Kızlar o testler gerçekten çokta güvenli değil ayrıca pahalı.bence yumurtlama tarihlerinde ( adet takvimi indirince ortalama belli oluyor) doktora gidin yumurta yeterince büyüklüğe ulaştığında çatlatma iğnesi yapın ihtimal daha yüksek oluyo.en azından acaba bugün mü çatladı acaba kaçırdım mi kaygısi bitiyo ben öyle hamile kaldım.birde keci boynuzu kürünu mutlaka arastirin
Canım ben bugün ilk testimi yaptım ama bilemedim attım çöpeKızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)
Klomenli ya da klomensiz doktor yumurta takibi yapıyor ve duruma gore catlatma iğnesi veriyor canım. Senin istemenle olacak bisey değil yani doktor karar veriyor...canım o çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ? doktor mu öneriyor yoksa biz mi istiyoruz ?
Ben atmadim ama bekleyince çizgi de değişiklikler oldu. Bence foto da cekelim garanti olsunCanım ben bugün ilk testimi yaptım ama bilemedim attım çöpeyarın yaptığımı atmicam. Diğer gunlerinkilerle karşılaştıracam. Sende atma. Tarih yaz üstüne. Silik çıktı benimki. Hadi bakalım neler olacak :)
Evet foto da cekelim.. Hergun çizgimizin nasıl olduğunu buraya yazalim olurmu. :) ben fotosunuda atarım burayaBen atmadim ama bekleyince çizgi de değişiklikler oldu. Bence foto da cekelim garanti olsun
Hayırlısıyla al bebisini kucağına. Ne mutlu sana hamissin, Allah nazarlardan korusun canımevanescence10 şimdi adetin bittikten belli bir süre sonra mesela benim 6, 7 gün sonra yumurtlama meydana geliyo o zaman doktora gidiyordum. Büyüklüğüne göre de iğne oluyodum
Tamam tatlım çok çok teşekkür ederim sana. İnşallah kabul olur o güzel duaların01duygu01 Allah razı olsun canım Rabbim en doğru zaman da bedenen ruhen sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Uyumadan senin için dua edeceğim. Bu arada keçiboynuzu kürünu araştır canim.sperm hareketliliğini çok artiriyormus.doktor saracoglu tarifini veriyor nette.pekmezi değil ama.
Bn attım cnm çift çizgiyi görüp günümü belirleyince attım hpsiniKızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)
Çift çizgi olana kadar bende atmicam. Ondan sonra atarım hepsini bende :)Bn attım cnm çift çizgiyi görüp günümü belirleyince attım hpsini
Hadi bakalımAynen canım bende hergun yapıyorum. Üçüncü günüm bugün. Finali bekliyorum :) heyecan verici bu süreç..
Hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?