Kararlıyım ovulasyon testine

Adet döneminde kaç günde bir ve kaç gün sürüyor ? Benimki mesela 30günde bir adet ve 6gün sürüyor buna göre güneyden bünyeye farklılaşır.
Benim 30 günü geçiyor, bazen ileri atıyor. Ama 30 günden aşağı olmuyor. Adetimde 4-5 gün sürüyor canim

Benim 30 günü geçiyor, bazen ileri atıyor. Ama 30 günden aşağı olmuyor. Adetimde 4-5 gün sürüyor canim
Canım sadece bir tahmin fakat sende geç yumurtluyo olabilirsiniz o yüzden bekle bak buradan bi arkadaş ovulasyon da 22.günde görmüş çift çizgiyi ve şimdi hamile ben 20de gördüm bekle kuzu ve stres yapma sürekli dua et zikir çek

Beklicem canım inşallah öyledir ve erkendir daha inşallah

Kızlar hala böyle benim test yaaaaaa. Şimdi yaptım offfff 12. günüm bugün yaa
Canım uzulmene gerek yok rahat ol. Hem stres yumurtanı da etkiler.
12. Gün daha çok erken.
Ayrıca benimde bi gun önce renk çok açıktı ben hiç beklemiyodum koyulaşmayi yani birden koyulasiyor.

ben önceki aylarda doktor kontrolünde yumurta takibine gitmistim 18. Günde ovulasyon olmuştu.

Canım uzulmene gerek yok rahat ol. Hem stres yumurtanı da etkiler.
12. Gün daha çok erken.
Ayrıca benimde bi gun önce renk çok açıktı ben hiç beklemiyodum koyulaşmayi yani birden koyulasiyor.
Ozaman bikac güne kadar koyulaşır inşallah dimi canım :) geç yumurtlicam belki de. Yumurtlayimda geç olsun onemli değil. İyiki sizler varsiniz

Ozaman bikac güne kadar koyulaşır inşallah dimi canım :) geç yumurtlicam belki de. Yumurtlayimda geç olsun onemli değil. İyiki sizler varsiniz
Bende son zamanlarda acayip takmaya baslamistim. Bana da iyi geldiniz. Bi rahatladım falan
Merak etme Allah in izniyle o çizgiyi koyulaştıracaz. Yazık daha yumurtacık büyüyor annesi

Ben folik asit kullanmaya başladım kızlar folidolce diye bir ilaç var 15 16lira falan eczaneden reçetesiz alınıyor. Hamilelik düşünenlerin kullanması gerekiyormuş doktor önerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…