Kararlıyım ovulasyon testine

Akillanmis

Eninde sonunda aklı başına geliyo vallahi sonunda bide Haklsın demiyomu beni çileden çıkarıyo
Akli basina gelene kadar da zaman geciyor ama o ne olacak.bos yere o kadar test yaptm sanki biz bayiliyorz testlere.benim gitti bu ay ooffff 10 gun sonra gelsn kirmizilar

Hayirlisi olsn bilmiyorm benim pek umudum yok catladiktan sonra iliski olmadi cunku duygum
Yaa illa öyle olması lazım değil canım. Hesapsızda tutar. Bakma biz irdeliyoruz çok fazla :) Bana öyle oldu. O spermler içimizde yaşadığı için denk geliyor o güne büyük ihtimal. Hiç hesaplamadim yumurtamin catlayip catlamadigini. 3-4 günde bir ilişki yaşadım. Umursamazca hemde. Denk gelmiş. İçinde 3 gün canlı kaldığı için, iki günde bir ilişki yeterli oluyormus. Ben üst üste yaptimda hicbise olmadı. Catladigi günde ilişki olmuştu. Ama yine bise olmadı. İşte bu ay düzensiz ilişkide tuttu. Hicbise anlamadım :) seninde adet tarihine az kaldı. En ufak belirtini bile bize söyle tatlım. Yorum yapalım :)

Dogru soyluyorsn canm kisnet olduktan sonra rabbim spermi 4 5 gunde yasatr.8 gun var bata.hic bir belirtm yok normal seyrimde devam ediyorm.tabikide birakmiycaz birbirimizi bebisimiz olsada onlar icin yine burada olucaz ins tatlim.

Kizlar minikincir diye uye vardiya burayada yazmisti cocugum olmuyo diye.suan hamile oldugunu ogrenmis cok mutlu oldum ya anlatamam rabbim olmayan herkese versn ins.

Melisina diye bi üye de vardı canım oda bugün öğrenmiş hamile olduğunu. Yazdı bana. Çok sevindim. Onunda zor oldu :) Allahım isteyen herkese nasip etsin kızlar. Darısı sizlere hadi bakalım yaaaaa

Merhabamlar Hanımlar..
Aranıza yeni katıldım.. Bende sizler gibi deli gibi çocuk istiyorum ama bir türlü olmadı. 9 aylık evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik ama bir türlü tutturamadık iki defa doktora gittim üstüne birde 3 cm bir miyomum oldugunu öğrendim doktorlar hic ilgilenmedi daha erken deyip gecistirdiler..dunden beri bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay ki bat tan sonra ovulasyon testi almaya karar verdim ama kullanmayi becerebilir miyim hic bilmiyorum bakalım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasio etsin insAllah..

1 seneyi gecmeden ilgilenmiyolar takibe almiyolar.. evet canim ovulasyona basla faydali belki iltihabin filn da vardir sogan suyunu da dene bence.. hayirlisi herseyin uzulme ve sikma kendini..

Aramıza hoşgeldin :) Burda yardımcı oluruz sana canım. Öncelikle stres yapma. Benimde aylardır olmadı. Soğan kürü yapıp iç adetten sonra hergun. Biyandanda ovulasyon testini kullan. Ve burda istediğin herşeyi sor. İnşallah senide hamiş birakacaz :) Buarada iyi dileklerin için sağol canım. Allah tüm isteyenlere versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…