Sonra tekrar deneyim en iyisi beceremedim canım.Dosya yükle diyip resmi seçip cevaplaya basiyosun dimi tatlim
Evet canım aynenSonra tekrar deneyim en iyisi beceremedim canım.
Bugün 19uncu gün canımCanım ne güzel dizmissin ve sonunda koyulasmis :) bugün kaçıncı gunun
Tatlım bence koyu valla. Tebrik ederim inşallah hayırlı olur canım :) iki çizgide aynı koyulukta dimiBenimkiler hanımlar bahadır yapıyorum gördüğünüz üzere sonuncusunu bugün yaptım sizce yeterince koyumu@01duygu01
Ayy heycanlandïm sabah bu kadar koyu değildi dua edin olur mu bana
Hadi ilk atağı sen yap, ilk guzel haberi sen verBugün 19uncu gün canım
Hemen hemen canım t çoook hafif açık hiç bu kadar koyu görmemiştim ama yarında bi yaparım bugünü değerlendirimdeTatlım bence koyu valla. Tebrik ederim inşallah hayırlı olur canım :) iki çizgide aynı koyulukta dimi
Canım inşallah bu ay gebelik testinde de goruruz bu çizgileri :)Ayy heycanlandïm sabah bu kadar koyu değildi dua edin olur mu bana
Dualarimiz seninle. Ovulasyonun ilk koyusu senden geldi :) degerlendir bugun. Sakın kaçırma canımAyy heycanlandïm sabah bu kadar koyu değildi dua edin olur mu bana
Amin inşaallah canımHadi ilk atağı sen yap, ilk guzel haberi sen verbugün güzel bir gün :)
Dünden bu gunude birden değişiyor.Hemen hemen canım t çoook hafif açık hiç bu kadar koyu görmemiştim ama yarında bi yaparım bugünü değerlendirimde
Evet hiç belli olmuyor :) bakalım sıra bizde canım. Bizimde koyulassa biDünden bu gunude birden değişiyor.
Bol şans canım. Hayırlısıyla tutsun inşallah..Hadi kaçtım ben kızlar Allaha emanet çok teşekkür ediyorum iyi dileklerini ve desteğiniz için
Benimde koyulasti canlar unuttunuz beni resim atamasam daDualarimiz seninle. Ovulasyonun ilk koyusu senden geldi :) degerlendir bugun. Sakın kaçırma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?