Ben gün gün yazıyorum 1 2 falan diye atmadımKızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)
Çift çizgi olmadi mi silik mi oluyo canım anlamadimYa yapıyorum hala çift çizgi olmadı biraz sabırsızlanıyorum artık takvim yumurtlama gününü yarın olarak gösteriyor hadi bakalım
Benimde hala silik devam ediyo. Normalde 3 4 gün daha var tahminlerime gore .Çift çizgi olmadi mi silik mi oluyo canım anlamadim
Her gün mü yapsan acaba canım. Koyulasmayi kacirirsan falan. Hem normalde sabah akşam yapın diyolar. Testin icerigindede öyle yaziyo.Bugün ikinci testi mi yaptım. İki günde bir ilişki önerdikleri için bende testleri iki günde bir yapıyorum. Çizgi yavaş yavaş koyulasmaya başladı. Birkaç gün sonra en koyu haline gelir
Spremlerin daha sağlıklı olması adına 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar. Bende girmediğim gün test yapıyorum, zaten bu aralar çizgiler koyu çıkıyor, ertesi gün ilişkiye giriyorum. Sabah akşam neden yapıldığını da pek anlamadım. Konuyla da ilgili çok fazla bilgim yok. İlk defa bu ay kullanıyorumHer gün mü yapsan acaba canım. Koyulasmayi kacirirsan falan. Hem normalde sabah akşam yapın diyolar. Testin icerigindede öyle yaziyo.
İki günde bir ilişki sağlıklı olanı diyorlar haklisin canım.Spremlerin daha sağlıklı olması adına 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar. Bende girmediğim gün test yapıyorum, zaten bu aralar çizgiler koyu çıkıyor, ertesi gün ilişkiye giriyorum. Sabah akşam neden yapıldığını da pek anlamadım. Konuyla da ilgili çok fazla bilgim yok. İlk defa bu ay kullanıyorum
Bu ay tutarsa iki günde bir test yeterli deriz. Tutmazsa günde iki kez yaparızİki günde bir ilişki sağlıklı olanı diyorlar haklisin canım.
Bende çok bildiğinden değil. Öyle duymuştum bide prespektusundede öyle yaziyor.
Mesela senin yapmadığın gün koyulaşır diğer güne siliklesirse falan diye dusundum. Hos zaten sen ilişkini düzenli yapiyosun
Ben hergun yapıyorum canım o koyu çift çizgiyi görmek istiyorum :) hem yumurtlama gunumude öğrenmiş olurum. En azından o gün daha çok özen gosteririm. Mesela hiç kalkmam yataktan, yada ayaklarımı iyicene havaya dikerim, belime yastık koyarim vs.. Gerçi bunları hep yapmak lazım. O çift çizgiyi bari ovulasyonda goreyimBu ay tutarsa iki günde bir test yeterli deriz. Tutmazsa günde iki kez yaparız
anladım tatlım,gözün aydın o zaman sana :) bilgi verdiğin için teşekkürlerevanescence10 yaklaşik 1 yıl denedik olmayınca bir doktora gittim aslında bir sorun yoktu muhtemelen yumurtlama gününü denk getiremedik eşimin işi bazen şehir dışında oluyodu. Gittiğim doktor bana yumurtamin yeterli büyüklukte olduğunu söyledi ve yumurta çatlatma iğnesi ile değerlendirelim dedi.o ay olmadı. Sonrasında ben tavsiye üzerine başka bir doktora gittim o rahim filmi çekelim dedi bende yumurtlama tarihlerinde gittim yine o zamanda sağ tarafımda bir yumurta olmuştu sakıncası yoksa bir ay daha yumurta çatlatma yapar mısıniz diye sordum doktor da onayladı ve o ay hamile kaldım çok şükür. B bayraa olabiliyor yani bayraa bizzat ben öyle hamile kaldim Biraz daha ihtimal yüksek olsun diye diğer türlü yumurta çatladı mi kaygısi geriyordu beni
Olmadı canım hala biraz koyulaşma var sadece inşallah bekliyorumÇift çizgi olmadi mi silik mi oluyo canım anlamadim
Öneririm canım hala göremedim köyü çizgiyi ama olsunArkadaşlar ben yeniyim burda hep takip ediyorm.. biz 4 buçuk aydir evliyiz yaşım 20 herkes erken diyor ama cocuk istiyoruz ama eşimin işi gereği 1 bucuk aydir ayrıyız hâlâda ayrıyızbende ovulasyon testi kullanmak istiyorum evimize geçince memnun musunuz önerir misiniz
Canım benimde az koyulaştı. :)Kızlar koyulasmayi goren oldu mu.
Benim dün 14. Günümdu daha erken diye dusunurken tam koyulugu gordum.
Bence o zaman yarına yakalarsin koyuluğu.Canım benimde az koyulaştı. :)
İnşallah canım ya tutar hayırlısıyla. Kalbim çarpıyor dusundukce :) inşallah olur sağlıklı bi bebeklerimizBence o zaman yarına yakalarsin koyuluğu.Benim bi gün önce çok açıkken diğer gün koyu oldu. İnşallah sonuçlarını aliriZ hepimiz. Sevinvlerimiz kursamizsa kalmaz inşallah.....
Benim hala koyulaşmadı bekliyorumKızlar koyulasmayi goren oldu mu.
Benim dün 14. Günümdu daha erken diye dusunurken tam koyulugu gordum.
Ovulasyon da heyecan bat a yaklaştıkça heyecan test yaparken heyacan bibgun kalpten gidecezİnşallah canım ya tutar hayırlısıyla. Kalbim çarpıyor dusundukce :) inşallah olur sağlıklı bi bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?