Ben bi an hiç koyulasmayacak sanmustim ama koyulasiyomusBenim hala koyulaşmadı bekliyorum
Aynen canım yaaa hep heyecan.. Hüsran olmasında heyecan olsun raziyim :)Ovulasyon da heyecan bat a yaklaştıkça heyecan test yaparken heyacan bibgun kalpten gidecez
Rabbim bebislerin heyecanını da tattirir inşallah
Testi yaptığın dakika mi koyulaşıyor canim. Yoksa aradan biraz zaman geçince mi koyulaşıyor. Nasıl oluyor anlamadım ben. Aradan zaman geçince biraz daha belirgin oluyor. Ama normalde hep silikBen bi an hiç koyulasmayacak sanmustim ama koyulasiyomus
canım testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde koyulaşması lazım zaten öyle de oluyorTesti yaptığın dakika mi koyulaşıyor canim. Yoksa aradan biraz zaman geçince mi koyulaşıyor. Nasıl oluyor anlamadım ben. Aradan zaman geçince biraz daha belirgin oluyor. Ama normalde hep silik
Testlerde bi sorun mu var diye düşünmeye başladım. Biraz zaman geçince koyulaşıyor böyle. Akşam bitane daha yapacam canım. Korkuyorum bi aksilik çıkacak diye yada kaciracam diye.canım testi yaptıktan sonra 5 dakika içinde koyulaşması lazım zaten öyle de oluyorayrıca son yaptığın yani bugün yaptığın bozuk olmuş canım akşam tekrarla bence çünkü heran koyulaşab,ilir seninki kaçırma
Damlatır damlatmaz koyulasmiyor canım. 5 dakika içinde oluyor.Testi yaptığın dakika mi koyulaşıyor canim. Yoksa aradan biraz zaman geçince mi koyulaşıyor. Nasıl oluyor anlamadım ben. Aradan zaman geçince biraz daha belirgin oluyor. Ama normalde hep silik
Gittikçe koyulaşiyor bence seninki de.
Photo resizer diye bi program var canım onu indir, zaten hemen iniyor. Ondan fotoğrafın pikselini düşür ve yükle. Hemen yükleniyor.Ben yukleyemiyorum canım nasıl yukledin..
en çok 5 damla canım fazlası bozuyorAcaba cok damlatiyorum diyemi bozuluyor
Anlamadım ben yüklenmiyor canım. neyse artık..Photo resizer diye bi program var canım onu indir, zaten hemen iniyor. Ondan fotoğrafın pikselini düşür ve yükle. Hemen yükleniyor.
Küçültemiyormusun,Anlamadım ben yüklenmiyor canım. neyse artık..
Kúcüluyor ama anlamadım bende.Küçültemiyormusun,
Sevindim canım senin adına heyecanla bekliyorum bende hadi inşallahBen bi an hiç koyulasmayacak sanmustim ama koyulasiyomus
3damla yeterli oluyor canım 4 damlada sıkıntı çıkıyor, arkadaşın biri buradan şey demişti benimki 22.günde koyulaştırmak demişti o yüzden sabır hanımlarAcaba cok damlatiyorum diyemi bozuluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?