Akıntı yok denecek kadar az canım. Şuan bile öyle hiç yok. Göğüslerim çok ağrıyor ama. Bide istahim yokAynen yanlari ve alt taraf cok agriyo sutyen takip cikartinca daha cok agriyo senin gecti mi devam mi ediyo agri akintin varmiydi
Sagol canm senin ve minnakininda bayrami kutlu mubarek olsn01duygu01 .!.:Kızlar hepinizin bayramını kutluyorum ve öpüyorum sizleri
Çok sağol bitanemSagol canm senin ve minnakininda bayrami kutlu mubarek olsn
İyi bayramlar canım. Gir denize bise olmaz. Dikkat et ama. Adetinin gelip gelmediğini kontrol et surekli:)Kuzuşlarım iyi bayramlar inşallah sevdiklerinizle nice bayramlar görürsünüzkızlar benim yarın adet olmam lazım karnım çok az ağrır gibi oluyo geçiyo ve şu an tatildeyim denize girsemmi ne dersiniz
Çok cooookk teşekkür ederim bitanem. İnşallah Allahım sizlere de versin biran önce bi bebis. Hemde en hayırlısından canım. Ben bu ay hiç umursamadim biliyosun. Ovulasyon testi bile yapmadim. İlişkiye rastgele girdim. Hesaplamadim. Kafama takmadim açıkçası. Sadece buraya girip sizlerle sohbet ettim. Kafamda illada bebek olsun diye bise yoktu bu ay. Çünkü ben kendimi önümüzdeki aya hazirliyordum. Yakı alacaktım ve kalan ovulasyon testlerimi kullanacaktım. Soğan suyu içecektim. Vs. Vs. Yani bu ay hiç aklımda yoktu umitsizdim :) adetim geçtiği halde bile test yapasim yoktu. Ama dizlerimin agrisindan suphelenmistim. Yoksa diğer belirtileri onemsemdim. Çünkü her ay yasiyordum onları :) şimdi kan testinde 4 haftalık çıktı. Ama doktora daha gitmedim. Bayramdan sonra gidecem. Korkuyorum. İnşallah iyidir yerinde01duygu01 kuzummmmm çok sevindimmm bu ay hiç bebek modunda değildinn umutsuz konuşuodun gördünmü bak meleğin yerleşmiş yerine Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnnn ballımmm.. bizlere de dua ett etki bizde bu heyecanı en kısa zamanda yaşayalımmm size bu kadar seviniyorken düşünemiyorum o çift çizgi görmenin mutluluğunu
Hadi sendende güzel bi haber bekliyorummm. İnşallah o ağrıları meleğin yapıyordur.Sürekli kontrol ediyorumda canım ağrı arada olunca tereddüt ettimbugün sadece güneşlendim bakalım yarınada allah kerim
Sagol canm senin ve minnakininda bayrami kutlu mubarek olsn
Seninle aynı belirtilerim var ayak eklemlerim parmaklarım bile agrıdı ovulasyondan alt karnım kasıgım belim agridi cok sıddetli degıl gögüslerde şiş hafıf agrılı ama daha adetıme var mecbur bekliycemÇok cooookk teşekkür ederim bitanem. İnşallah Allahım sizlere de versin biran önce bi bebis. Hemde en hayırlısından canım. Ben bu ay hiç umursamadim biliyosun. Ovulasyon testi bile yapmadim. İlişkiye rastgele girdim. Hesaplamadim. Kafama takmadim açıkçası. Sadece buraya girip sizlerle sohbet ettim. Kafamda illada bebek olsun diye bise yoktu bu ay. Çünkü ben kendimi önümüzdeki aya hazirliyordum. Yakı alacaktım ve kalan ovulasyon testlerimi kullanacaktım. Soğan suyu içecektim. Vs. Vs. Yani bu ay hiç aklımda yoktu umitsizdim :) adetim geçtiği halde bile test yapasim yoktu. Ama dizlerimin agrisindan suphelenmistim. Yoksa diğer belirtileri onemsemdim. Çünkü her ay yasiyordum onları :) şimdi kan testinde 4 haftalık çıktı. Ama doktora daha gitmedim. Bayramdan sonra gidecem. Korkuyorum. İnşallah iyidir yerindebide çok istahsizim. Hicbise canım istemiyor. Kahvaltı bana işkence gibi geliyor. Ama zorla yapıyorum mecbur. Tatlım Allah sizlere de nasip etsin. Ben sizlerinde hamilelik haberini duymadan gitmicem bu forumdan :)
Nekadar var adetine canimSeninle aynı belirtilerim var ayak eklemlerim parmaklarım bile agrıdı ovulasyondan alt karnım kasıgım belim agridi cok sıddetli degıl gögüslerde şiş hafıf agrılı ama daha adetıme var mecbur bekliycem
İnşallah duygum hayırlısı olsun artıkHadi sendende güzel bi haber bekliyorummm. İnşallah o ağrıları meleğin yapıyordur.
Kizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Çok sağol bitanem. Buarada sonucuna bende çok sevindim :) hadi bakalım sıra bebek yapmakta. Hayırlısıyla hamile kal insallah. Kafani hiç takma. Bak ben takmadigim ay hamile kaldım. Hiç uğraşmadim. İnancın olsun ama kafana takma. İyi bayramlar sanada canimmmAy Duygu inanmıyorum cok sevindim Yaa :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ne guzel en ummadığın zamanda geldi miniğin. :) Darısı isteyen herkesin basına olsun insallah. Hepimize ümit oldun gerçekten de. Bu arada benim esimin sonuçları geldi. Doktor normal bir erkeginkine gore 8 kat daha fazlalar diye söylemiş. Herkül gibiler, bebeğin olduğunda fotoğrafını atarsın bana demiş ;p Ben de bu haberi alınca cocugum olmus kadar mutlu oldum. Demek ki bir sıkıntı yok cok şükür sadece takmamak gerekiyor. Bu arada hepinize iyi bayramlar :*
İnsallah ya netten baktigimda hep kucuk sayilar yazilinca korktum bi an ama galiba normal dua edelim birbirimize guzel haberler verelim insallah
11 de olucamNekadar var adetine canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?