Sıra sendeBol şans canım. Hayırlısıyla tutsun inşallah..
Canım benim inşallah seninde hayırlısıyla tutar. Sende degerlendir bugünü kaçırma tatlımBenimde koyulasti canlar unuttunuz beni resim atamasam da
Ayyy inşallah canım yaaa çok heyecanlaniyorum zaten
Bak daha da koyulasmis
Bende resim yüklerken bellek yetersiz diyo. Nedense ??Bunu şimdi yaptım kizlar
Neden öyle oluyor yaaa seninkiBende resim yüklerken bellek yetersiz diyo. Nedense ??
Bugünü de degerlendirsem olurmu ki.Bak daha da koyulasmis
Ama daha bi günü var gibi canım.
Canım koyu çizgi gormesende bu günlerde düzenli iliski yı aksatma derim tabi aşk ileBugünü de degerlendirsem olurmu ki.
Ben yumurtlama belirtisi olarak kanama olabilir diye bisey duymuştum ama emin değilim araştırmak lazım..Kızlar yumurtlama günüm suan 14. Günü ve bende hafif kanama oldu gebeliğe engel mi
Ben yumurtlama belirtisi olarak kanama olabilir diye bisey duymuştum ama emin değilim araştırmak lazım..
İnşallah iyiye işarettir..
Kırmızı Akıntı, Kadınların menstrual döngüsü içinde adet kanamaları dışında adetten sonra ya da önce bir takım kanamaları olabilir. Her akıntı bir hastalığı işaret etmek zorunda değildir. Bu tür akıntılar hormonların etkisine bağlı olarak oluşabilir ve kendiliğinden geçer. Özellikle ovulasyon dönemleri bu tarz akıntıların daha yoğun göründüğü dönemlerdir. Ovulasyon dönemi yaklaşık olarak adetin başlangıç tarihinden 14 gün sonrasına tekabül eder.Teşekkür ederim tam bilgi öğrenmedim arastrdim da sizlere sormak istedim
Haklisin canımCanım koyu çizgi gormesende bu günlerde düzenli iliski yı aksatma derim tabi aşk ile
Merak ettim bende sorunuzu anladığım kadarıyla olan bisey. Yasayanlar varsa bu durumu aciklarlarsa daha net olur tabiTeşekkür ederim tam bilgi öğrenmedim arastrdim da sizlere sormak istedim
Harika bir görüntü. Süpeeer tatlım biran once degerlendir cabukkk
Saol canım ya. Mutlu oldum bak şimdi .Harika bir görüntü. Süpeeer tatlım biran once degerlendir cabukkkne mutlu sana canım bende goreyim o kopkoyu iki çizgiyi hadi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?