluyum :) Sektörünüz ney.Baya benzeriz :)Rica ederim canım.. inşallah gönlümüzdeki gibi olur herşey. Bende yönetici asistanıyım... namıdeğer sekreter :) 91'li misin sende ?
Evet. Nisan doğumluyum :) Sektörünüz ney.Baya benzeriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?