Aynen öyle ya ben hiç bekarken böyle adet belirtileri yaşamamıştim. İyice gelişti belirtiler evlenince. Beynimizle herşey yapabiliyoruzda bi hamile kalamiyoruz.Adet belirtisiyle hamilelik belirtileri cogunlukla ayni oluyo o yuzden ayirt etmek zor.beklemekten baska birsey gelmiyor elimizden.benimde gogsum agriyo doktor rahmin kalinlasmis dedi baktm netten hem hamilelik belirtisi hem de adet belirtisiymis o yuzden umut etmek de istemiyorm adeti bekliyorm olursa da surpriz olur.aklindan cikar biraz ve hasta olucam nasilsa de rahatlat kendini bebis dusununce olmayan belirtiler bile basliyo valla
Benim bat 2 temmuz. Adet gelecek gibi bi his var içimde
Hsg ne canm onu bilmiyorm ama ultrasonu vajinadan sokup bakti Icerisineiyi bari canım yumurtnmış..hsg ye mi girdin ?
Hsg ne canm onu bilmiyorm ama ultrasonu vajinadan sokup bakti Icerisine
Aynen korunurken cok rahattim ya hic aklimda bile yoktu adetim gununde olurdu sitressiz dik.esime diyorm gerimi korunsak ne yapsak iyiydk biz oyle diyorm guluyo olursa olur olmazsada sorun yok vakti zamani gelince olur strese gerek yok diyo hayirlisi artik.Aynen öyle ya ben hiç bekarken böyle dik.belirtileri yaşamamıştim. İyice gelişti belirtiler evlenince. Beynimizle herşey yapabiliyoruzda bi hamile kalamiyoruz.
Tabiki tatlım. Stres yapmamaliyiz. Ben bu ay hiç takmadim kafama ama yinede adet olacam bak. Yani stres yapsakta yapmasakta Allah biliyor vereceği tarihi. Biz pek müdahale edemiyoruzAynen korunurken cok rahattim ya hic aklimda bile yoktu adetim gununde olurdu sitressiz dik.esime diyorm gerimi korunsak ne yapsak iyiydk biz oyle diyorm guluyo olursa olur olmazsada sorun yok vakti zamani gelince olur strese gerek yok diyo hayirlisi artik.
Amin canım çok sağol. Seninde kadir gecen mübarek olsun ve tüm dileklerimiz kabul olsun inşallahCanlar Herkesin Kadir gecesi ve Cuması mübarek olsun ve dilediğimiz yakardığımız tüm dualar kabul olsun inşallah..
Seni hiç unuturmuyum tatlım :) hamis haberine çok sevinmiştim. 10 ay bekledin ve meleğin geldi sonunda. Allah onu sana bağışlasın inşallah. Seninde kadir gecen mübarek olsun canım benim. İstediğin zaman yaz çekinme. Sizleri gorerek teselli oluyoruz inanki. Psikolojimiz şu bekleme surelerinde bozuluyor ve herşeyin boşa gitmesi uzuyor. Ama yinede herseyde vardır bi hayır diyorum. Bu mübarek günde anne olanlara bebeklerini bağışlasın Allah, olmayanlarada en hayırlısından bebisler nasip etsin. Bende dahil :)Kızlar kadir gecemuz mübarek olsun. Rabbim en kısa zamanda yavrularinizi nasip etsin inşallah.
Güzel haberler alırsınız inşallah. Bu sure içersinde de Rabbim kolaylıklar versin. Gerçekten zor bi süreç sizi çok iyi anlıyorum. Rabbim büyük dualarım sizinle.
Beni hatırlayan arkadaşlar vardır. Arkadaslarin vesilesi ve Ovi testi sonrasında hamile kalmıştım.
Sizleri takip ediyorum. Mesaj yazmaya çekiniyorum . Çünkü öyle bi süreç ki insan herşeyden etkileyebiliyor zaman zaman.
Rabbim gonlunuze gire versin...
Amin saol canım benim. Ahh o bekleme zamanları zor olmaz mı. Ama yine de hamileligimi öğrenince anladım. Aslında ne kadar sabirmismisim. Herşeyin Rabbim den olduğunu. En güzel zamanda rabbimin nasip ettiğini. Uzulmemek gerektiğini....Seni hiç unuturmuyum tatlım :) hamis haberine çok sevinmiştim. 10 ay bekledin ve meleğin geldi sonunda. Allah onu sana bağışlasın inşallah. Seninde kadir gecen mübarek olsun canım benim. İstediğin zaman yaz çekinme. Sizleri gorerek teselli oluyoruz inanki. Psikolojimiz şu bekleme surelerinde bozuluyor ve herşeyin boşa gitmesi uzuyor. Ama yinede herseyde vardır bi hayır diyorum. Bu mübarek günde anne olanlara bebeklerini bağışlasın Allah, olmayanlarada en hayırlısından bebisler nasip etsin. Bende dahil :)
İnsallHhhhh yaaaaAmin saol canım benim. Ahh o bekleme zamanları zor olmaz mı. Ama yine de hamileligimi öğrenince anladım. Aslında ne kadar sabirmismisim. Herşeyin Rabbim den olduğunu. En güzel zamanda rabbimin nasip ettiğini. Uzulmemek gerektiğini....
Rabbim bizi bizden daha iyi biliyor. Herşeyin hayirlisini nasip etsin. İnşallah az kaldı grup bebis dolacak.
Bende hazırladım orkidleri. Test yapasim yok. Nefret ediyorum tek çizgiden. Zaten hamileysem adetim bayağı geçer. Onu beklicem canım valla. Sende yapma test. Bikac gün geçerse ozaman heyecanlaniriz iştebenimde gbata 2 gün kaldı canım.. rahimde bi ağrı var kaç gündür, göğüslerde acıyor ama dediğin gii akıntı yok.. 2 günde bir test yaptım negatif.. bu ayda adeti görcem belli çok
Ne zamandr agriyo goguslerin.bide kizlar gorumcemin eltisinin uc senedr cocugu olmuyodu hayit suyu icmis bir ay ve hamile kalmis suan 6 aylik hamile.tup bebek yapmaya karar verdiler en son ve bu suyla o ay hamile kalmis tup bebege gerek kalmadan.eger bu ay adet olursam bende icmeyi dusunuyorm01duygu01 .!.:Göğüslerim ağrıyor. Bacaklarim ve eklem yerlerim ağrıyor. Ara ara sızlıyor. Ama akıntı yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?