Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlar ilk testi mi yaptım çizgi konuya yakın silik çıktı. Birkaç güne kadar tam koyu cizgiyi görürüm. Hadi bakalım yeni ay yeni umutlar :)

Kızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)

canım o çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ? doktor mu öneriyor yoksa biz mi istiyoruz ?

Kızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)
Canım ben bugün ilk testimi yaptım ama bilemedim attım çöpe yarın yaptığımı atmicam. Diğer gunlerinkilerle karşılaştıracam. Sende atma. Tarih yaz üstüne. Silik çıktı benimki. Hadi bakalım neler olacak :)

canım o çatlatma iğnesi ne zaman yapılıyor ? doktor mu öneriyor yoksa biz mi istiyoruz ?
Klomenli ya da klomensiz doktor yumurta takibi yapıyor ve duruma gore catlatma iğnesi veriyor canım. Senin istemenle olacak bisey değil yani doktor karar veriyor...

Ben atmadim ama bekleyince çizgi de değişiklikler oldu. Bence foto da cekelim garanti olsun

evanescence10 yaklaşik 1 yıl denedik olmayınca bir doktora gittim aslında bir sorun yoktu muhtemelen yumurtlama gününü denk getiremedik eşimin işi bazen şehir dışında oluyodu. Gittiğim doktor bana yumurtamin yeterli büyüklukte olduğunu söyledi ve yumurta çatlatma iğnesi ile değerlendirelim dedi.o ay olmadı. Sonrasında ben tavsiye üzerine başka bir doktora gittim o rahim filmi çekelim dedi bende yumurtlama tarihlerinde gittim yine o zamanda sağ tarafımda bir yumurta olmuştu sakıncası yoksa bir ay daha yumurta çatlatma yapar mısıniz diye sordum doktor da onayladı ve o ay hamile kaldım çok şükür. B bayraa olabiliyor yani bayraa bizzat ben öyle hamile kaldim Biraz daha ihtimal yüksek olsun diye diğer türlü yumurta çatladı mi kaygısi geriyordu beni

evanescence10 şimdi adetin bittikten belli bir süre sonra mesela benim 6, 7 gün sonra yumurtlama meydana geliyo o zaman doktora gidiyordum. Büyüklüğüne göre de iğne oluyodum

01duygu01 Allah razı olsun canım Rabbim en doğru zaman da bedenen ruhen sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah. Uyumadan senin için dua edeceğim. Bu arada keçiboynuzu kürünu araştır canim.sperm hareketliliğini çok artiriyormus.doktor saracoglu tarifini veriyor nette.pekmezi değil ama.

Tamam tatlım çok çok teşekkür ederim sana. İnşallah kabul olur o güzel duaların

Kızlar ne durumdasiniz. Yapiyomusunuz testlerinizi. Benim 3. Günüm. Hala silik çizgi cikiyor. Koyulasmasini bekliyorum gunden gune Sizler ne yaptınız :)

Bugün ikinci testi mi yaptım. İki günde bir ilişki önerdikleri için bende testleri iki günde bir yapıyorum. Çizgi yavaş yavaş koyulasmaya başladı. Birkaç gün sonra en koyu haline gelir

Aynen canım bende hergun yapıyorum. Üçüncü günüm bugün. Finali bekliyorum :) heyecan verici bu süreç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…