Çok sağol canım. İnşallah Allahım sizlere sağlıklı birer bebis verecek.Duygu arkadasim tebrik ederim saglikla kucagna al insallah darisi bize01duygu01
Amin ins seker sen Ne zaman gideceksn doktora canmÇok sağol canım. İnşallah Allahım sizlere sağlıklı birer bebis verecek.
Sağlık ocağına gidip kendimi kaydettirdim. Ordaki hemşire 1-2 hafta sonra git doktora dedi. Çünkü anca ozaman belli olurmus kese falan. Dış gebelik olup olmadığı ozaman anlasilirmis. Ama ben ikihafta bekleyemem. Haftaya giderim canım. Korkuttu beni hemsireAmin ins seker sen Ne zaman gideceksn doktora canm
Anladm dogru soylemis cunku ya 6.haftada yada 7.haftada kese gozukuyoSağlık ocağına gidip kendimi kaydettirdim. Ordaki hemşire 1-2 hafta sonra git doktora dedi. Çünkü anca ozaman belli olurmus kese falan. Dış gebelik olup olmadığı ozaman anlasilirmis. Ama ben ikihafta bekleyemem. Haftaya giderim canım. Korkuttu beni hemsire
Kizlar aldım gebelik testi ve yaptım inanamiyorum yaaaa pozitifffff
Çok teşekkür ederm bitanemmm :) Allah size de en hayırlısından versin. Okadar ay uğraştım olmadi ama hiç ugrasmadigim bi ayda oldu. Çok tuhaf :)Duyguuuu nasıl sevindim sana anlatamammmmm nasıllll rabbim güldü yüzüne inşallah eline almayıda nasip eder :)
Canım ben adetten 3 gün sonra yaptım net iki çizgi çıkmıştı. Ama adet günü yapıp çizgiyi gorenler oluyor. Dollenmeye bağlı canim. Senin geciktimi yoksaCanlarım nasılsınız adet geciktikten sonra kaçıncı gün test yapılması gerek kuzuşlarr
Evet öyleymiş canım. Benim son adetim 30 mayisti. Son adet tarihine göre hesaplanıyor sanırım. Benim 6 haftalikmi olacak acaba.Anladm dogru soylemis cunku ya 6.haftada yada 7.haftada kese gozukuyo
Canım benim geçen hafta çarşamba günü adet olmam gerekiyorduCanım ben adetten 3 gün sonra yaptım net iki çizgi çıkmıştı. Ama adet günü yapıp çizgiyi gorenler oluyor. Dollenmeye bağlı canim. Senin geciktimi yoksahadi insallahhhhhh
Aaaa :) test yap hemennnn. Çok geçmiş canım. Hemen haber ver bizeCanım benim geçen hafta çarşamba günü adet olmam gerekiyordu
Bende valla hiç ığraşmadım salladım gitti bu ay eşim dediki bu ay tutmazsa eğer bi problem vardır diye espriyide yaptı ama ben hic sanmıyorum :)Çok teşekkür ederm bitanemmm :) Allah size de en hayırlısından versin. Okadar ay uğraştım olmadi ama hiç ugrasmadigim bi ayda oldu. Çok tuhaf :)
lütfen git yap o testi :)Canım benim geçen hafta çarşamba günü adet olmam gerekiyordu
geç yumurtlama oldu o yüzden adet gecikmiş olabilirmiA
lütfen git yap o testi :)
Onu bilmiyorum tatlım. Ama bi tane test alıp yapsan bütün soru işaretleri bitecek:) bekliyorum senigeç yumurtlama oldu o yüzden adet gecikmiş olabilirmi
yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur genelde. geç yumurtladıysan geç adet olursun.geç yumurtlama oldu o yüzden adet gecikmiş olabilirmi
Yaparım canım benimOnu bilmiyorum tatlım. Ama bi tane test alıp yapsan bütün soru işaretleri bitecek:) bekliyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?