Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlar ya testi yapıp atıyo musunuz.
Karşılaştırma yapmak için saklayacak mıyız ama bekleyince değişiyo bilemedim.
Sizler ne yaptınız. Bi heyacan yaptım bende :) :)
Ben gün gün yazıyorum 1 2 falan diye atmadım

Ya yapıyorum hala çift çizgi olmadı biraz sabırsızlanıyorum artık takvim yumurtlama gününü yarın olarak gösteriyor hadi bakalım

Bugün ikinci testi mi yaptım. İki günde bir ilişki önerdikleri için bende testleri iki günde bir yapıyorum. Çizgi yavaş yavaş koyulasmaya başladı. Birkaç gün sonra en koyu haline gelir
Her gün mü yapsan acaba canım. Koyulasmayi kacirirsan falan. Hem normalde sabah akşam yapın diyolar. Testin icerigindede öyle yaziyo.

Her gün mü yapsan acaba canım. Koyulasmayi kacirirsan falan. Hem normalde sabah akşam yapın diyolar. Testin icerigindede öyle yaziyo.
Spremlerin daha sağlıklı olması adına 2 günde bir ilişkiye girin diyorlar. Bende girmediğim gün test yapıyorum, zaten bu aralar çizgiler koyu çıkıyor, ertesi gün ilişkiye giriyorum. Sabah akşam neden yapıldığını da pek anlamadım. Konuyla da ilgili çok fazla bilgim yok. İlk defa bu ay kullanıyorum

İki günde bir ilişki sağlıklı olanı diyorlar haklisin canım.
Bende çok bildiğinden değil. Öyle duymuştum bide prespektusundede öyle yaziyor.
Mesela senin yapmadığın gün koyulaşır diğer güne siliklesirse falan diye dusundum. Hos zaten sen ilişkini düzenli yapiyosun

Bu ay tutarsa iki günde bir test yeterli deriz. Tutmazsa günde iki kez yaparız

Bu ay tutarsa iki günde bir test yeterli deriz. Tutmazsa günde iki kez yaparız
Ben hergun yapıyorum canım o koyu çift çizgiyi görmek istiyorum :) hem yumurtlama gunumude öğrenmiş olurum. En azından o gün daha çok özen gosteririm. Mesela hiç kalkmam yataktan, yada ayaklarımı iyicene havaya dikerim, belime yastık koyarim vs.. Gerçi bunları hep yapmak lazım. O çift çizgiyi bari ovulasyonda goreyim

anladım tatlım,gözün aydın o zaman sana :) bilgi verdiğin için teşekkürler

Arkadaşlar ben yeniyim burda hep takip ediyorm.. biz 4 buçuk aydir evliyiz yaşım 20 herkes erken diyor ama cocuk istiyoruz ama eşimin işi gereği 1 bucuk aydir ayrıyız hâlâda ayrıyız bende ovulasyon testi kullanmak istiyorum evimize geçince memnun musunuz önerir misiniz

Öneririm canım hala göremedim köyü çizgiyi ama olsun

Bence o zaman yarına yakalarsin koyuluğu. Benim bi gün önce çok açıkken diğer gün koyu oldu. İnşallah sonuçlarını aliriZ hepimiz. Sevinvlerimiz kursamizsa kalmaz inşallah.....
İnşallah canım ya tutar hayırlısıyla. Kalbim çarpıyor dusundukce :) inşallah olur sağlıklı bi bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…