En kısa zamanda görürsün inşaallah canım çift çizgiyi
İnşallah canım ama kaç gün sonra çift olur senceEn kısa zamanda görürsün inşaallah canım çift çizgiyi
12.gün çook erken canım sabırsızlanan bak benim 20. Gün anca koyulaştı sabıırrKızlar hala böyle benim test yaaaaaa. Şimdi yaptım offfff 12. günüm bugün yaa
Bi ilerleme bile yok. Neden böyle oluyor
Canım 12. Gün çok erken zatenKızlar hala böyle benim test yaaaaaa. Şimdi yaptım offfff 12. günüm bugün yaa
Ama birazcık ilerlesin istiyorumCanım 12. Gün çok erken zaten
Sabirsizlanmamak elde değil inan12.gün çook erken canım sabırsızlanan bak benim 20. Gün anca koyulaştı sabıırr
Adet döneminde kaç günde bir ve kaç gün sürüyor ? Benimki mesela 30günde bir adet ve 6gün sürüyor buna göre güneyden bünyeye farklılaşır.İnşallah canım ama kaç gün sonra çift olur sence
Benim 30 günü geçiyor, bazen ileri atıyor. Ama 30 günden aşağı olmuyor. Adetimde 4-5 gün sürüyor canimAdet döneminde kaç günde bir ve kaç gün sürüyor ? Benimki mesela 30günde bir adet ve 6gün sürüyor buna göre güneyden bünyeye farklılaşır.
Canım sadece bir tahmin fakat sende geç yumurtluyo olabilirsiniz o yüzden bekle bak buradan bi arkadaş ovulasyon da 22.günde görmüş çift çizgiyi ve şimdi hamile ben 20de gördüm bekle kuzu ve stres yapma sürekli dua et zikir çekBenim 30 günü geçiyor, bazen ileri atıyor. Ama 30 günden aşağı olmuyor. Adetimde 4-5 gün sürüyor canim
Beklicem canımCanım sadece bir tahmin fakat sende geç yumurtluyo olabilirsiniz o yüzden bekle bak buradan bi arkadaş ovulasyon da 22.günde görmüş çift çizgiyi ve şimdi hamile ben 20de gördüm bekle kuzu ve stres yapma sürekli dua et zikir çek
Yumurtaliklarin gelişmesine yardımcı oluyormuş canım.Bal tarcin corekotu karisimi ne icin??
Canım uzulmene gerek yok rahat ol. Hem stres yumurtanı da etkiler.Kızlar hala böyle benim test yaaaaaa. Şimdi yaptım offfff 12. günüm bugün yaa
ben önceki aylarda doktor kontrolünde yumurta takibine gitmistim 18. Günde ovulasyon olmuştu.Canım sadece bir tahmin fakat sende geç yumurtluyo olabilirsiniz o yüzden bekle bak buradan bi arkadaş ovulasyon da 22.günde görmüş çift çizgiyi ve şimdi hamile ben 20de gördüm bekle kuzu ve stres yapma sürekli dua et zikir çek
Ozaman bikac güne kadar koyulaşır inşallah dimi canım :) geç yumurtlicam belki de. Yumurtlayimda geç olsun onemli değil. İyiki sizler varsinizCanım uzulmene gerek yok rahat ol. Hem stres yumurtanı da etkiler.
12. Gün daha çok erken.
Ayrıca benimde bi gun önce renk çok açıktı ben hiç beklemiyodum koyulaşmayi yani birden koyulasiyor.
Bende son zamanlarda acayip takmaya baslamistim. Bana da iyi geldiniz. Bi rahatladım falanOzaman bikac güne kadar koyulaşır inşallah dimi canım :) geç yumurtlicam belki de. Yumurtlayimda geç olsun onemli değil. İyiki sizler varsiniz
Ayrıca bi 22 23 gün sonunda koyulasmazsa o Zaman oturur birlikte uzuluruzBeklicem canıminşallah öyledir ve erkendir daha inşallah
Vallahi benide çok rahatlattınız kızlar iyiki varsınız sizde geç yumurtluyorsundur canımOzaman bikac güne kadar koyulaşır inşallah dimi canım :) geç yumurtlicam belki de. Yumurtlayimda geç olsun onemli değil. İyiki sizler varsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?