Amin canım hepimiz görürüz inşallah amiinnBu değilde 15 gün sonra cift çizgileri görmek nasip olur inşallah aylardır göremediğimiz...
Maşallah canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
Hep birlikte güzel haberler veririz inşallah.Maşallah canım hayırlı haberlerini alırız inşallah
İnşallah canım yaa. Öyle heyecan doluyumki
Saol canım ya. Mutlu oldum bak şimdi .
İnşallah senin de büyüyor şuan yumurtacık. En kısa zamanda göreceksin bak benden söylemesi.
bende öyle düşünüyorum çoğu zamanHep birlikte güzel haberler veririz inşallah.Ben pek umitlenemiyom negatif sonuca o kadar çok alismisim ki.
Tatlım koyu iki çizgiyi gordugun zaman yumurta 16 saat içinde catlicak demektir. Yani o çizgileri gordugun zaman hemen degerlendir o günü. Ertesi günü de degerlendir.. Böylelikle büyük ihtimalle döllenir yumurta.. Ben daha bekliyorum. Bugün nasıl çıkacak bakalım benimki. Sen değerlendirdin mi peki canımkızlar yardım heralde yanlıs biliyorum simdi ovulasyon testinde en koyuyu gördümüz zaman yumurta çatlamısmı oluyor çatlamak üzeremi oluyor mesela bugn en koyu iki çizgiyi gördüm yarın çizginin biri siliklesti yumurta yarınmı çatlamıs oluo bugn mü
Pozitif enerjin cok iyi geliyo. İnşallah bakalım. Heyacan dolu günlerin sonu mutluluk olur inşallahİnşallah canım yaa. Öyle heyecan doluyumkihamis olalım ve hala böyle yazışıyor olalım bebeklerimiz hakkında
Olsun zamanını bir tek Rabbim bilir ama ümidini hiç yitirmeHep birlikte güzel haberler veririz inşallah.Ben pek umitlenemiyom negatif sonuca o kadar çok alismisim ki.
Canım bende 3 gundur koyu czgi görüyorum. Normalmis. Hormon değeri birden değil yavaş yavaş düştüğü içinmiş.Bugünde koyu çizgi gördüm ben ya sizce normal mi iki gün üst üste koyu olması arkadaşlar?
Bende dün gece internetten Laboquick siparişi verdim. Aynı zamanda canimiza tak etmişbu akşam bal, tarçın, çörekotu karışımına başlıyorum. Hadi bakalım hayırlısı
İnşallah canım benimPozitif enerjin cok iyi geliyo. İnşallah bakalım. Heyacan dolu günlerin sonu mutluluk olur inşallah
Bugünde koyu çizgi gördüm ben ya sizce normal mi iki gün üst üste koyu olması arkadaşlar?[/QUOT
normal cnm bnmde öyle oldu 3.defada koyuya ćok yakndî sonradan silikleşti bu günleri çok iyi değerlendr
Tamam canım teşekkür ediyorum Allah razı olsunCanım bende 3 gundur koyu czgi görüyorum. Normalmis. Hormon değeri birden değil yavaş yavaş düştüğü içinmiş.Düzenli çalışmalara devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?