Bilen biri soylesin canım. Ben yanlış bise söylemek istemiyorum. İnşallah bebisin vardır yaaaaa. Öyle mutlu oluyorum ki benim grubum hamile kalınca :) bikac gün sonra bidaha kan testi yaptir tatlim. Ve hemen burada haber ver bizeKizlar tatildeydim kusura bakmayın.. bugun donduk eve gecmis bayraminiz mubarek olsun öncelikle.. adetim gecikti 36.gubune girdim esimin zoruyla test yaptim cok belli belirsiz cizgi ile karialastim sok oldum.. hemen acile gittik kan testinde 51.6 cikti.. doktor yunurtlamayi filn sormadan dusuk bi deger dedi.. korkuttu beni azcık sizce nasildir
Canm gec dollenme olmus ondandr25 ve uzeri kesin sonuctur sen dikkat et kendine ve bir hafta sonra tekrar kan verKizlar tatildeydim kusura bakmayın.. bugun donduk eve gecmis bayraminiz mubarek olsun öncelikle.. adetim gecikti 36.gubune girdim esimin zoruyla test yaptim cok belli belirsiz cizgi ile karialastim sok oldum.. hemen acile gittik kan testinde 51.6 cikti.. doktor yunurtlamayi filn sormadan dusuk bi deger dedi.. korkuttu beni azcık sizce nasildir
Canm gec dollenme olmus ondandr25 ve uzeri kesin sonuctur sen dikkat et kendine ve bir hafta sonra tekrar kan ver
Canım çok uzun zamandır buraya yazmadım. Bugün aklıma geldin. Bir baktım ki hayırlı haberler gelmiş :) çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsınKizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Sağol bitanem. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarim hep sizlerle. Buradan ayrilamiyorum :)Canım çok uzun zamandır buraya yazmadım. Bugün aklıma geldin. Bir baktım ki hayırlı haberler gelmiş :) çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Allahım sağ salim almani nasip etsin kucağına canım. Nekadar güzel. Bende kullandım ovulasyon testi. Tutmadı. Bu ay kullanmadim ve tuttu :) aksi şey işte :) şimdi 1 aylık hamileyim. Doktora gitmedim daha. Bu hafta gidecem. Heyecanlimisin doğum icinBen de ovulasyon testiyle hamile kaldim. Önümüzdeki hafta doğum yapıcam inşallah. Laboquick kullandim ben de.
Ins hayirla sonyclanir canm.bende bat 12 temmuz ama umitli degilim 5 6 sefer anca iliski oldu orucdu bayramdi derken olmadi.kismet yinedeeelliifFB .!.:Yarin acilden vercem tekrar tatlim sen ne alemdesin?
Allahım sağ salim almani nasip etsin kucağına canım. Nekadar güzel. Bende kullandım ovulasyon testi. Tutmadı. Bu ay kullanmadim ve tuttu :) aksi şey işte :) şimdi 1 aylık hamileyim. Doktora gitmedim daha. Bu hafta gidecem. Heyecanlimisin doğum icin
Hiç belli olmaz canım. Bende bu ay hiç doğru düzgün ilişki yasamadim. Zaten bu yüzden şaşırdım tuttuğuna. İnşallah sanada öyle olur tatlım. Hayırlısıyla tutacak inşallahIns hayirla sonyclanir canm.bende bat 12 temmuz ama umitli degilim 5 6 sefer anca iliski oldu orucdu bayramdi derken olmadi.kismet yinede
Sağ salim al kucağına minigini. Bende heycanlandim şimdi. Ama daha doktora gitmedim. Oyüzden için rahat degil.Cok heyecanliyim ve son haftalar asiri zor geçiyor kasilmalarla. Bian once dogsa diyorum artik
Sağ salim al kucağına minigini. Bende heycanlandim şimdi. Ama daha doktora gitmedim. Oyüzden için rahat degil.
Amin canm tesekkur ederm InsHiç belli olmaz canım. Bende bu ay hiç doğru düzgün ilişki yasamadim. Zaten bu yüzden şaşırdım tuttuğuna. İnşallah sanada öyle olur tatlım. Hayırlısıyla tutacak inşallah
Heyecan verici bi süreç yaa. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Ve inşallah benim bebeğimde iyidir içerideInsallah canim :) ben de senin gibiydim yok kese olustu mu yok kalp atisini duyacakmiyiz kafayi yicektim. Oyle boyle geciyor zaman işte :)
Heyecan verici bi süreç yaa. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Ve inşallah benim bebeğimde iyidir içeride
Bencede takma canm taktikca stres oldukca olcagi vardr olmaz stresten den sen yokmus gibi aklindan cikar ve geri hemen gitme bekle 3 4 gun oyle bi daha kan ver bakalm Allah buyuk I ns yukselirKizlar b hcg 51.6 di cumayi cumartesiye baglayan gece.. dun aksam 53.1 olmus cok yavas yukseliyortakmim diyorum ama yapamiyorum.
Bencede takma canm taktikca stres oldukca olcagi vardr olmaz stresten den sen yokmus gibi aklindan cikar ve geri hemen gitme bekle 3 4 gun oyle bi daha kan ver bakalm Allah buyuk I ns yukselir
Hormon degerlerimi gormek icin yaptirdim adeti. 3. Gunuydu kacirmak istemedim ozel tip merkezindeBu testi neden yaptırdın nerede yaptırdın ilk defa bu araşıklarda prolaktin değeri görüyorum ben 122 ile tedavi görüyorum prolaktin için.normal değer aralığı 5 ile 30 çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?