- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Aleykum slm canm Iyiyim sukur.yeni doneme basladm ovi testi yapiyorm koyulasmasini bekliyorm sen nasilsn nerelerdeydinSlm cicişler nasılsınız özledim hepinizi
Amin canm hepimiz o guzel haberi aliriz Ins.suphede kalmak istemiyorsan degerlendr gunleri test gelene kadar canmİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım benim , bende tatildeydim ara ara size baktım ama çok uzun kalamadım çok şükürtatil bitti bende sanırsam yumurtlama dönemindeyim akıntım var testte bugün sipariş verdim 2 güne gelir geç kalırmıyım bilmiyorum
Daha var canım 13 temmuzda yeni geldiBat ne zaman senin canm
İyiyiz tatlım. Asıl sen nasılsınSlm cicişler nasılsınız özledim hepinizi
Bizde seni özledik tatlımBende iyiyim duygum sizleri özledim yahu
Benimki gibi geçiyor tatilin seninde anlaşılanDuygum sadece tatil yaptım bemis gibi sadece deniz kısmı sinir stres sahibi oldum geldim
Hiç cekilmezmis gerçekten o ortam :) hem eşinin tarafı hemde çok karışan insanlar.. ikisi biarada. Dayanmissin valla iyiki bitmiş tatilin canım. Stressiz rahat bi ortam lazım şimdi sanaDuygum kayınvalidemlerin yanına gittik kayinvalide kayınpeder eşimin halası kuzenleri derken sinir oldum herkes üstüne vazife olmayan şeylere burnunu sokuyoböyle oluncada benimde çenem durmuyo
Sikma canim kendini Insanoglu iste agzini tutamiyo.senden esinden ve sagliginizdan baskasi bos he he de gec herkesi takarsak oooohoo sitressiz gun gecmezNhnbtn .!.:20 gün canım ya dile kolay vallahi bittikilo almışım da belki bebekten olmuştur diyolar hee bebek var ama size söylemiyorum dedim kızma dediler kızdırmayın dedim kayınpederim herkesin içinde özür diledi benden yaptıklarını bir bir yüzüne vurdum kimse sesini çıkaramadı sessiz sakin stressiz evimde oturuyorum
En sevmedigim şey benimle ilgili biseye karisilmasi. İyi yapmissin öyle söylemekle. Sinir bozucu bi durum ya. Sen anlatırken ben sinir oldum burda. En hassas noktaya karismislar bide. Neyse canım sakın sıkma canını sen. Sessizce bekle. İnşallah gelecek bebisin. Eğer bu ay gelirse onlara bi zevkle müjdeyi verirsin.20 gün canım ya dile kolay vallahi bittikilo almışım da belki bebekten olmuştur diyolar hee bebek var ama size söylemiyorum dedim kızma dediler kızdırmayın dedim kayınpederim herkesin içinde özür diledi benden yaptıklarını bir bir yüzüne vurdum kimse sesini çıkaramadı sessiz sakin stressiz evimde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?