Kararlıyım ovulasyon testine

1 seneyi gecmeden ilgilenmiyolar takibe almiyolar.. evet canim ovulasyona basla faydali belki iltihabin filn da vardir sogan suyunu da dene bence.. hayirlisi herseyin uzulme ve sikma kendini..

Evet maaalesef bir senemin dolmasını bekliyorum tekrar gidicem.. Soğan kürünü denedim ama tadı cok kotu en fazla 3 4 gun içebildim.. Olmazsa tekrar başlarım.. Ilk başlardaki değilim şükür ilk zamanlarda acayip takıyordum oldu mu olacak mi diye.

Hos buldum teşekkür ederim.. Ayy inşAllah cok sagolun ..

Haklisin tadi kotu,istersen bir kup seker at yada bir cay kasigi olur.. etkisi var yok yok boyle takmamaya devam et..

Kızlar ya adetim bu ay 26. Gün geldi geçen ay 35 gün gecikti iyice karıştı tarihlerim iki aydır canım sıkılıyo

Duygucuuuummmm nasilsn bebis nasil netim yok giremiyorum bu aralar.persembe bat gunu bakalm ne olacak bekliyorm hala.persembe hasta olmazsam cuma test yaparm belki.bize dua ediyormusun minnakla beraber

Duygucuuuummmm nasilsn bebis nasil netim yok giremiyorum bu aralar.persembe bat gunu bakalm ne olacak bekliyorm hala.persembe hasta olmazsam cuma test yaparm belki.bize dua ediyormusun minnakla beraber
Etmez olurmuyum hiç tatlimmm. İnşallah adet gelmezz bebis haberi verirsin bize. Benim bulantilarim hala var canım yaaa iştahsızlıkla uğraşıyorum

Ovulasyon testi tam bir para tuzagi. Bence bi ise yaramaz sperm zaten 3 gun yasayabildigi icin 2 gunde bir iliski yasarsan hamile kalma sansin yukselir. Zaten tek 1 sperm yumurtayi doller.ve dusun senin icine milyoblarca sperm salgilaniyor.illaha birisi yumurtayi doller.

Kızlar nasılsınız. Durumlar nedir :) Hadi güzel bi haber verin artık
Duygum iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın benim adet iyice saçmaladı geçen ay 35 günde geldi bu ay 26. Günde hiç bişeyi de takmadım kafama gezdim tozdum işede baslıcam niye saçmaladı çözemedim

Duygum iyi diyelim iyi olsun kuzum sen nasılsın benim adet iyice saçmaladı geçen ay 35 günde geldi bu ay 26. Günde hiç bişeyi de takmadım kafama gezdim tozdum işede baslıcam niye saçmaladı çözemedim
Benimde böyle olmuştu tatlım hamile kalmadan önce düzensizlesmisti. İnşallah seninde öyle olur canım benim. Hiç takma tabiki kafana. En hayırlı gunde olsun. Sürpriz olsun :)

İnşallah canım takmıyorum ya çalışmaya baslıcam basımı kaşıcak vaktim olmaz benim

Duygum iyiyim sen nasılsın canım benim yoğunluktan bakamadım çok nadir girebildim kimse yazmayınca çıktım bendenasılsın ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…