Bak burda uyuşmadıkbizim sektör araç alım,satım ve kiralama.. genelde filoya yönelik bi sektör.. bende 8 mart doğumluyum :) senin sektör ne ?
Bak burda uyuşmadıkİnşaat firması, inşaatcıyım ben Kat karşılığı daire,mantolama vs :)
çok iyiii :)ohh çok iyimiş :) benim gerçek aısl mesleğim makine ressamlığı ve makine teknikerliği.. ama sanayi hep gebze kocaeliye gidince sekreterliğe hapsolduk :) arabacıyız bizde
o da ayrı bi konu tabi. ne yapalım, yaşamak iiçin çalışmak lazım:)sorun da orda mutlu muyum mutsuz muyum bilmiyorum :)daha 1. ayım yeni başladım daha çok kafa dağıtmak için çalışıyorum evde sıkıldığımdan..:) kimse okuduğu mesleği yapamıyorki canım ülkemde :)
o da ayrı bi konu tabi. ne yapalım, yaşamak iiçin çalışmak lazım:)
evde oturup daha çok kurar,kendini dinlersin,çalış boşver, değişiklik iyidir:)
bakma sana söylüyorum ama benim çıkasım var,sıkıldım işten. sabah 9,akşam 5 çıkkyrum ama 1 gün tatil var ve büroda sigara içiyorlar kahve gibi burasımezun olduğumdan beri çalışıyorum zaten :) evlenimde oturim dedim ocağın sonlarında çıktım son çalıştığım yerden mayıs 31'de başladım işte.. evde durmak sıkıntı ya harbiden herşeyi kafana takıyon ediyon çalışmak iyide hani böyle 5 gün saat 09:00-17:00 saatleri arası çalışmak varken bu tabii pek iyi durmuyor yanında :)
bakma sana söylüyorum ama benim çıkasım var,sıkıldım işten. sabah 9,akşam 5 çıkkyrum ama 1 gün tatil var ve büroda sigara içiyorlar kahve gibi burasıbebek olursa çıkcam hemen.
saatlerin geç mi, bebek olursa çıkarsın sende
En uygunu hangisi ise onu yap tatlım. Hepsi aynı yola çıkıyor ve aynı niyet. İnşallah faydasını fazlasıyla görürsun canımya baktım da kafam karıştı.. bi kısmı meryem suresini okuyup üzerinde taşıyın diyo bi kısmı bir gün sürahide bekletin 2 rekat namaz kılın diyo.. bi kısmı eşinizle beraber için diyo.. banada yengem kaynatılıyormuş dedi nevrim döndü zaten bir parça bişi hangisini yapcam şaşırdım
Kocaeli de oturuyorum.25 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. sen
En uygunu hangisi ise onu yap tatlım. Hepsi aynı yola çıkıyor ve aynı niyet. İnşallah faydasını fazlasıyla görürsun canım
Çok güzel yapmissin canım. Allah görüyor bu uğraşlarını. İnşallah dileklerin kabul olur bu ay..Surahinin icine attim canim kapaginida kapattim ilk bardagimi yarin sabah iccem hayirlisiyla meryem suresinide 3 kere okudum bi parcasini sag goğsumde tasicam bakalim ben yapim takdiri ilahi allahdan..
Canim ben surelab marka ovulasyonla hamile kaldım hemde 10 ay beklememizin ardından. Hem uygun hem de iş goruyo bence.yumurtlama günün ayın 5 indeyse mesela 3-5-6-7. Günlerde ilişkiye gir allahin izniyle olur inşallah .benim çok işime yaradı gerçekten Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallahKızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
Amin canm Ins hayirli olsn bebisin rabbim saglijla kucagina almayi nasip etsn.testi eczaneden mi yoksa internetten mi aldin canmCanim ben surelab marka ovulasyonla hamile kaldım hemde 10 ay beklememizin ardından. Hem uygun hem de iş goruyo bence.yumurtlama günün ayın 5 indeyse mesela 3-5-6-7. Günlerde ilişkiye gir allahin izniyle olur inşallah .benim çok işime yaradı gerçekten Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Tamam canm tesekkur edermİnternetten aldım cnm gittigiiyordan hem uygun hemde içinde çok var
Hayırlısı olsun canımEliff duyguuu ben hasta oldum dun aksam yani minnak yok hayirlisi bakalim.sizler calismalara devam duam sizlerle mutlu hayirli haberlrr bekliyorm burdan
Sağol canım. Allah bebeğini sana bağışlasın. Sağ salim al kucağına. Ben farklı marka kullandım ama olmadı. Benlik sanırım sorun. Nebilim artıkCanim ben surelab marka ovulasyonla hamile kaldım hemde 10 ay beklememizin ardından. Hem uygun hem de iş goruyo bence.yumurtlama günün ayın 5 indeyse mesela 3-5-6-7. Günlerde ilişkiye gir allahin izniyle olur inşallah .benim çok işime yaradı gerçekten Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?