Kararlıyım ovulasyon testine

Çok dert etme bence canim yemek konusunu. Rabbim öyle güzel ayarlamış ki bu dönemde bebis çok fazla etkilenmiyor. Sonraki zamanlarda olursa sıkıntı olur ki o zaman da tam tersi oluyo ne gorsen yiyorsun. Ben zorladikca daha kötü oldu. Mesela yumurta ve süt hayatımdanda dolabımdan da çıkarmak zorunda kaldım.
Bu günler sayılı günler insallah.

Birsey olmaz bebise canm endiselenme 5 6 aylarda istahin acilir annemde hep kusmus ama saglikli dogmusuz sukur korkma.benimde ovulasyon testlerim geldi yarin baslayacam banada dua et olur mu
İnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalirsin canım. Ovulasyona başla hemen :) heycanlandim bende şimdi hadi bismillah

Aynennnnnn yumurta deme bana nefretttttt

İnşallah bu ay sağlıklı bi şekilde hamile kalirsin canım. Ovulasyona başla hemen :) heycanlandim bende şimdi hadi bismillah
Amin canm Ins.bugun sabah 11 de yaptm galiba iki gune tam koyu olur cunku koyuluk vardi ama tam degil di yarin da tam koyulasabilir bekliyorm bakalm

Sabah 11 de yapsam gecikirmiyim ki.burasi cok sicak suya dayanamiyorm
Bu gece biraz daha koyu olur tatlım. Tamamen koyuluğu bu gece mi yoksa yarın mı yakalarsin onu belirlemek iyi olurdu. Evet bu testler yüzünden susuzluga maruz kalıyoruz sabah yap tamam canım. Ama yarın büyük ihtimal koyu goreceksin :) ve koyu gordugun an zaman kaybetme

Aksam yapmadm test cunku cok su Iciyorm.ama iliski oldu yinede bakalim 11 de durumlar ne koyu mu acik mi ama bu kadar erken koyulasacagini dusunmuyordm

Çok iyi yaptın canım ilişkiye girmekle. Çünkü koyulasacak gibiydi gece. Bugün nasıl acaba cizgin. İnşallah kopkoyudur. Bugünude degerlendir eğer öyleyse canım

koyulaşmak üzere cokk az kalmış canım. Bide akşam yap. Eğer yine boyleyse ilişki yaşama. Yarın koyulasacaktir demekki. Benim bundan biraz daha koyuydu değerlendirmiştim. Bekleyelim azcik canim
Tamam canm bi de 5 te yapaym atarm yine foto.seninde mi boyle oldu yoksa ertesi gun hemen koyu mu oldu

Bu da saat 4.30 da yaptim.adetimin 11. Gunu bugun 30 gunde bir adet oluyorum.zannedersem var daha yumurtlamaya olsa ikiside net olurdu

Eki Görüntüle 1861004 Bu da saat 4.30 da yaptim.adetimin 11. Gunu bugun 30 gunde bir adet oluyorum.zannedersem var daha yumurtlamaya olsa ikiside net olurdu
Aynen düşündüğümüz gibi canim. Az kaldı yumurtlama gününe. Ertesi gün koyulaşır sanırım. Benim hemen koyu olup hemen siliklesmisti. Hepimizin farklı farklı işte :) yarindan ümitliyim ama kesin koyulaşır. Bugünü değerlendirme canım. Henüz silik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…