- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
bak canım böyle olması lazım.Eki Görüntüle 1863014 Bugun 5 te yaptim biraz daha koyu dune gore bakalim ne olacak.sabahki cok su ictigimden cikmadi galiba
Tesekkur ederm canm benim daha var o zaman olmamis benim yumurtlamabak canım böyle olması lazım.
Bugun 17. Gun bakalim ne olacak zormus bu Isler ya bu ay olmazsa diger ay testlerle ugrasmam galibaCanım misafir vardı giremedim kusura bakmabiraz daha var yumurtlama gününe. Azcik daha bekleyelim
Gebelik testi için erken tatlım amaTatlış lar bugün 17. Günüm testlerim salı günü geldi haftasonu akıntım vardı göğüslerim hassaslaştı sanırsam o zaman yumurtladım tekrar test yapsammı yapmasammı
Fatimam harika bi koyuluk hemen çalışş canim. Bu gece ve yarın gece. Çok önemli...Eki Görüntüle 1863340 Cok sukuurrr 17. Gun yumurtladim hayirla sonuclanir ins
Duygum gebelik testi değil yumurtlama testi yapmaya gerek varmı kuzum haftasonu yumurtladım diye akıntıdan dolayı söyledimGebelik testi için erken tatlım ama
Gir tabiki de elifi beni nhnbtn yi hamilr yapmadan gitmek yok gidersende yakalariz seni.test yaptim bugunde ayni koyulukta dunkuyle ayni catlamamis daha yumurtam.Fatimam harika bi koyuluk hemen çalışş canim. Bu gece ve yarın gece. Çok önemli...nolur kusuruma bakma. Giremiyordum. Ama girecem artık. Hadi inşallah tutar bebisim. Meraktayim valla :)
Duygummm fatımam doğru söylüyo bizde hayırlısıyla bi hamile kalalım ama bu ortam bozulmasın yahuGir tabiki de elifi beni nhnbtn yi hamilr yapmadan gitmek yok gidersende yakalariz seni.test yaptim bugunde ayni koyulukta dunkuyle ayni catlamamis daha yumurtam.
Canm gebelik olsa kanda cikardi mutlaka deger dusukte olsa belli olurduKızlar merhaba
Ben senelerdir ovulasyon testi kullanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum luteal fazim uzamaz
Bu ay 12.gun çizgi siliklesti zaten kahverengi lekelenmem ve ağrım vardı yumurtam çatladı
Çarşamba günü adet günümdü 2 gün geçti çarşamba kan testi yaptırdım negatif hamile olsam implantasyon için geç bi tarih değil mi?
Degerlendirdinmi peki tatlım. Buarada hiçte bırakıp gitmem siziGir tabiki de elifi beni nhnbtn yi hamilr yapmadan gitmek yok gidersende yakalariz seni.test yaptim bugunde ayni koyulukta dunkuyle ayni catlamamis daha yumurtam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?