AkillanmisBana bide ne zaman laf söyledi biliyomusun canim adet olduktan sonra testi ne zaman yapıcam diye hesap yaparken onada bişey dememiştim açtı ağzını yumdu gözünü derse gitmem lazımdı erken çıktım evden bişey dememek için msj attı sonra konuşmak istemiyorum bu konuda dedim sonra bu ay kendisi verdi testi sipariş etti sorup duruyo ne zman yapcan diye yaparız bir ara dedim
Akli basina gelene kadar da zaman geciyor ama o ne olacak.bos yere o kadar test yaptm sanki biz bayiliyorz testlere.benim gitti bu ay ooffff 10 gun sonra gelsn kirmizilarEninde sonunda aklı başına geliyo vallahisonunda bide Haklsın demiyomu beni çileden çıkarıyo
İnşallah gelemez o kırmızılar.Akli basina gelene kadar da zaman geciyor ama o ne olacak.bos yere o kadar test yaptm sanki biz bayiliyorz testlere.benim gitti bu ay ooffff 10 gun sonra gelsn kirmizilar
Hep sonradan anlıyorlar zatenEninde sonunda aklı başına geliyo vallahisonunda bide Haklsın demiyomu beni çileden çıkarıyo
Hayirlisi olsn bilmiyorm benim pek umudum yok catladiktan sonra iliski olmadi cunku duygumİnşallah gelemez o kırmızılar.içime güzel şeyler doğuyor :)
Yaa illa öyle olması lazım değil canım. Hesapsızda tutar. Bakma biz irdeliyoruz çok fazla :) Bana öyle oldu. O spermler içimizde yaşadığı için denk geliyor o güne büyük ihtimal. Hiç hesaplamadim yumurtamin catlayip catlamadigini. 3-4 günde bir ilişki yaşadım. Umursamazca hemde. Denk gelmiş. İçinde 3 gün canlı kaldığı için, iki günde bir ilişki yeterli oluyormus. Ben üst üste yaptimda hicbise olmadı. Catladigi günde ilişki olmuştu. Ama yine bise olmadı. İşte bu ay düzensiz ilişkide tuttu. Hicbise anlamadım :) seninde adet tarihine az kaldı. En ufak belirtini bile bize söyle tatlım. Yorum yapalım :)Hayirlisi olsn bilmiyorm benim pek umudum yok catladiktan sonra iliski olmadi cunku duygum
Bende çok sevdim vallahi sizleri. Hiç gidemem burdan. Bebeklerimiz hakkında da konusuruz burda :)Haftaya adet olmam lazım duygumbırakmayalım birbirimizi ben seviyorum sizleri kuzuşlarım
Dogru soyluyorsn canm kisnet olduktan sonra rabbim spermi 4 5 gunde yasatr.8 gun var bata.hic bir belirtm yok normal seyrimde devam ediyorm.tabikide birakmiycaz birbirimizi bebisimiz olsada onlar icin yine burada olucaz ins tatlim.Yaa illa öyle olmayasatr. değil canım. Hesapsızda tutar. Bakma biz irdeliyoruz çok fazla :) Bana öyle oldu. O spermler içimizde yaşadığı için denk geliyor o güne büyük ihtimal. Hiç hesaplamadim yumurtamin catlayip catlamadigini. 3-4 günde bir ilişki yaşadım. Umursamazca hemde. Denk gelmiş. İçinde 3 gün canlı kaldığı için, iki günde bir ilişki yeterli oluyormus. Ben üst üste yaptimda hicbise olmadı. Catladigi günde ilişki olmuştu. Ama yine bise olmadı. İşte bu ay düzensiz ilişkide tuttu. Hicbise anlamadım :) seninde adet tarihine az kaldı. En ufak belirtini bile bize söyle tatlım. Yorum yapalım :)
Benimde hiç belirtim yoktu tatlım. Halada belim ve kasigim agrimiyor. Tek sorunum mide bulantısı iştahsızlıkDaha bir hafta var bata ve hicbir belirtim yok duygucum bekliyorz bakalm kismet duani eksik etme bizden
Hayirlisi duygucum haftaya cuma yada cumartesi belli olur var mi yok mu beklemekten bask care yok ama Icimdeki ses yok diyor kismetBenimde hiç belirtim yoktu tatlım. Halada belim ve asigim agrimiyor. Tek sorunum mide bulantısı iştahsızlık
Merhabamlar Hanımlar..
Aranıza yeni katıldım.. Bende sizler gibi deli gibi çocuk istiyorum ama bir türlü olmadı. 9 aylık evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik ama bir türlü tutturamadık iki defa doktora gittim üstüne birde 3 cm bir miyomum oldugunu öğrendim doktorlar hic ilgilenmedi daha erken deyip gecistirdiler..dunden beri bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay ki bat tan sonra ovulasyon testi almaya karar verdim ama kullanmayi becerebilir miyim hic bilmiyorum bakalım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasio etsin insAllah..
Aramıza hoşgeldin :) Burda yardımcı oluruz sana canım. Öncelikle stres yapma. Benimde aylardır olmadı. Soğan kürü yapıp iç adetten sonra hergun. Biyandanda ovulasyon testini kullan. Ve burda istediğin herşeyi sor. İnşallah senide hamiş birakacaz :) Buarada iyi dileklerin için sağol canım. Allah tüm isteyenlere versin inşallahMerhabamlar Hanımlar..
Aranıza yeni katıldım.. Bende sizler gibi deli gibi çocuk istiyorum ama bir türlü olmadı. 9 aylık evliyim evlendigimizden beri hic korunmadik ama bir türlü tutturamadık iki defa doktora gittim üstüne birde 3 cm bir miyomum oldugunu öğrendim doktorlar hic ilgilenmedi daha erken deyip gecistirdiler..dunden beri bütün yazdıklarınızı okudum bende bu ay ki bat tan sonra ovulasyon testi almaya karar verdim ama kullanmayi becerebilir miyim hic bilmiyorum bakalım.. Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasio etsin insAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?