- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Amin canm dualar bize yogunlassin simdi bakalmSenin o güzel dualarıninda etkisi var canım benimmmm. İnşallah Allahım sana ve tüm isteyenlere de tez zamanda hayırlısıyla bebis nasip etsin. çok doğru söylüyorsun SABIR olması lazım :)
Söyledim canım. Şimdi aldım sonucu. 1067 yani 4 haftalıkmisEsine soyledin mi
Ayyyyy ne guzel ya ne ara verdin kani kiz ozelden mi aldin sonucu cok mutluyum ya cok sevindm rabbimden sana bayram sekeri geldiSöyledim canım. Şimdi aldım sonucu. 1067 yani 4 haftalıkmis
Evet bitanem inan çok saskinim şoktayim. Dualarim sizlerle. İnşallah en yakın zamanda haberinizi alacam canlarim. Burdayım ben hep :)Ayyyyy ne guzel ya ne ara verdin kani kiz ozelden mi aldin sonucu cok mutluyum ya cok sevindm rabbimden sana bayram sekeri geldi
Bu ay yapmadim ovulasyon testi. Hiç umursamadim. Nezaman yumurtlamisim hiç bilmiyorumO zaman adetin biter bitmez mi yumurtlamisin sen
Sağol canım benim. Allah sanada ve tüm isteyenlere de nasip etsin hayırlısıyla inşallahHayırlı olsun kuzummm allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla doğsun miniğin
Annene kaynananlarada soyledin mi.eltininde havasi iner artikBu ay yapmadim ovulasyon testi. Hiç umursamadim. Nezaman yumurtlamisim hiç bilmiyorum
Sonucun falan da ne güzel çıkmış canım maşallah. Bu hafta önce yapsan yine belli olurmuş. Rabbim tamamina erdiriri inşallahSöyledim canım. Şimdi aldım sonucu. 1067 yani 4 haftalıkmis
Amin sağol canimmmm. Senin bebisinide Allahım sana bağışlasın inşallah. Cok şükür kavusacaz Allah izin verirseSonucun falan da ne güzel çıkmış canım maşallah. Bu hafta önce yapsan yine belli olurmuş. Rabbim tamamina erdiriri inşallah
Söyledim canım. Eltimde aldı eline telefonu sevinç rolleri yapıyor. Kaynanamgil sevindi. Ama ilk torun eltimin olduğu için nekadar düşkün olurlar benimkine bilemiyorum. Eşime diyorum zaten bizim sevgimiz yeterde artar bile diyorum.Annene kaynananlarada soyledin mi.eltininde havasi iner artik
Tatilde sanırım yada unuttu bizi :)Eliiff yok hic topikte gorunce cok sasiracaktr.onunda bugundu bati ne yapti acaba
Aynen unuttu bizi.bos ver ya sevselerne sevmeseler ne cocuk benim olduktan sonra onlara mi kalacak salla gitsin rabbim sevsin sevdirsn yeter seker01duybizi.post: 47185002 .!.:Tatilde sanırım yada unuttu bizi :)
İçten ağrıyor canım ama ucunu tutuncada hafif ağrıyor. Yoksa sadece ucu agrimiyor. En çokta yanları ve içi acıyorBide birsey sorcam canm gogsunun agrisi nasildi ucuda agriyomuydu yoksa icten kendi mi agriyodu.benim ucunda agri yok ama kendisi tamamen hala cok agriyo ve cok hassas
Aynen yanlari ve alt taraf cok agriyo sutyen takip cikartinca daha cok agriyo senin gecti mi devam mi ediyo agri akintin varmiydiİçten ağrıyor canım ama ucunu tutuncada hafif ağrıyor. Yoksa sadece ucu agrimiyor. En çokta yanları ve içi acıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?