Kararlıyım ovulasyon testine

Kızlarrr nasılsınizzz. Özledim sizi. Unuttunuz hemen burayı dimi :) napiyosunuz bakim. Konumu kaybettim. Tek tek aradım buldum. Başka bildirimler birikmişti. Sizde hiç yazmiyosunuz merak ettim sizleri
Ben de baktm ama kımsecıkler yoktu.ıyıym canm calısmalarla ugrasıyorz bızde.duanda unutma canım bızıde.hamıle olursam yazarm buraya zaten senın mınnak nasıl sen neler yapıyorsn.

Kızlarrr nasılsınizzz. Özledim sizi. Unuttunuz hemen burayı dimi :) napiyosunuz bakim. Konumu kaybettim. Tek tek aradım buldum. Başka bildirimler birikmişti. Sizde hiç yazmiyosunuz merak ettim sizleri
Duygucuuuuum hayırlı olsun caanım cook sevindim görünce Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah nasılsın Nasıl geçiyor hamilelik ben grubu bulamadım Bi süre senin nick ini yazınca bulabildim

Ben de baktm ama kımsecıkler yoktu.ıyıym canm calısmalarla ugrasıyorz bızde.duanda unutma canım bızıde.hamıle olursam yazarm buraya zaten senın mınnak nasıl sen neler yapıyorsn.
Dua ediyorum sizlere bitanem. İnşallah gelecek o melek karnınıza :) bende bulantilarla uğraşıyorum ama biraz azaldı canim. Allahım sizlere de nasip etsin en kısa zamanda. Ama benim gibi mide bulantilariniz uzun surmesin. İnşallah bayrama hamiş girersiniz

İnşallah duygum ya önümüzdeki hafta içinde adet olmam lazıım

Çok sağol tatlım. Senin meleginde hayırlı olsun inşallah. Kız bende kendi konumu bulamadım :) Dün tek tek aradım. Nasıl yapacağımı bilemedim. Sizleri çok merak ettim. Bide özledim. Başka konularda konuşuyorum ama sizler gibi olmuyor kimse uzun zamandir burda hepbirlikte herseyimizi paylaştık alıştım size. Sen neler yapiyosun nasıl gidiyor hamişlik. Benim ilk baslarda aşırı iştahsızlık ve bulantı vardı. Şimdi yavaş yavaş geçti. 20 eylülde üçlü test yaptıracak. cinsiyetini söyler ozamana doktor inşallah. 15+4 olmuş olacam ozamana. Senin bebis nasıl cinsiyet ogrendinmi tatlim

Canım benim hiç üzülme bak sakın. Zamanı yaklaşıyor belki de, gelecek minigin karnına. Sen yeterki kendini kasma. İnşallah olmazsin adet tatlım ve harika bi haber verirsin bize
Üzülmüyorum artık duygum oluruna bıraktım olmadı tüp bebek denemeyi düşünüyorum

Üzülmüyorum artık duygum oluruna bıraktım olmadı tüp bebek denemeyi düşünüyorum
Hakkında en hayırlısı ne ise o olsun bitanem. İnşallah gerek kalmaz tüp bebeğe ve hamile olduğunu öğrenirsin canım benim. Yürekten istiyorum hepiniz için. Bu yola beraber girdik

Kocamaaaannn AMİİİİİİNNNNN dıyorm ins canım ya

Evet ben de şimdi Ocak annelerine bakıyordum ama dediğin gibi oranın tadı heyecanı endişesi duygusu yok şekerim şu yazdıklarınla seninle sarılmışız özlem gidermişiz gibi hissettim hangi grup verebilir ki hissiiyiyiz biz de cok şükür kısmetse Bi kızımız olacak inşallah 2li tesl yaptırmadık yaptırmıcaz böyle testler dedikse de 2hafta önce 3lüyü yaptırdık temiz çok şükür 17+5tik 19.haftamız içindeyiz elimi karnıma koyduğumda kelebek kanat çırpıyormuş gibi avuçlarımda hissediyorum miniğimi inşallah darısı size isteyen herkese olsun hayırlısıyla caaanım

Buarada 5/6kilo rahat aldık ilerden rahatlıkla farkediliyoruzanneminn ilk gebeliğine benziyormuşum onunki gibi vücudum hemen saldı kendinianaç Bi haller geldi bana

Rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn canm darısı olmayanlara ıns.takıp etmıstm bende bayra duyguyu ve senı cok sukur mutlu haberlerınızı aldk

Rabbım hayırlı saglıklı sıhhatlı kucagına almayı nasıp etsn canm darısı olmayanlara ıns.takıp etmıstm bende bayra duyguyu ve senı cok sukur mutlu haberlerınızı aldk
Allah razı olsun caanım inşallah Rabbim hayırlısıyla sana da nasip etsin sağlıcakla

Buarada 5/6kilo rahat aldık ilerden rahatlıkla farkediliyoruzanneminn ilk gebeliğine benziyormuşum onunki gibi vücudum hemen saldı kendinianaç Bi haller geldi bana
Ben kilo verdim 1 kilo kadar. İstahsiz oluşum ve mide bulantilarimin yüzünden canım. Ama geçiyor yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…