Kararlıyım ovulasyon testine

Bunu da bugun sabah 11 de yaptim koyulasir dedim ama olmadi sonuc ne simdi.bi de dunku gibi saat 5 te mi yapayim

7.gun bugun ovi testi yapali ama sikildm ben ya ooffff kafam karisti iyice

Bugun 5 te yaptim biraz daha koyu dune gore bakalim ne olacak.sabahki cok su ictigimden cikmadi galiba

Canım misafir vardı giremedim kusura bakma biraz daha var yumurtlama gününe. Azcik daha bekleyelim

Tatlış lar bugün 17. Günüm testlerim salı günü geldi haftasonu akıntım vardı göğüslerim hassaslaştı sanırsam o zaman yumurtladım tekrar test yapsammı yapmasammı

Fatimam harika bi koyuluk hemen çalışş canim. Bu gece ve yarın gece. Çok önemli... nolur kusuruma bakma. Giremiyordum. Ama girecem artık. Hadi inşallah tutar bebisim. Meraktayim valla :)
Gir tabiki de elifi beni nhnbtn yi hamilr yapmadan gitmek yok gidersende yakalariz seni.test yaptim bugunde ayni koyulukta dunkuyle ayni catlamamis daha yumurtam.

Gir tabiki de elifi beni nhnbtn yi hamilr yapmadan gitmek yok gidersende yakalariz seni.test yaptim bugunde ayni koyulukta dunkuyle ayni catlamamis daha yumurtam.
Duygummm fatımam doğru söylüyo bizde hayırlısıyla bi hamile kalalım ama bu ortam bozulmasın yahu

Kızlar merhaba
Ben senelerdir ovulasyon testi kullanırım yumurtlamadan 14 gün sonra adet olurum luteal fazim uzamaz
Bu ay 12.gun çizgi siliklesti zaten kahverengi lekelenmem ve ağrım vardı yumurtam çatladı
Çarşamba günü adet günümdü 2 gün geçti çarşamba kan testi yaptırdım negatif hamile olsam implantasyon için geç bi tarih değil mi?

Canm gebelik olsa kanda cikardi mutlaka deger dusukte olsa belli olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…