Kararlıyım ovulasyon testine

Hep birlikte güzel haberler veririz inşallah. Ben pek umitlenemiyom negatif sonuca o kadar çok alismisim ki.
bende öyle düşünüyorum çoğu zaman ama ümitsizligi bu ay kafamizdan atıyoruz.. Herşeye hazırlıklı olalım ama en çokta olacak ümidiyle bakalım :) herşey güzel olacak görün bakın.. Sonra bu konusmalarimiz hatıra kalacak bize :)

kızlar yardım heralde yanlıs biliyorum simdi ovulasyon testinde en koyuyu gördümüz zaman yumurta çatlamısmı oluyor çatlamak üzeremi oluyor mesela bugn en koyu iki çizgiyi gördüm yarın çizginin biri siliklesti yumurta yarınmı çatlamıs oluo bugn mü

Tatlım koyu iki çizgiyi gordugun zaman yumurta 16 saat içinde catlicak demektir. Yani o çizgileri gordugun zaman hemen degerlendir o günü. Ertesi günü de degerlendir.. Böylelikle büyük ihtimalle döllenir yumurta.. Ben daha bekliyorum. Bugün nasıl çıkacak bakalım benimki. Sen değerlendirdin mi peki canım

ben değerlendiremedim canım sanırım yanlıs anladım ilk kullanmıstım çift çizgii gördümde çatladı sanmıstım ben. çift çizgiyi görmeden birgün önce birlikte olmustuk çift çizgiyi gördükten sonra 3 4 gün birlikte olamadık şartlardan dolayı hiç umutlu değilm o yüzden

Olsun canım sperm 72 saat yaşıyor rahimde. Belki de dollendi. Çünkü 24 saat önce birlikte olduysan tutma şansı tabiki de var. Bekle bakalım adetini tatlım inşallah tutmuştur

Kızlar dün benim cizgim koyu değildi, hafif silikti. Ama yinede değerlendirdim. Herşeyi değerlendirmek istiyorum bakalım bugün nasıl bi çizgi çıkacak. Saat 3 ten sonra yapacam

Aaa çok teşekkür ederim canım o halde değerlendirmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…