- 11 Nisan 2014
- 1.418
- 2.969
- 133
4 sene olacak cnm eylülde doktorlar bir sorun yok diyor olur diyorlar bizde bekliyoruz dua ediyorum eşimde bende annem herkes bizim için dua ediyor birbirimiz için de dua edelim cnm bizi bizden başkası anlamıyorNe zamandr Istiyorsunuz canm bizim bu 3. Ayimiz daha isteyeli.rabbim herkese tattirir ins o guzel duyguyu
Amin canm I ns rabbim olmayan herkese versn kimsenin kucagini bos koymasin kimseye muhtac etmesn4 sene olacak cnm eylülde doktorlar bir sorun yok diyor olur diyorlar bizde bekliyoruz dua ediyorum eşimde bende annem herkes bizim için dua ediyor birbirimiz için de dua edelim cnm bizi bizden başkası anlamıyor
Hadi inşallah bitanem az daha beklicez..Eki Görüntüle 1861280 Bu da adetimin 12 .gunu testi. ilk gunkuyle ayni hala koyulasmadi
Senin o güzel dualarinin da payı var benim melegimin bana gelmesinde. Allahım sanada en kısa zamanda tattiracak bu duyguyu. Bu lafimi unutma. Allahın izniyle olacak canım. O tatlı kalbinle dua ediyorsun bizlere... Çok içtensin... Allahım insallahhhhhh hayırlısıyla tüm isteyenlere versin..Kiyamam sana ya gozlerim doldu okurken rabbim buyuk cok buyuk elbet olacak canm sabir biliyorm zor ama baska caremiz yok bol dua ve tevekkul ismin ne canm ismen dua edeyim sanada
Canımsın benim yaainsallah cnm haber vermezmiyim iyiki varsınız yoksa ben kiminle paylaşırdım duygularımı bilmiyorum çevremde okadar hamile var ki sanki bir benim olmuyormuş gibi hissediyorum bazen karşı komşum yeni doğum yaptı pencereden gizli gizli bakıyorum kapıya süslerini asıyorlar beşiğini görüyorum ağlıyor bazen geceleri Allahım diyorum bizim de olacak mı böyle ağlayıp uyutmayacak mı bizi diyorum küçücük bazen balkona çıkarıyorlar nasıl bir duygudur tadıcakmıyım acaba diyorum hiç kimseyi bu duygudan mahrum etmesin Allahım
İnşallah bebeğin vardır canım ama ben yaptigimda hamileydim ve iki çizgi de kopkoyu olmuştu. Silik olmamalıkızlar benim adete 1 hafta var daha önceki aylarda adete 1 hafta kala ovulasyon testi yapıyordum tek çizgi çıkıyordu silik 2. çizgi bile olmuyordu tamam diyordum hamile değilim nitekimde öyle oluyordu adet oluyordum 1 hafta sonra. bugün gene yaptım ovulasyon testi 1 hafta var adete 2. çizgi silik de olsa çıktı biraz ümitlendim sankibu ay kocişe hiç baskı yapmadım hiç hadi yumurta günleri değerlendirelim demedim sadece böğürlen kökü kaynatıp içtik ikimizde hiç bebek lafı bile geçmedi hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkese nasip etsin inşalah
Aynen canm sabirla bekliyorm ve merak ediyorm Ilk ovi deneyimim oldugu icinHadi inşallah bitanem az daha beklicez..
Amin canm tesekur edrm guzel dualarin Icin.muslumanin muslumana yaptigi dua makbuldur canm benle alakasi yok rabbim vesile etti oldu sukur darisi olmayan butun kardeslerime insSenin o güzel dualarinin da payı var benim melegimin bana gelmesinde. Allahım sanada en kısa zamanda tattiracak bu duyguyu. Bu lafimi unutma. Allahın izniyle olacak canım. O tatlı kalbinle dua ediyorsun bizlere... Çok içtensin... Allahım insallahhhhhh hayırlısıyla tüm isteyenlere versin..
