Kararlıyım ovulasyon testine

Tamam canm tesekkur ederm bi de Iki uc dakka sonra bu halde oluyo resim cekiyorm cizgi hemen mi beliriyodu sizde

Bir de saat 5 te yapayim ne olacak bakalim

canım bazen sen ne kadar suyu kessende idrara hormon az karısabiliyor.. zatn hiç olmasa çıkmaz sen değerlendir çizgiyi gördüğün tüm günleri..ben de çok aman aman kırmızı görmedim biliyorsun yaptık 3 4 gün üst üste döllendi ama tutunamadı.. o ayrı konu... tecrübe edindim az çok hayırlısı olsun bakalım meleğin girsin rahmine :*

Cok sukur gordum seni buralarda aklim hep sendeydi Iyi olacak hersey ins.bir kez olduysa bi daha olur dert etme dualrim seninle.ilk defa yapiyorm ama bilmiyorm ki bana daha var gibi geldi yumurtlamaya.sen yapiyor musun test

Bi de hamilelik dusundugun surece kendine dikkat et yorma agir kaldirma yolculuk da yapma kesinlesene kadar canm

Cok sukur gordum seni buralarda aklim hep sendeydi Iyi olacak hersey ins.bir kez olduysa bi daha olur dert etme dualrim seninle.ilk defa yapiyorm ama bilmiyorm ki bana daha var gibi geldi yumurtlamaya.sen yapiyor musun test

Daha yeni yaptim hafid silik cikti.. yarin yada yarindan sonra tam olur galiba

Iste gecen ay ki tatile denk geldi deniz yollar gezme etme derken tutunamadi iste..
Yine gelcek o minnak Ins canm bu sefer daha dikkatli ol.eger benim hamilelik suphem olsaydi memlekete gitmeyecektm cunku 13 saat suruyo yol .hemilelik olmadigi icin gittim

Bat tarihi 12 agustos ama bu ay 31 cektigi icin 11 de olabilir.ins cift cizgileri goruruzde gelmez kirmizilar

kızlar benim adete 1 hafta var daha önceki aylarda adete 1 hafta kala ovulasyon testi yapıyordum tek çizgi çıkıyordu silik 2. çizgi bile olmuyordu tamam diyordum hamile değilim nitekimde öyle oluyordu adet oluyordum 1 hafta sonra. bugün gene yaptım ovulasyon testi 1 hafta var adete 2. çizgi silik de olsa çıktı biraz ümitlendim sanki bu ay kocişe hiç baskı yapmadım hiç hadi yumurta günleri değerlendirelim demedim sadece böğürlen kökü kaynatıp içtik ikimizde hiç bebek lafı bile geçmedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşalah

Bi de adet gununde yap testi canm nasil olacak nitekim duygu arkadasimizda yapmisti ovulasyon testi ve Ikiside koyuydu cok sukur suan hamile

Rabbim hayirla sonuclandirsn canm bizede haber ver I ns bebisin seninledr
insallah cnm haber vermezmiyim iyiki varsınız yoksa ben kiminle paylaşırdım duygularımı bilmiyorum çevremde okadar hamile var ki sanki bir benim olmuyormuş gibi hissediyorum bazen karşı komşum yeni doğum yaptı pencereden gizli gizli bakıyorum kapıya süslerini asıyorlar beşiğini görüyorum ağlıyor bazen geceleri Allahım diyorum bizim de olacak mı böyle ağlayıp uyutmayacak mı bizi diyorum küçücük bazen balkona çıkarıyorlar nasıl bir duygudur tadıcakmıyım acaba diyorum hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin Allahım

Kiyamam sana ya gozlerim doldu okurken rabbim buyuk cok buyuk elbet olacak canm sabir biliyorm zor ama baska caremiz yok bol dua ve tevekkul ismin ne canm ismen dua edeyim sanada

Ne zamandr Istiyorsunuz canm bizim bu 3. Ayimiz daha isteyeli.rabbim herkese tattirir ins o guzel duyguyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…