Kararlıyım ovulasyon testine

Bende hiç test yapmicam. Geçen ay bende çok belirti yaşadım. Şaşırdım adet olunca. Çok üzüldüm. Bu ay aynı şeyi yapmicam ama.

Biz geçen ay yumurtlamadan sonra denemişiz fakat bu ay gün aşırı yerinde zamanında bişeyler yaptık.ben resmen burda butun forumları altust edıyordum ama şimdi makyaj yapıp güzel hişsedip kndimle ilgileniyorum.oruç tutup allaha dua ediyorum.olması gerekiyorsa olur,rabbim işini bilir.benimde bat 24 tam 10 gün var bakalım nolcak ama bir his var içimde mustafa ceceliden Hüsrannnnnnnnnn

Ayniyiz canimmmm ben pek degerlendiremiyorum bile

İnşallah canım benim. Pek sanmıyorum. Bugün degerlendiremicem ama Allahım kısmet ederse olur inşallah. Hepimizin olsun istiyorum. Sadece ben değil
Ins canm sana ve buradaki herkese dua ediyorm bi gun olacak elbet rabbimin izniyle.benim calismalar yok tatildeym ama burasi bagimlilik yapti surekli giriyorm bakiyorm

Ins canm sana ve buradaki herkese dua ediyorm bi gun olacak elbet rabbimin izniyle.benim calismalar yok tatildeym ama burasi bagimlilik yapti surekli giriyorm bakiyorm
Bende hep girip bakıyorum. Seviyorum burayı ve sizleri insallah dualarımız olur canım. çok sağol güzel duaların için. Bende ediyorum ve edecemde. Birgün yazarız inşallah buraya hamileyim diye. O duyguyu hayırlısıyla tadalim en yakın zamanda

[QUOTE="01duygu01, post: 46925872, member: 467578"iznBende hep girip bakıyorum. Seviyorum burayı ve sizleri insallah dualarımız olur canım. çok sağol güzel duaların için. Bende ediyorum ve edecemde. Birgün yazarız inşallah buraya hamileyim diye. O duyguyu hayırlısıyla tadalim en yakın zamanda [/QUOTE]
Amin canm o mutlu anlari bizde yasayacaz rabbimin Izniyle burayada yazacaz ins

"""Canim mutlaka al ben o sayede 18. Gun yumurtladigimi ogrendim ve 2.ayina hamile kaldim ki tam 1bucuk sene olmadi benim simdi 35 haftalikim sukur rabbim isteyen herkese versin kizlar birde ben hergun sogan yedim baya bi iltihap akittim

"""Canim mutlaka al ben o sayede 18. Gun yumurtladigimi ogrendim ve 2.ayina hamile kaldim ki tam 1bucuk sene olmadi benim simdi 35 haftalikim sukur rabbim isteyen herkese versin kizlar birde ben hergun sogan yedim baya bi iltihap akittim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ilk ay kullandım tutmadı. Umudum kırıldı oyüzden bu ay kullanmak istemedim..

Canim kullan derim ben vesile bunlar Allah ol der olur o hersey O na bagli ama sen dualarini et ve kullan bence en azindan bilirsin ne zaman oldugunu ama cok yapmayin ust uste yani ben hatta oglan istiyodum o yuzden o testi yaptim birgun sonra tek gece iliskiyle kaldim rabbime sukur

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ilk ay kullandım tutmadı. Umudum kırıldı oyüzden bu ay kullanmak istemedim..
Canım çabuk pes ettin ama sen ben 4 aydır yılmadan kullanıyorum artık iyice öğrendim ayda 2 tane yetiyor pes etme en azından bat kesinleşiyor

Canım ayda 2 tane nasıl yetiyo
Şöyle canım artık ağrıdan anlıyorum yunurtladığımı ağrım başlıyor yapıyorum bi tane pozitif sonra akıntı oluyo çatladı diyorum ağrım kesiliyor bi yapıyorum negatif 3. Günde çatlamış oluyor anca benimki 2 tane test yetiyor bana artık aslında hiç yapmamda hoşuma gidiyor çift çizgi görmek egomu tatmin ediyorum işte bi nevi :)))

Ben geçen ay 8 tane yaptım test bende 4 5 tane falan kullanırım bu ay herhalde bende geçen ay çift çizgi görünce heyecanlanmıştım

Ben geçen ay 8 tane yaptım test bende 4 5 tane falan kullanırım bu ay herhalde bende geçen ay çift çizgi görünce heyecanlanmıştım
Ben bu ay adet olunca 18 tane sipariş ettim iki ay kullanırım diyordum. 11.günde başladım test yapmaya.
30.güne kadar hep yaptım ama pozitifi göremedim.testler bitti tabi.tekrar test alsam mı diye düşündüm.aldım ve 32.gün pozitifi gördüm.bugün de 33.günüm.
RABBİM gebelik testinde de pozitifi görmeyi nasip etsin :)

Canım çabuk pes ettin ama sen ben 4 aydır yılmadan kullanıyorum artık iyice öğrendim ayda 2 tane yetiyor pes etme en azından bat kesinleşiyor
Haklisin canim. Bu ay olmazsa eğer gelecek ay kullanacam hep. Napayim bari sonuna kadar gidelim. Olana kadar cabalayalim... Pes etmekte olmaz, çok fazla ustune dusmekte olmaz... Nebileyim tatlım. Bendede ortası yok bunun

Allah sana bağışlasın bebisini canım benim. Nezaman tutacağı belli değilki. Yumurtlama gününde yaptığım halde niye tutmadı anlamadim. İşte oyüzden umudum kırıldı. Yani tutmasi gerekmiyormuydu

Amin inşallah canım hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…