Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim , bende tatildeydim ara ara size baktım ama çok uzun kalamadım çok şükür tatil bitti bende sanırsam yumurtlama dönemindeyim akıntım var testte bugün sipariş verdim 2 güne gelir geç kalırmıyım bilmiyorum

Amin canm hepimiz o guzel haberi aliriz Ins.suphede kalmak istemiyorsan degerlendr gunleri test gelene kadar canm

Duygum sadece tatil yaptım be mis gibi sadece deniz kısmı sinir stres sahibi oldum geldim

Duygum kayınvalidemlerin yanına gittik kayinvalide kayınpeder eşimin halası kuzenleri derken sinir oldum herkes üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokuyoböyle oluncada benimde çenem durmuyo

Duygum kayınvalidemlerin yanına gittik kayinvalide kayınpeder eşimin halası kuzenleri derken sinir oldum herkes üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokuyoböyle oluncada benimde çenem durmuyo
Hiç cekilmezmis gerçekten o ortam :) hem eşinin tarafı hemde çok karışan insanlar.. ikisi biarada. Dayanmissin valla iyiki bitmiş tatilin canım. Stressiz rahat bi ortam lazım şimdi sana unut o gıcık günleri.

20 gün canım ya dile kolay vallahi bitti kilo almışım da belki bebekten olmuştur diyolar hee bebek var ama size söylemiyorum dedim kızma dediler kızdırmayın dedim kayınpederim herkesin içinde özür diledi benden yaptıklarını bir bir yüzüne vurdum kimse sesini çıkaramadısessiz sakin stressiz evimde oturuyorum

Aman boşver canım onlarıda dünden beri göğüslerim acıyo ya testlerimde gelmedi daha

Sikma canim kendini Insanoglu iste agzini tutamiyo.senden esinden ve sagliginizdan baskasi bos he he de gec herkesi takarsak oooohoo sitressiz gun gecmez

Doğru canım benim haklısın sınırları fazla zorladılar aldılar ağızlarının payını tatile gittik az daha burnumdan gelcekti

En sevmedigim şey benimle ilgili biseye karisilmasi. İyi yapmissin öyle söylemekle. Sinir bozucu bi durum ya. Sen anlatırken ben sinir oldum burda. En hassas noktaya karismislar bide. Neyse canım sakın sıkma canını sen. Sessizce bekle. İnşallah gelecek bebisin. Eğer bu ay gelirse onlara bi zevkle müjdeyi verirsin.

Hiçte umudum yok canım olucağından neyse artık hayırlısı diyip susuyorum

Bebek olayı zaten zor bi süreç insan kendi içinde bile ne zor zamanlar yaşıyor. Bide milletin düşünceleri lafları bakışları kat kat zorlaştırıyor. Bide bi milletin derdi olmasa kendi kendimize daha rahat atlatiriz diye düşünürdüm hep.
Hamile olduğumu öğrenince ilk günden eşim dayamamadi ailesine soylemeye gittik. Kayınbabamin lafı hala kulaklarımda. Bizde ümidi kesmistik artık dedi. Hala çok sinir oluyorum. Halbuki ben ne zor zamanlar geçirdim. Gözyaşlarım sel oluyordu artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…