Amin inşallah canimAmin canm tesekur edrm guzel dualarin Icin.muslumanin muslumana yaptigi dua makbuldur canm benle alakasi yok rabbim vesile etti oldu sukur darisi olmayan butun kardeslerime ins
cnm. benim ovulasyondan 7 gün sonra yaptığım ovulasyon testi aynı böyle silik biraz 2 çizgi dün eşim eline aldı bakıyordu testeEki Görüntüle 1861280 Bu da adetimin 12 .gunu testi. ilk gunkuyle ayni hala koyulasmadi
teşekkür ederim cnm benim böyle iyi insanlarla karşılaştıkça çok mutlu oluyorum cnm benim belim çok ağrıyor 2 gündür neden bilmiyorum birde eşim çok sıcaksın yanıyorsun sen deyip duruyor sarılınca ona hiç böyle bişey dememişti şimdiye kadar birde göğüs uçlarım ağrıyor göğüslerimde ağrı yok ama inşalah vücudum bana oyun oynamıyordur geneCanımsın benim yaabu söylediklerin beni çok etkiledi.. Allahım yarabbim yaaa nolur diyorum tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip et. İnşallah canım benim. Sen hiç umudunu yitirme sakın. Benim ablamin 10 sene olmadı. Benim 9 ay olmadı. Ama en sonunda hepimizin oluyor bak bitanem. Yeterki inan. Dualarim seninle.. En kısa zamanda versin rabbim sana bir melek. Kafandan at o düşünceyi. Olumsuz dusunme ama fazlada düşünme. Ve inşallah nasip olacak canım benim. Şu karnimdaki melegimin yüzü hurmetine Allahım tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip et.
Dilerim ki hamilesindir canım. Hadi inşallah :) bende merak ettim şimdi. Adetine 6 gün kaldi dimi. Azdaha bekleyip test yapabilirsin.teşekkür ederim cnm benim böyle iyi insanlarla karşılaştıkça çok mutlu oluyorum cnm benim belim çok ağrıyor 2 gündür neden bilmiyorum birde eşim çok sıcaksın yanıyorsun sen deyip duruyor sarılınca ona hiç böyle bişey dememişti şimdiye kadar birde göğüs uçlarım ağrıyor göğüslerimde ağrı yok ama inşalah vücudum bana oyun oynamıyordur gene
ayyyy inşallah evet cnm 6 gün kaldı bu hafta yoğunum çabuk geçer inşalah bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler veririm cnm seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize cnmDilerim ki hamilesindir canım. Hadi inşallah :) bende merak ettim şimdi. Adetine 6 gün kaldi dimi. Azdaha bekleyip test yapabilirsin.
Amin inşallah canım. Haberdar et bizi kesin :)ayyyy inşallah evet cnm 6 gün kaldı bu hafta yoğunum çabuk geçer inşalah bende çok merak ediyorum inşallah güzel haberler veririm cnm seninde hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize cnm
Aayyyyy bende cok guldum ya gercekten komik valla onlarla ugradmak bizimde hosumuza gitmiyor ama el mahkum yapiyorz Istecnm. benim ovulasyondan 7 gün sonra yaptığım ovulasyon testi ayn böyle silik biraz 2 çizgi dün eşim eline aldı bakıyordu testeidrar mi var şimdi bunda dedi bende evet dedim bi fırlattı testi çok komikti
Benimde böyle bi turlu koyulasmamisti canım. Hatta sinir oluyordum. Bak gerideki mesajlara :) hep resim atiyordum. Stres yapıyordum. Sanırım benim 15 yada 16. günde koyasti. Tam hatırlamıyorum. Geriye gidip bakmam lazım. :) Herşeyim aşama aşama burada bulunmakta :) Senin bikac günun var canım stres yapma. Benimde böyle geç koyulasti. Yumurtlaman geç olacak demekki.. Sıkıntı yok.Eki Görüntüle 1861693 13. Gun testi bugunde ayni boyle ciktikca heyecanda kalmiyor ya.duygucum senin kacinci gun koyulasmisti
Bu hafta Ici koyulasir insBenimde böyle bi turlu koyulasmamisti canım. Hatta sinir oluyordum. Bak gerideki mesajlara :) hep resim atiyordum. Stres yapıyordum. Sanırım benim 15 yada 16. günde koyasti. Tam hatırlamıyorum. Geriye gidip bakmam lazım. :) Herşeyim aşama aşama burada bulunmakta :) Senin bikac günun var canım stres yapma. Benimde böyle geç koyulasti. Yumurtlaman geç olacak demekki.. Sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?