Bende hiç test yapmicam. Geçen ay bende çok belirti yaşadım. Şaşırdım adet olunca. Çok üzüldüm. Bu ay aynı şeyi yapmicam ama.
Ayniyiz canimmmmBiz geçen ay yumurtlamadan sonra denemişiz fakat bu ay gün aşırı yerinde zamanında bişeyler yaptık.ben resmen burda butun forumları altust edıyordum ama şimdi makyaj yapıp güzel hişsedip kndimle ilgileniyorum.oruç tutup allaha dua ediyorum.olması gerekiyorsa olur,rabbim işini bilir.benimde bat 24 tam 10 gün var bakalım nolcak ama bir his var içimde mustafa ceceliden Hüsrannnnnnnnnn
İnşallah canım benim. Pek sanmıyorum. Bugün degerlendiremicem amaO zaman bugunu ve yarinida degerlendirin canm Ins bu ay olur hayirlisiyla
Ins canm sana ve buradaki herkese dua ediyorm bi gun olacak elbet rabbimin izniyle.benim calismalar yok tatildeym ama burasi bagimlilik yapti surekli giriyorm bakiyormİnşallah canım benim. Pek sanmıyorum. Bugün degerlendiremicem amaAllahım kısmet ederse olur inşallah. Hepimizin olsun istiyorum. Sadece ben değil
Bende hep girip bakıyorum. Seviyorum burayı ve sizleriIns canm sana ve buradaki herkese dua ediyorm bi gun olacak elbet rabbimin izniyle.benim calismalar yok tatildeym ama burasi bagimlilik yapti surekli giriyorm bakiyorm
Amin canm cumlemize InsNhnbtn .!.:Canlar dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız iyiki varsınız iyiki tanışmısız
Canlar dualarım sizlerle inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız iyiki varsınız iyiki tanışmısız
"""Canim mutlaka al ben o sayede 18. Gun yumurtladigimi ogrendim ve 2.ayina hamile kaldim ki tam 1bucuk sene olmadi benim simdi 35 haftalikim sukur rabbim isteyen herkese versin kizlar birde ben hergun sogan yedim baya bi iltihap akittimKızlar yine adet oldum az önce. Ben sıkıldım bu durumlardan artık. Ovulasyon testini denicem mayıs ayında.. İnternetten almayı düşündüm ama kapıda ödeme yok. Eczaneye soracam bugün. Laboquick marka güzelmiş. Bunu kullanacam mayısta. Ve ayrıca maydanoz suyu icecem 1 hafta boyunca hergun. Ne var ne yoksa boşaltıp temizlensin önce şu içimi. Bayağı bi hazırlıklı girecem yani yeni aya inşallah. Nisan ayında olmayanlar mayistan umutlu olanlara motive olsun istiyorum bu yazdıklarımhaydi bismillah bakalım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ilk ay kullandım tutmadı. Umudum kırıldı"""Canim mutlaka al ben o sayede 18. Gun yumurtladigimi ogrendim ve 2.ayina hamile kaldim ki tam 1bucuk sene olmadi benim simdi 35 haftalikim sukur rabbim isteyen herkese versin kizlar birde ben hergun sogan yedim baya bi iltihap akittim
Canım çabuk pes ettin ama sen ben 4 aydır yılmadan kullanıyorum artık iyice öğrendim ayda 2 tane yetiyor pes etme en azından bat kesinleşiyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Ben ilk ay kullandım tutmadı. Umudum kırıldıoyüzden bu ay kullanmak istemedim..
Şöyle canım artık ağrıdan anlıyorum yunurtladığımı ağrım başlıyor yapıyorum bi tane pozitif sonra akıntı oluyo çatladı diyorum ağrım kesiliyor bi yapıyorum negatif 3. Günde çatlamış oluyor anca benimki 2 tane test yetiyor bana artık aslında hiç yapmamda hoşuma gidiyor çift çizgi görmekCanım ayda 2 tane nasıl yetiyo
Ben geçen ay 8 tane yaptım testŞöyle canım artık ağrıdan anlıyorum yunurtladığımı ağrım başlıyor yapıyorum bi tane pozitif sonra akıntı oluyo çatladı diyorum ağrım kesiliyor bi yapıyorum negatif 3. Günde çatlamış oluyor anca benimki 2 tane test yetiyor bana artık aslında hiç yapmamda hoşuma gidiyor çift çizgi görmekegomu tatmin ediyorum işte bi nevi :)))
Ben geçen ay 8 tane yaptım testbende 4 5 tane falan kullanırım bu ay herhalde bende geçen ay çift çizgi görünce heyecanlanmıştım
Ben bu ay adet olunca 18 tane sipariş ettim iki ay kullanırım diyordum. 11.günde başladım test yapmaya.Şöyle canım artık ağrıdan anlıyorum yunurtladığımı ağrım başlıyor yapıyorum bi tane pozitif sonra akıntı oluyo çatladı diyorum ağrım kesiliyor bi yapıyorum negatif 3. Günde çatlamış oluyor anca benimki 2 tane test yetiyor bana artık aslında hiç yapmamda hoşuma gidiyor çift çizgi görmekegomu tatmin ediyorum işte bi nevi :)))
Haklisin canim. Bu ay olmazsa eğer gelecek ay kullanacam hep. Napayim bari sonuna kadar gidelim. Olana kadar cabalayalim... Pes etmekte olmaz, çok fazla ustune dusmekte olmaz... Nebileyim tatlım. Bendede ortası yok bununCanım çabuk pes ettin ama sen ben 4 aydır yılmadan kullanıyorum artık iyice öğrendim ayda 2 tane yetiyor pes etme en azından bat kesinleşiyor
Allah sana bağışlasın bebisini canım benim. Nezaman tutacağı belli değilki. Yumurtlama gününde yaptığım halde niye tutmadı anlamadim. İşte oyüzden umudum kırıldı. Yani tutmasi gerekmiyormuyduCanim kullan derim ben vesile bunlar Allah ol der olur o hersey O na bagli ama sen dualarini et ve kullan bence en azindan bilirsin ne zaman oldugunu ama cok yapmayin ust uste yani ben hatta oglan istiyodum o yuzden o testi yaptim birgun sonra tek gece iliskiyle kaldim rabbime sukur
Amin inşallah canım hayırlısıylaBen bu ay adet olunca 18 tane sipariş ettim iki ay kullanırım diyordum. 11.günde başladım test yapmaya.
30.güne kadar hep yaptım ama pozitifi göremedim.testler bitti tabi.tekrar test alsam mı diye düşündüm.aldım ve 32.gün pozitifi gördüm.bugün de 33.günüm.
RABBİM gebelik testinde de pozitifi görmeyi nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?