Kararlıyım ovulasyon testine

Bilmiyorum ki canım kan testi de yaptıramıyorum şu an heveslenmek istemiyorum açıkcası

Benim kirmizilar geldi kizlar 2. Ayimizda tutmadi hala memleketteyiz bu cumartesi gidicez evimize ins o zaman calismalara daha rahat baslarz kismet artik

Benim kirmizilar geldi kizlar 2. Ayimizda tutmadi hala memleketteyiz bu cumartesi gidicez evimize ins o zaman calismalara daha rahat baslarz kismet artik
En güzel zamanda gelecek bebisin. Üzülme canım... Daha iki ay olmuş kız :) inşallah diğer ay tutunur tatlım. Strese girme lütfen

[QUOTI="01duygu01, post: 47256097, member: 467578"]En güzel zamanda gelecek bebisin. Üzülme canım... Daha iki ay olmuş kız :) inşallah diğer ay tutunur tatlım. Strese girme lütfen[/QUOTE]
Amin Ins canm dualarinda unutma bizide.bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorm bakalm.bi de adetimin 3. Gunu hormon testi vericem ne cikacak.birsey varsa onceden onlemini alalim rabbim yardimcimiz olsn

Kızlarrr adet oldum 8 gün geç geldi çıldırıcam artık ya 8 gün geç gelmesi normalmi

Kızlarrr adet oldum 8 gün geç geldi çıldırıcam artık ya 8 gün geç gelmesi normalmi
Canim psikolojik olabilir benim adetlerim cok duzenlidir hic gecikmezdi ama bu bebek konusuna odaklandigimdan beri 2 gun falan gecikme oluyor bazen kafaniza takmayin takmayinca olur diyenler nasil basariyor anlamiyorum adetime 1 hafta var meraktan catliyorum tuttu mu bu sefer diye

Anlamadım ki bende canım nasıl olcak falan aklım basmıyo artık

[QUOTI="01duygu01, post: 47256097, member: 467578"]En güzel zamanda gelecek bebisin. Üzülme canım... Daha iki ay olmuş kız :) inşallah diğer ay tutunur tatlım. Strese girme lütfen
Amin Ins canm dualarinda unutma bizide.bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorm bakalm.bi de adetimin 3. Gunu hormon testi vericem ne cikacak.birsey varsa onceden onlemini alalim rabbim yardimcimiz olsn[/QUOTE]
Tabiki dualarim sizlerle. Sonucu muhakkak bildir buraya canim

Geçmiş olsun canım. Stresli olmuş olman geç adete sebep olabilir tatlım. Bide beynimize yer ediyoruz adet olmamayı ve bebek gelmesini. :) O gecikmeler psikolojimizle de alakalı. Benimde öyle oluyordu. Zaten hamile kalmadan önce garip garip şeyler oluyordu. Geç geliyordu. Bazen çok gelmiyordu. Bazen bayağı geliyordu. Hiç agrimayan kasigim adetten önce ağrıyordu. En sonunda hamile kaldım. Beden hazırlıyor kendini diyorlar. Seninki de öyledir tatlım insallah

İnşallah öyledir duygum şimdi adetliyim ya duş alsam bi su dökünsem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…