Kararlıyım ovulasyon testine

Hayırlı olsun kuzummm allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla doğsun miniğin

Biliyorm canm test yapmadigini 4 haftalik olduguna gore demekki adetin bitince hemen yumurtlamissin ne guzel

Sonucun falan da ne güzel çıkmış canım maşallah. Bu hafta önce yapsan yine belli olurmuş. Rabbim tamamina erdiriri inşallah
Amin sağol canimmmm. Senin bebisinide Allahım sana bağışlasın inşallah. Cok şükür kavusacaz Allah izin verirse

Annene kaynananlarada soyledin mi.eltininde havasi iner artik
Söyledim canım. Eltimde aldı eline telefonu sevinç rolleri yapıyor. Kaynanamgil sevindi. Ama ilk torun eltimin olduğu için nekadar düşkün olurlar benimkine bilemiyorum. Eşime diyorum zaten bizim sevgimiz yeterde artar bile diyorum.

01duybizi.post: 47185002 .!.:
Tatilde sanırım yada unuttu bizi :)
Aynen unuttu bizi.bos ver ya sevselerne sevmeseler ne cocuk benim olduktan sonra onlara mi kalacak salla gitsin rabbim sevsin sevdirsn yeter seker

Bide birsey sorcam canm gogsunun agrisi nasildi ucuda agriyomuydu yoksa icten kendi mi agriyodu.benim ucunda agri yok ama kendisi tamamen hala cok agriyo ve cok hassas

Bide birsey sorcam canm gogsunun agrisi nasildi ucuda agriyomuydu yoksa icten kendi mi agriyodu.benim ucunda agri yok ama kendisi tamamen hala cok agriyo ve cok hassas
İçten ağrıyor canım ama ucunu tutuncada hafif ağrıyor. Yoksa sadece ucu agrimiyor. En çokta yanları ve içi acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…