- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Canm gez dolas aklini dagit az Imkaniniz varsa esinle sehir disina cikSağol canım benim. ozaman bayramdan sonra yapayım test en iyisi. Zaten hiç yapasim yok buaralar. İyice geçsin istiyorum.
Allahım hepimize hayırlı bebisler nasip etsinRabbim hayirli sonuclar cikarsn canm ama bi bes gun gecsn bence
Hadi bakalim bayraayla zehrakifi gonderdik bebisli darisi bize kizlar benden once sizin batlar kirmizilari ins gebelik testinde gorurzBenmi canım benim çarşamba günü adet olmam gerek olmazsam test yaparım
Amiinn Ins canmAllahım hepimize hayırlı bebisler nasip etsin
Üçümüz kaldık burda. Az kaldı bizede inşallah. Ha gayret oldu olacak :) teker teker bizde bebislenelimHadi bakalim bayraayla zehrakifi gonderdik bebisli darisi bize kizlar benden once sizin batlar kirmizilari ins gebelik testinde gorurz
Ins canmÜçümüz kaldık burda. Az kaldı bizede inşallah. Ha gayret oldu olacak :) teker teker bizde bebislenelim
Doğru söylüyorsun. Hicbise yapamasanda kitap falan okurum. Nebilim. Bide eger hamileysem esim şuan bilmesin istiyorum. Bayramdan sonra kan testi yaptırırım en azından. Ondan sonra haber veririmCanm gez dolas aklini dagit az Imkaniniz varsa esinle sehir disina cik
Aynen oyle yap canm.herseyden onemlisi bizim sagligimiz stresten uzak durmaliyz hicbirsey senden ve esinden onemli degil bunu asla unutma01duygucanm.st: 47173893 .!.:Doğru söylüyorsun. Hicbise yapamasanda kitap falan okurum. Nebilim. Bide eger hamileysem esim şuan bilmesin istiyorum. Bayramdan sonra kan testi yaptırırım en azından. Ondan sonra haber veririm
Canım benim yaa nasıl sevindim hadi gözün aydın. Ayy yaşasın bebis geliyor. Gözlerim yasardi inanki .kendim kadar sevundim. Rabbim tamamina erdirsin inşallah .Kizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Bayram hediyen canımKizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Sağol canım benimmmmBayram hediyen canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. Çok sukur Rabbim nasip etti.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin bitanem yaaa öyle saskinimki neyapcam bilmiyorumCanım benim yaa nasıl sevindim hadi gözün aydın. Ayy yaşasın bebis geliyor. Gözlerim yasardi inanki .kendim kadar sevundim. Rabbim tamamina erdirsin inşallah .
Ahh bilmem ki agkarkenn seviniyosun falan değişik BiseyAmin bitanem yaaa öyle saskinimki neyapcam bilmiyorum
Ben önce eşime soylemistim sonra sukur namazı kilmistim . Sonra emin olmak için acile gidip kan vermiştim :)Amin bitanem yaaa öyle saskinimki neyapcam bilmiyorum
Aynen şimdi bu duyguların hepsini yaşıyorum vallaAhh bilmem ki agkarkenn seviniyosun falan değişik Bisey
Bu taraftan da korkuyosun
Ama heyecanlısin da
Bütün duygular bi arada.
Canm cookkkk sevindm anlatamam ya biliyordum olacagini bak dedim sana sabir diye hersey rabbimden sukurler olsnKizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Canm cookkkk sevindm anlatamam ya biliyordum olacagini bak dedim sana sabir diKizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Senin o güzel dualarıninda etkisi var canım benimmmm. İnşallah Allahım sana ve tüm isteyenlere de tez zamanda hayırlısıyla bebis nasip etsin. çok doğru söylüyorsun SABIR olması lazım :)Canm cookkkk sevindm anlatamam ya biliyordum olacagini bak dedim sana sabir diye hersey rabbimden sukurler olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?