Allah allahKızlar ya test yaptım negatif
En güzel zamanda gelecek bebisin. Üzülme canım... Daha iki ay olmuş kız :) inşallah diğer ay tutunur tatlım. Strese girme lütfenBenim kirmizilar geldi kizlar 2. Ayimizda tutmadi hala memleketteyiz bu cumartesi gidicez evimize ins o zaman calismalara daha rahat baslarz kismet artik
Canim psikolojik olabilir benim adetlerim cok duzenlidir hic gecikmezdi ama bu bebek konusuna odaklandigimdan beri 2 gun falan gecikme oluyor bazen kafaniza takmayin takmayinca olur diyenler nasil basariyor anlamiyorum adetime 1 hafta var meraktan catliyorum tuttu mu bu sefer diyeKızlarrr adet oldum 8 gün geç geldiçıldırıcam artık ya 8 gün geç gelmesi normalmi
Daha once doktora gitmismiydin herhangi bir sorunun yok dmi acaba test mi yanlis cikti bilemiyorum ki en guzeli gidip kan testi yaptirmak benceAnlamadım ki bende canım nasıl olcak falan aklım basmıyo artık
Gittim canım bi sorun yok oldum herhalde adet geliyo anlamadım ama niye bu kadar geç geldiDaha once doktora gitmismiydin herhangi bir sorunun yok dmi acaba test mi yanlis cikti bilemiyorum ki en guzeli gidip kan testi yaptirmak bence
Amin Ins canm dualarinda unutma bizide.bu ay ovulasyon testi kullanmayi dusunuyorm bakalm.bi de adetimin 3. Gunu hormon testi vericem ne cikacak.birsey varsa onceden onlemini alalim rabbim yardimcimiz olsn[/QUOTE][QUOTI="01duygu01, post: 47256097, member: 467578"]En güzel zamanda gelecek bebisin. Üzülme canım... Daha iki ay olmuş kız :) inşallah diğer ay tutunur tatlım. Strese girme lütfen
Geçmiş olsun canım. Stresli olmuş olman geç adete sebep olabilir tatlım. Bide beynimize yer ediyoruz adet olmamayı ve bebek gelmesini. :) O gecikmeler psikolojimizle de alakalı. Benimde öyle oluyordu. Zaten hamile kalmadan önce garip garip şeyler oluyordu. Geç geliyordu. Bazen çok gelmiyordu. Bazen bayağı geliyordu. Hiç agrimayan kasigim adetten önce ağrıyordu. En sonunda hamile kaldım. Beden hazırlıyor kendini diyorlar. Seninki de öyledir tatlım insallahKızlarrr adet oldum 8 gün geç geldiçıldırıcam artık ya 8 gün geç gelmesi normalmi
Olur tabiki. Ayakta bi duş al. Hicbise olmaz canım.İnşallah öyledir duygum şimdi adetliyim ya duş alsam bi su dökünsem olurmu
Dün duş almadımda bugün alayım bari canımOlur tabiki. Ayakta bi duş al. Hicbise olmaz canım.
İyiyim canım benim sen nasılsınNasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?