Biraz geç ama tatlım yumurtlama testi için.. yinede bugün ve yarın yap bakalım bi nasıl durumdasinDuygum gebelik testi değil yumurtlama testi yapmaya gerek varmı kuzum haftasonu yumurtladım diye akıntıdan dolayı söyledim
Sizler akimdasiniz hep. Misafirler bi yandan, mide bulantılarim bi yandan offf vallaDuygummm fatımam doğru söylüyo bizde hayırlısıyla bi hamile kalalım ama bu ortam bozulmasın yahu
Hemde çok bulantım var canım inanki abartılı hemde. Hiçbirşey yemek istemiyorum. Sabahları bana işkence gibi yemin ederimki. En sevdiğim şeylerden şuan nefret ediyorum. Her sabah doktorun yazdığı mide bulantısı haptan iciyorum. Ama aynı. İnşallah sizler böyle olamazsınız kızlar. Ama halime binlerce kez şükür. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebisler versin. Hiç midem rahat degil uzun zamandırDuyguummm senin minnak nasil asil bulanti var mi hala
Hayirlisiyla gecer Ins canm bu surecler.benim ovi testi uc gundur ayni koyulukta hala catlamadi yumosum galibaHemde çok bulantım var canım inanki abartılı hemde. Hiçbirşey yemek istemiyorum. Sabahları bana işkence gibi yemin ederimki. En sevdiğim şeylerden şuan nefret ediyorum. Her sabah doktorun yazdığı mide bulantısı haptan iciyorum. Ama aynı. İnşallah sizler böyle olamazsınız kızlar. Ama halime binlerce kez şükür. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebisler versin. Hiç midem rahat degil uzun zamandır
Burda bayra vardiya hatirliyormusun. Onunda hep aynı koyulukta kalmıştı ve o ay halime olduğunu öğrenmiş. İnşallah hamilesindir canım. Bi resmi at bakayım. İkiside koyu şekilde mi kaldıHayirlisiyla gecer Ins canm bu surecler.benim ovi testi uc gundur ayni koyulukta hala catlamadi yumosum galiba
Bayağı koyu :) hadi inşallah canım benim. Akşam bakalım nasıl çıkacak. Bu ay biseler olur inşallahEvet canm hatirliyorm onun 5 6 gun koyuydu hep.Eki Görüntüle 1864504 Bak boyle uc gundur.bugun 5 te tekrar yapicam bakalim ne olacak
Biliyorsun sperm 3 gün canlı kalıyor rahimde. En ideali bu şekilde yapman canım. Ben test kullandığımda koyuyu görür görmez 3 gün üst üste ilişki oldu ama tutmadı nedense. Ara ara ilişki olduğunda spermler daha güçlü oluyor bence. Çünkü benim o şekilde tuttu. Pek ilişki olmadığı halde. Umutsuz vaka iken :)Koyu oldugu icin bir gun arayla iliski oluyo acaba bayra nasil bi yol izlemisti
Kismetimizde varsa gelir bat 11 veya 12 agustos az kaldi ama yumos hala catlamadigi Icin gecikir mi adetim bilmiyorm bekleyip gorelim hayirlisi ins dua etbize de tatlimBiliyorsun sperm 3 gün canlı kalıyo rahimde. En ideali bu şekilde yapman canım. Ben test kullandığımda koyuyu görür görmez 3 gün üst üste ilişki oldu ama tutmadı nedense. Ara ara ilişki olduğunda spermler daha güçlü oluyor bence. Çünkü benim o şekilde tuttu. Pek ilişki olmadığı halde. Umutsuz vaka iken :)
Dua ediyorum tabiki hep. Böyle bi mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin Allahım inşallah canım. Hadi senide hamiş yollayalim buradan hayırlısıyla :)Kismetimizde varsa gelir bat 11 veya 12 agustos az kaldi ama yumos hala catlamadigi Icin gecikir mi adetim bilmiyorm bekleyip gorelim hayirlisi ins dua etbize de tatlim
Amiiinnnn canm tesekkur eder rabbim olmayan herkese versinDua ediyorum tabiki hep. Böyle bi mucizeyi tüm isteyenlere nasip etsin Allahım inşallah canım. Hadi senide hamiş yollayalim buradan hayırlısıyla :)
Yapmadım duygum test falan bu ayda olmazsa bi dahaki ay yaparım geç kaldım test yapmak içinBiraz geç ama tatlım yumurtlama testi için.. yinede bugün ve yarın yap bakalım bi nasıl durumdasin
Nolur nolmaz yinede ilişki olsun bugünde. Ama zaten dün olmuşsa içinde canlıdır spermler. Yinede yap ama sen. Gerçi geç oldu biraz cevap vermem. Ama insallah olmuştur ilişkiEki Görüntüle 1864579 Bugun siliklesmeye baslamis.dun aksam iliski oldu bugunde mi olmali kizlar
Yok canm olmadi Iliski tartistk biraz.teste gore mi iliski yasiycaz ne bu boyle dedi sacmalik nerden cikariyosun bunlari falan dedi sinirlerim bozuldu bu saatten sonra cocuk falanda istemiyorm gitsn disardaki cocujlari sevsnNolur nolmaz yinede ilişki olsun bugünde. Ama zaten dün olmuşsa içinde canlıdır spermler. Yinede yap ama sen. Gerçi geç oldu biraz cevap vermem. Ama insallah olmuştur ilişki
Ayyyy erkek milleti Iste hic sikistirmaya gelmiyolar kendileri bilir biraz daha zaman gwcsin olmazsa onlarda tutusur merak etme o zamanda ben istemiycemNhnbtn .!.:Fatımam hiç üzme kendini kuzum bizimkide öyle dedi geçtğimiz aylarda bizde kavga ettik adamlar düz mantık bende bu ay yapmadım test falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?