Kararlıyım ovulasyon testine

[QUOilk E="01duygu01, post: 46893438, member: 467578"]Hayırlısı olsun canım üzülme.. bende hiç ummuyorum bu ay kendimden. Şuan yumurtlama sancısı var ve sanırım bugün yarın yumurtlarim. Ama ilişki olmicak. Çünkü kaynanamgil bizdeler bikac gün zaten ben ugrastikca bise çıkıyor karşıma. Oyüzden bırakıyorum kendi haline. Neyapayim artik[/QUOTE]
Ben Ilk denwmem olmazsada uzulmem diyordum ama insan uzuluyomus kendi kendimi teselli ediyorm ama bos.seni anliyorm suan sana ne desem bos ama rabbimuz biliyo elbet bizimde bi gun olur kismet bekleyecex sabirli olucaz elimizden birsey gelmiyo duadan baska canm

Ben Ilk denwmem olmazsada uzulmem diyordum ama insan uzuluyomus kendi kendimi teselli ediyorm ama bos.seni anliyorm suan sana ne desem bos ama rabbimuz biliyo elbet bizimde bi gun olur kismet bekleyecex sabirli olucaz elimizden birsey gelmiyo duadan baska canm[/QUOTE]
Sadece dua ve sabır. En hayırlı zamanda olsun

Aynen canım pes etmeyin stres yapmayın Allah büyüktür ne zaman nasibi varsa gelir bebis inşallah benim dedgimi yapmaya çalış benim ilk ayda tuttu inşallah sanada yarar allahin izniyle

Slm canlarım adet bitti çok şükür sıra testlerdegeçen ay 8. Gün başladım yapmaya 13. Gün koyu çizgiyi yakaladım sizce kaçıncı gün başlasam teste

Slm canlarım adet bitti çok şükür sıra testlerdegeçen ay 8. Gün başladım yapmaya 13. Gün koyu çizgiyi yakaladım sizce kaçıncı gün başlasam teste
Tatlım bence 9. Gün başla. Çok geç başlama çünkü belli olmaz bu yumurtaların hali, erken gelebilir. Ben kaciririm diye korkudan hemen başlamıştım 14. Gün yumurtladim :)

Tatlım bence 9. Gün başla. Çok geç başlama çünkü belli olmaz bu yumurtaların hali, erken gelebilir. Ben kaciririm diye korkudan hemen başlamıştım 14. Gün yumurtladim :)
Bende geçen ay erkenden başlamıştım kuzum

İyi etmişsin yarım saat yarım saattir :)
Ekmek yediğim yeri şikayet edemem ki Yapamam yanii.. Evlerinde bile içiyorlarmış çocukların yanında , beni sallamazlar

bende kocaelideyım kuzu :) bende 28 yasinda ve 1 yıllık evliyim :)
Çok memnun oldum :)

Rabbim en kısa zamanda çok aratmadan bebiş versin (amin)

Kızlar Günaydın dün sağ ve sol kasik ağrım vardı sahur boyunca da devam etti şimdi yine var o ağrı ama dinlediğim için biraz daha hafiflemis sanırım bu arada göğüslerim üç gündür yavaş yavaş acimaya başladı hapsururken bile kasıklarımda çıkacak gibi bu nedir bugün 24. Günüm

Cnm şans işte bugune misafir cagirdim anca gece giderler. Oruc olmasam simdi cagirirdm esimi bide gece olurdu birde yarin :)

Ben gece yapıyorum sahurda banyo yapıyorum 3 saat kımıldamıyorum hatta oyle yatıyorum

sahurda banyo sonra yemek sonra uyku :) benım bat 24 haziran hiç bişey hissetmiorum ama hissetmek istiyorum :)

Kızlar benden o şeffaf şeyden geldi dün. Test kullanmıyorum buarada bu ay. Kendi tahminimce yumurtlama günlerim. Degerlendirdim dün. Çok ustune dusmuyorum ama. Sadece degerlendirdim. Oda tesadüf oldu yani o derece uğraşmiyorum. Bakalım hayırlısı bu ay da

Bende aynı düşünüyorum duygu kasık agrılarıma göre 10. Günden itibaren iftardan spnra degerlendiriyoruz bakalım gecikene kadarda yapmıcam test falan kendimide dinlemicem ikinci ay bu ay demememiz ilk ay bütüüün belirtileri yaşadım psikolojikmiş çok ümitlenmiştik oysaki bu kez öle yapmıcam kendi haline bıraktım herşeyi

Ben gece yapıyorum sahurda banyo yapıyorum 3 saat kımıldamıyorum hatta oyle yatıyorum

sahurda banyo sonra yemek sonra uyku :) benım bat 24 haziran hiç bişey hissetmiorum ama hissetmek istiyorum :)

Aslinda bunlar boş valla ya hamile kalanlar tek iliski falan diyor hic yatmamislar. Ilk gebeligimde bende de oyle oldu. Hemen kalktim dus aldm yikadim falan. Ama hamile kalmisim kismet bu isler. Cabaliyormyyuz evet cabaliyoruz allah goruyo iste

Bende hiç test yapmicam. Geçen ay bende çok belirti yaşadım. Şaşırdım adet olunca. Çok üzüldüm. Bu ay aynı şeyi yapmicam ama.

Aslinda bunlar boş valla ya hamile kalanlar tek iliski falan diyor hic yatmamislar. Ilk gebeligimde bende de oyle oldu. Hemen kalktim dus aldm yikadim falan. Ama hamile kalmisim kismet bu isler. Cabaliyormyyuz evet cabaliyoruz allah goruyo iste
Haklisin aslında. Bunlar sadece cabaladigimizin kanıtı. Yani Allah verecekse hiçbirşey engel olamaz. Tek yöntem dua aslında. Onuda yapıyorum. Ama demekki zamanı değil daha. Hayırlısı değilmiş diyorum hep. Yakın zamanda hayırlısıyla gelsin meleklerimiz inşallah...

O zaman bugunu ve yarinida degerlendirin canm Ins bu ay olur hayirlisiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…