Kararlıyım ovulasyon testine

Bak burda uyuşmadık İnşaat firması, inşaatcıyım ben Kat karşılığı daire,mantolama vs :)

ohh çok iyimiş :) benim gerçek aısl mesleğim makine ressamlığı ve makine teknikerliği.. ama sanayi hep gebze kocaeliye gidince sekreterliğe hapsolduk :) arabacıyız bizde

ohh çok iyimiş :) benim gerçek aısl mesleğim makine ressamlığı ve makine teknikerliği.. ama sanayi hep gebze kocaeliye gidince sekreterliğe hapsolduk :) arabacıyız bizde
çok iyiii :)
bende lojistik çıkışlıyım 2 yıllık ama ne alakaysa 3.5 yıldır ön muhasebede çalışıyorum

işinden memnunsan ve mutluysan hiç önemli değil ne iş yaptığın

sorun da orda mutlu muyum mutsuz muyum bilmiyorum :)daha 1. ayım yeni başladım daha çok kafa dağıtmak için çalışıyorum evde sıkıldığımdan..:) kimse okuduğu mesleği yapamıyorki canım ülkemde :)

o da ayrı bi konu tabi. ne yapalım, yaşamak iiçin çalışmak lazım:)

evde oturup daha çok kurar,kendini dinlersin,çalış boşver, değişiklik iyidir:)

o da ayrı bi konu tabi. ne yapalım, yaşamak iiçin çalışmak lazım:)

evde oturup daha çok kurar,kendini dinlersin,çalış boşver, değişiklik iyidir:)

mezun olduğumdan beri çalışıyorum zaten :) evlenimde oturim dedim ocağın sonlarında çıktım son çalıştığım yerden mayıs 31'de başladım işte.. evde durmak sıkıntı ya harbiden herşeyi kafana takıyon ediyon çalışmak iyide hani böyle 5 gün saat 09:00-17:00 saatleri arası çalışmak varken bu tabii pek iyi durmuyor yanında :)

bakma sana söylüyorum ama benim çıkasım var,sıkıldım işten. sabah 9,akşam 5 çıkkyrum ama 1 gün tatil var ve büroda sigara içiyorlar kahve gibi burası bebek olursa çıkcam hemen.

saatlerin geç mi, bebek olursa çıkarsın sende

bizim burda saatler8:30 18:30 aslında 7 de ben çingene pazarlığı yaptım biraz :) bizim içerde sigara içmek gibi birşey yok allaha şükür.. hamile kalırsam da çalışırım yani bi sorun teşkil etmez :)
ee şikayet etsen işe yaramaz mı ? nerden bilcekler senin ettiğini yada patronunla konuşmayı deneseydin bi..

En uygunu hangisi ise onu yap tatlım. Hepsi aynı yola çıkıyor ve aynı niyet. İnşallah faydasını fazlasıyla görürsun canım

En uygunu hangisi ise onu yap tatlım. Hepsi aynı yola çıkıyor ve aynı niyet. İnşallah faydasını fazlasıyla görürsun canım

Surahinin icine attim canim kapaginida kapattim ilk bardagimi yarin sabah iccem hayirlisiyla meryem suresinide 3 kere okudum bi parcasini sag goğsumde tasicam bakalim ben yapim takdiri ilahi allahdan..

Surahinin icine attim canim kapaginida kapattim ilk bardagimi yarin sabah iccem hayirlisiyla meryem suresinide 3 kere okudum bi parcasini sag goğsumde tasicam bakalim ben yapim takdiri ilahi allahdan..
Çok güzel yapmissin canım. Allah görüyor bu uğraşlarını. İnşallah dileklerin kabul olur bu ay..

Canim ben surelab marka ovulasyonla hamile kaldım hemde 10 ay beklememizin ardından. Hem uygun hem de iş goruyo bence.yumurtlama günün ayın 5 indeyse mesela 3-5-6-7. Günlerde ilişkiye gir allahin izniyle olur inşallah .benim çok işime yaradı gerçekten Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Eliff duyguuu ben hasta oldum dun aksam yani minnak yok hayirlisi bakalim.sizler calismalara devam duam sizlerle mutlu hayirli haberlrr bekliyorm burdan

Temmuzda gelicez mrmleketten ozaman bende ovulasyon testi almayi dusunuyorm cunku belirsizlikte insani yoruyo

Amin canm Ins hayirli olsn bebisin rabbim saglijla kucagina almayi nasip etsn.testi eczaneden mi yoksa internetten mi aldin canm

Eliff duyguuu ben hasta oldum dun aksam yani minnak yok hayirlisi bakalim.sizler calismalara devam duam sizlerle mutlu hayirli haberlrr bekliyorm burdan
Hayırlısı olsun canım üzülme.. bende hiç ummuyorum bu ay kendimden. Şuan yumurtlama sancısı var ve sanırım bugün yarın yumurtlarim. Ama ilişki olmicak. Çünkü kaynanamgil bizdeler bikac gün zaten ben ugrastikca bise çıkıyor karşıma. Oyüzden bırakıyorum kendi haline. Neyapayim artik

Sağol canım. Allah bebeğini sana bağışlasın. Sağ salim al kucağına. Ben farklı marka kullandım ama olmadı. Benlik sanırım sorun. Nebilim artık 8 aydır istiyorum ve deniyorum ama nafile. Allah büyük canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…