Bende iyiyim canım. Aklım sizlerde hep girip bakıyorumİyiyim canım benim sen nasılsın
Olaylardan dolayi Iyi olmaya calisiyorm canm rabbim ulkemizi devletimizi korusun ins.bebek icinse hastayim hala 20 sine biter ondan sonra nasip kismet rabbim hayirlisiyla nasip eder ins canm.sen nasilsn doktora gidecek misin bu hafta bulantin falan var miNasılsınız kızlar
Ayrica bu ay ovulasyon testi kullanicam ilk defa.sogan kuru uygulasam mi onda aklim karisik ne yapayim senceNasılsınız kızlar
Bulantilarim çok fazla. Berbatim bütün gün. Canim hicbise yemek istemiyor. Kafayı yicem yaa. Bugün doktora gidecem öğleden sonra. Gece sağ kasigima öyle bi ağrı girdiki dayanılmazdı. 1 saat sürdü.Olaylardan dolayi Iyi olmaya calisiyorm canm rabbim ulkemizi devletimizi korusun ins.bebek icinse hastayim hala 20 sine biter ondan sonra nasip kismet rabbim hayirlisiyla nasip eder ins canm.sen nasilsn doktora gidecek misin bu hafta bulantin falan var mi
Ovulasyon kullan derim ben canım. Soğan kürü de iyi geliyormus. Ben bu ay hamile kalmasaydim kalan ovulasyon testlerimi kullanacaktım, kür yapacaktim ve yakı koyacaktim belimeAyrica bu ay ovulasyon testi kullanicam ilk defa.sogan kuru uygulasam mi onda aklim karisik ne yapayim sence
Ooyyyy canm benim rabbim sifa versn.bulanti mecbur oluyo ins en kisa zamanda gecer arkadasim 5 aylik oldu bebisi ama hala kusuyo rabbim sabir versn canm doktorunu ihmal etme git mutlaka bizwde habwr vwr.bu ay hem sogan kuru hem de ovulasyon kullanayim bakalm ne olacak hayirlisi canmBulantilarim çok fazla. Berbatim bütün gün. Canim hicbise yemek istemiyor. Kafayı yicem yaa. Bugün doktora gidecem öğleden sonra. Gece sağ kasigima öyle bi ağrı girdiki dayanılmazdı. 1 saat sürdü.
Seninde güzel haberlerini bekliyorum bitanem inşallah. Doktordan geldim şimdi. Bebek iyiymis, kalp atışını duydum :) 6+3 haftalikmis. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Hep dua edecem hepinize canım.Ooyyyy canm benim rabbim sifa versn.bulanti mecbur oluyo ins en kisa zamanda gecer arkadasim 5 aylik oldu bebisi ama hala kusuyo rabbim sabir versn canm doktorunu ihmal etme git mutlaka bizwde habwr vwr.bu ay hem sogan kuru hem de ovulasyon kullanayim bakalm ne olacak hayirlisi canm
Amin canm Ins.mutlu habwr paylasmak bizede nasip olur ins darisi bize olsnSeninde güzel haberlerini bekliyorum bitanem inşallah. Doktordan geldim şimdi. Bebek iyiymis, kalp atışını duydum :) 6+3 haftalikmis. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Hep dua edecem hepinize canım.
Rabbim saglikla sag saglim kucagina almayi nasip etsn Ins canmSnde güzel haberlerini bekliyorum bitanem inşallah. Doktordan geldim şimdi. Bebek iyiymis, kalp atışını duydum :) 6+3 haftalikmis. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Hep dua edecem hepinize canım.
Sağol canım benim aminRabbim saglikla sag saglim kucagina almayi nasip etsn Ins canm
İnşallah canım. En kısa zamanda alacam haberi sizlerden bunu hissediyorumAmin canm Ins.mutlu habwr paylasmak bizede nasip olur ins darisi bize olsn
Maşallah canım büyümüşsunuz bile .Seninde güzel haberlerini bekliyorum bitanem inşallah. Doktordan geldim şimdi. Bebek iyiymis, kalp atışını duydum :) 6+3 haftalikmis. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Hep dua edecem hepinize canım.
Ayyy maşallah size nasıl hızlı atıyor dimi güm güm güm diye 7 yıl geçti oğlumun kalp atışlarını duyduğum günü hala unutamıyorum 2 düşükten sonra büyük bi korkuyla gitmiştim video ya almıştık biz o anları ve her ultrasona girdiğim anı çok güzel anılar :))Seninde güzel haberlerini bekliyorum bitanem inşallah. Doktordan geldim şimdi. Bebek iyiymis, kalp atışını duydum :) 6+3 haftalikmis. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin. Hep dua edecem hepinize canım.
Evet gerçekten duygulandim o an. Nasilda minicik ekranda nokta kadar duruyorAyyy maşallah size nasıl hızlı atıyor dimi güm güm güm diye 7 yıl geçti oğlumun kalp atışlarını duyduğum günü hala unutamıyorum 2 düşükten sonra büyük bi korkuyla gitmiştim video ya almıştık biz o anları ve her ultrasona girdiğim anı çok güzel anılar :))
Amin inşallah canım benim. Seninde aynı şekilde :) mide bulantilarim çok fazla. Hicbise yemek istemiyor canım. Doktor 2 tane serum verdi, 3 gün arayla vurulacam. Bide hap verdi bulantı için. Günde 1 kere icecem. Sen nasılsın nasıl gidiyor :) 3 aydan sonra geçecek diyorlar bulantilarimMaşallah canım büyümüşsunuz bile .
Rabbim hamileliğini güzel geçirmeyi nasip etsin
hayırlı olsun canımİnşallah canım. En kısa zamanda alacam haberi sizlerden bunu hissediyorum
Sağol canım. Allah bebisini sana bağışlasın. Mide bulantilarin varmihayırlı olsun canım
hiç bulantım kusmam yok 1,dede yoktu senın varmıSağol canım. Allah bebisini sana bağışlasın. Mide bulantilarin varmi
Canım benim kiyamam çabucak gecer inşallah. Benim çok bulantim olmadi çok fazla iştahsızlık vardı . Bisey yiymemistim . 10. Haftadan sonra da geçti çok sukur normal hayata döndüm.Amin inşallah canım benim. Seninde aynı şekilde :) mide bulantilarim çok fazla. Hicbise yemek istemiyor canım. Doktor 2 tane serum verdi, 3 gün arayla vurulacam. Bide hap verdi bulantı için. Günde 1 kere icecem. Sen nasılsın nasıl gidiyor :) 3 aydan sonra geçecek diyorlar bulantilarim
İnşallah tatlım. Gecsinde herşey yiyim istiyorum. Bu şekilde besleyemiyorum bebisi diye üzülüyorum. Kendimi zorluyorum ama olmuyorCanım benim kiyamam çabucak gecer inşallah. Benim çok bulantim olmadi çok fazla iştahsızlık vardı . Bisey yiymemistim . 10. Haftadan sonra da geçti çok sukur normal hayata döndüm.
Senin de inşallah geçer hemen. Yine de bebisler iyi olsun da hrseye katlanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?