Kararlıyım ovulasyon testine

Amin ins seker sen Ne zaman gideceksn doktora canm
Sağlık ocağına gidip kendimi kaydettirdim. Ordaki hemşire 1-2 hafta sonra git doktora dedi. Çünkü anca ozaman belli olurmus kese falan. Dış gebelik olup olmadığı ozaman anlasilirmis. Ama ben ikihafta bekleyemem. Haftaya giderim canım. Korkuttu beni hemsire

Anladm dogru soylemis cunku ya 6.haftada yada 7.haftada kese gozukuyo

Canlarım nasılsınız adet geciktikten sonra kaçıncı gün test yapılması gerek kuzuşlarr

Duyguuuu nasıl sevindim sana anlatamammmmm nasıllll rabbim güldü yüzüne inşallah eline almayıda nasip eder :)
Çok teşekkür ederm bitanemmm :) Allah size de en hayırlısından versin. Okadar ay uğraştım olmadi ama hiç ugrasmadigim bi ayda oldu. Çok tuhaf :)

Canlarım nasılsınız adet geciktikten sonra kaçıncı gün test yapılması gerek kuzuşlarr
Canım ben adetten 3 gün sonra yaptım net iki çizgi çıkmıştı. Ama adet günü yapıp çizgiyi gorenler oluyor. Dollenmeye bağlı canim. Senin geciktimi yoksa hadi insallahhhhhh

Canım ben adetten 3 gün sonra yaptım net iki çizgi çıkmıştı. Ama adet günü yapıp çizgiyi gorenler oluyor. Dollenmeye bağlı canim. Senin geciktimi yoksa hadi insallahhhhhh
Canım benim geçen hafta çarşamba günü adet olmam gerekiyordu

Bugün sabah uyandığımda göğüslerim acıyodu hala var canım ya testte çıkmaz falan diye yapmak istemiyorum

Çok teşekkür ederm bitanemmm :) Allah size de en hayırlısından versin. Okadar ay uğraştım olmadi ama hiç ugrasmadigim bi ayda oldu. Çok tuhaf :)
Bende valla hiç ığraşmadım salladım gitti bu ay eşim dediki bu ay tutmazsa eğer bi problem vardır diye espriyide yaptı ama ben hic sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…