Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlar testlerinizin kaçıncı günü bugün. Hepsini sıraya dizip resmini atalim mi buraya :) benim beşinci günüm bugun. Hafif koyulaşma var. Tamamen ne kadar zaman sonra koyulaşır acaba. Atıyorum şimdi resmi

Çokta olmasa yinede azcik koyulasmis ama sabırsızlanıyorum. Hiç koyu olmicak gibi duruyor sizde öyle hissediyormusunuz

Son düzenleme:
Testi yaptığın dakika mi koyulaşıyor canim. Yoksa aradan biraz zaman geçince mi koyulaşıyor. Nasıl oluyor anlamadım ben. Aradan zaman geçince biraz daha belirgin oluyor. Ama normalde hep silik
canım testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde koyulaşması lazım zaten öyle de oluyor ayrıca son yaptığın yani bugün yaptığın bozuk olmuş canım akşam tekrarla bence çünkü heran koyulaşab,ilir seninki kaçırma

Testlerde bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. Biraz zaman geçince koyulaşıyor böyle. Akşam bitane daha yapacam canım. Korkuyorum bi aksilik çıkacak diye yada kaciracam diye.

Testi yaptığın dakika mi koyulaşıyor canim. Yoksa aradan biraz zaman geçince mi koyulaşıyor. Nasıl oluyor anlamadım ben. Aradan zaman geçince biraz daha belirgin oluyor. Ama normalde hep silik
Damlatır damlatmaz koyulasmiyor canım. 5 dakika içinde oluyor.
Ayrıca bi gün beklediginde ilk haline gore rengi bozuluyor.
Gittikçe koyulaşiyor bence seninki de.
İlk ve son test çok farklı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…