Kararlıyım ovulasyon testine

Bilen biri soylesin canım. Ben yanlış bise söylemek istemiyorum. İnşallah bebisin vardır yaaaaa. Öyle mutlu oluyorum ki benim grubum hamile kalınca :) bikac gün sonra bidaha kan testi yaptir tatlim. Ve hemen burada haber ver bize

Canm gec dollenme olmus ondandr25 ve uzeri kesin sonuctur sen dikkat et kendine ve bir hafta sonra tekrar kan ver

Canım çok uzun zamandır buraya yazmadım. Bugün aklıma geldin. Bir baktım ki hayırlı haberler gelmiş :) çok sevindim canım. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın
Sağol bitanem. Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Dualarim hep sizlerle. Buradan ayrilamiyorum :)

Ben de ovulasyon testiyle hamile kaldim. Önümüzdeki hafta doğum yapıcam inşallah. Laboquick kullandim ben de.
Allahım sağ salim almani nasip etsin kucağına canım. Nekadar güzel. Bende kullandım ovulasyon testi. Tutmadı. Bu ay kullanmadim ve tuttu :) aksi şey işte :) şimdi 1 aylık hamileyim. Doktora gitmedim daha. Bu hafta gidecem. Heyecanlimisin doğum icin

Cok heyecanliyim ve son haftalar asiri zor geçiyor kasilmalarla. Bian once dogsa diyorum artik

Ins hayirla sonyclanir canm.bende bat 12 temmuz ama umitli degilim 5 6 sefer anca iliski oldu orucdu bayramdi derken olmadi.kismet yinede
Hiç belli olmaz canım. Bende bu ay hiç doğru düzgün ilişki yasamadim. Zaten bu yüzden şaşırdım tuttuğuna. İnşallah sanada öyle olur tatlım. Hayırlısıyla tutacak inşallah

Kizlar b hcg 51.6 di cumayi cumartesiye baglayan gece.. dun aksam 53.1 olmus cok yavas yukseliyor takmim diyorum ama yapamiyorum.

Kizlar b hcg 51.6 di cumayi cumartesiye baglayan gece.. dun aksam 53.1 olmus cok yavas yukseliyor takmim diyorum ama yapamiyorum.
Bencede takma canm taktikca stres oldukca olcagi vardr olmaz stresten den sen yokmus gibi aklindan cikar ve geri hemen gitme bekle 3 4 gun oyle bi daha kan ver bakalm Allah buyuk I ns yukselir

Bencede takma canm taktikca stres oldukca olcagi vardr olmaz stresten den sen yokmus gibi aklindan cikar ve geri hemen gitme bekle 3 4 gun oyle bi daha kan ver bakalm Allah buyuk I ns yukselir

inşallah tatlım o kadar yaptık ettik burdan düşük olursa mahvolurum ben... hayırlısı bakalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…