Kararlıyım ovulasyon testine

İnşallah sağ salim alırız kucagimiza meleklerimizi hepimiz. Bende öyle hissediyorum çok sicak bi grup olusturmusuz tesadüfen bulusmusuz burda :) ben elimi koyuyorum ama sanki atar damar gibi atıyor. Kelebek gibi hızlı cirpmiyor. Bazen sol bazende sağ kasıkta hafif batmalar oluyor. Öncelikle sağlıklı olsun tabiki ama cinsiyetinide merak ediyorum :) 15 haftalikken öğrenebilirim degilmi. Sende o civardami ogrendin canım. Benim bebis küçük mü acaba niye söylemedi doktor. Daha küçükmus. Ya herkes öğreniyor ama bu haftalarda

Yok senin küçük değildir buraya bakarsan 11de öğrenenler var tatlımm ama 15teyken biz sorduk kıza benziyor kesin demiyorum ana dedi 17de kesin dedi o sebepten tasalanma Allahım sağlıklı hayırlı verdin tabii de şuan 2si de yoktu 2sine de razıyız

Canm sen ovulasyon testi ile mi hamile kalan tebrikler bu arada Rabbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Tabiki farketmez. Sağ salim dogsunlar yeter bize

Canm sen ovulasyon testi ile mi hamile kalan tebrikler bu arada Rabbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ovulasyon testi kullandim ama tutmadı hamilelik canım. Diğer ay kullanmadim tuttu :) tersi olması lazimdi. Ama kısmet o ayaymis. Sen kullanmayimi düşünüyorsun. Buarada cok sağol canım

Ovulasyon testi kullandim ama tutmadı hamilelik canım. Diğer ay kullanmadim tuttu :) tersi olması lazimdi. Ama kısmet o ayaymis. Sen kullanmayimi düşünüyorsun. Buarada cok sağol canım
Aaa hayrlsi cnm olmuş ya ne güzel bende yeni kullanmaya başladım testi bu gün çift çizgi köyü cikti ikiside inşallah zamanı gelmiştir ve artk olur

Aaa hayrlsi cnm olmuş ya ne güzel bende yeni kullanmaya başladım testi bu gün çift çizgi köyü cikti ikiside inşallah zamanı gelmiştir ve artk olur
Çift çizgiyi gorduysen vakit kaybetme :) hadi inşallah tutar sende bize söylersin burdan. Eğer tutarsa zaten 15 gün sonra belli eder kendini. Hemen bi test yaparsin canım.

Koyu iki tane çizgiyi görür görmez degerlendir canım. Dün mu gordun çizgileri.
Dün gördüm cnm sabah test yapmadan önce degerlendrmistim sonra test yaptm gene çift koyu çizgi çıktı ama akşam degerlendrmedik bugn de anca akşam olur ama sabah test yaptm ikinci çizgi sılik çıktı aksam geç kalmış olurmuymı acaba

Degerlendirmissin canım çok iyi olmus. İstersen bugünude degerlendir. Sıra beklemeye geliyor. İnşallah tutar bakalım :)

Degerlendirmissin canım çok iyi olmus. İstersen bugünude degerlendir. Sıra beklemeye geliyor. İnşallah tutar bakalım :)
İnşallah tutar cnm bugünü de degerlendirrim bu ay herzamnkinden çok istiyorum iki senelik evliyim cikolata kisti ameliyatı oldum haziranda 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inşallah olur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…