Kararlıyım ovulasyon testine

Aaa cidden mi canım. Çok iyiymis yaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eltinin. Darısı bizlere. Bende iceyim ozaman ondan :) bide yakı koyarim. Hele bi adet olayımda yapacam bunları. Hayt suyunu duymuştum ben. Burda çok bahsedilmişti ve hep okumuştum. peki kaç gün icmemiz lazım. İçtiğimiz sırada hamile olduğumuzu fark edersek bi zararı olurmu canım. Buarada benim göğüslerim 1 haftadır ağrıyor. Az önce lavaboda peceteye beyaz akıntı geldi. Fazla değil ama akintim. Bugün yarın adet olmam lazım. Aslında bugün olmalıyım. Olurum ama akşama kesin

Bebwge bi zarari yokmus canm hayit suyu hormonlari duzenliyormus yalniz gorumcemler eltisi izmirde hayit otu orada yetisiyormus toplamis kurutmus kendi yapmis suyu.hazir olanlar ne kadar guvenli bilmiyorm hazir da da mecit efendiyi oneriyorlar bi yerde okudumda

Anladım canım. Onuda denemekte fayda var. İnşallah olur bu sefer :) güzel şeyler olsun artık..

Ins canm rabbim bazi seyleri vesilelere baglamis biz elimizden geleni yapalum gerisi rabbime tevekkul etmek canm
Kesinlikle doğru söylüyorsun canım. Açtığımız elleri boş cevirmeyecek Allah.. Buna inanıyorum gerçekten. Dün gece dua ettiğimde kalbime bi rahatlık geldi. Allah istediğimizi biliyor ama sadece zamanıni bekliyor vermek için. Yoksa ellerimizi o duaya açmak nasip olmazdı. Ben buna inanıyorum.... Ve çabalıyoruz bunuda görüyor. Daha çabuk verir bize meleklerimizi belki :)

kızlar ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Bugün adet olmam gerekiyordu. Ovulasyon testiylede ölçülür mü. Ben internette okudum oluyormus ama yinede inanmıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Canm cikanda var cikmayanda o yuzden kesin sonuc olmadigi Icin birsey demek zor.ben de gebelik sandm heyecenlandm tam ins bu sonucu gebelik testindede gorursn canm

Slmmm canlar nasılsınız yumurtlama testinde geç yumurtlama olduğunda adet gecikirmi yoksa gününde gelirmi

Şimdi duygum eğer bazı aylarda yumurtlama geç oluyorsa benim adetim düzenli geliyo ama ymurtlamadan 14 gün geçmesi gerek deniyo nette ama çözemedim

Benmi canım benim çarşamba günü adet olmam gerek olmazsam test yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…