İnşallah sağ salim alırız kucagimiza meleklerimizi hepimiz. Bende öyle hissediyorum çok sicak bi grup olusturmusuz tesadüfen bulusmusuz burda :) ben elimi koyuyorum ama sanki atar damar gibi atıyor. Kelebek gibi hızlı cirpmiyor. Bazen sol bazende sağ kasıkta hafif batmalar oluyor. Öncelikle sağlıklı olsun tabiki ama cinsiyetinide merak ediyorum :) 15 haftalikken öğrenebilirim degilmi. Sende o civardami ogrendin canım. Benim bebis küçük mü acabaEvet ben de şimdi Ocak annelerine bakıyordum ama dediğin gibi oranın tadı heyecanı endişesi duygusu yok şekerim şu yazdıklarınla seninle sarılmışız özlem gidermişiz gibi hissettim hangi grup verebilir ki hissiiyiyiz biz de cok şükür kısmetse Bi kızımız olacak inşallah 2li tesl yaptırmadık yaptırmıcaz böyle testler dedikse de 2hafta önce 3lüyü yaptırdık temiz çok şükür 17+5tik 19.haftamız içindeyiz elimi karnıma koyduğumda kelebek kanat çırpıyormuş gibi avuçlarımda hissediyorum miniğimi inşallah darısı size isteyen herkese olsun hayırlısıyla caaanım
Yok senin küçük değildir buraya bakarsan 11de öğrenenler var tatlımmİnşallah sağ salim alırız kucagimiza meleklerimizi hepimiz. Bende öyle hissediyorum çok sicak bi grup olusturmusuz tesadüfen bulusmusuz burda :) ben elimi koyuyorum ama sanki atar damar gibi atıyor. Kelebek gibi hızlı cirpmiyor. Bazen sol bazende sağ kasıkta hafif batmalar oluyor. Öncelikle sağlıklı olsun tabiki ama cinsiyetinide merak ediyorum :) 15 haftalikken öğrenebilirim degilmi. Sende o civardami ogrendin canım. Benim bebis küçük mü acabaniye söylemedi doktor. Daha küçükmus. Ya herkes öğreniyor ama bu haftalarda
Canm sen ovulasyon testi ile mi hamile kalan tebrikler bu arada Rabbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahİnşallah sağ salim alırız kucagimiza meleklerimizi hepimiz. Bende öyle hissediyorum çok sicak bi grup olusturmusuz tesadüfen bulusmusuz burda :) ben elimi koyuyorum ama sanki atar damar gibi atıyor. Kelebek gibi hızlı cirpmiyor. Bazen sol bazende sağ kasıkta hafif batmalar oluyor. Öncelikle sağlıklı olsun tabiki ama cinsiyetinide merak ediyorum :) 15 haftalikken öğrenebilirim degilmi. Sende o civardami ogrendin canım. Benim bebis küçük mü acabaniye söylemedi doktor. Daha küçükmus. Ya herkes öğreniyor ama bu haftalarda
Tabiki farketmez. Sağ salim dogsunlar yeter bizeYok senin küçük değildir buraya bakarsan 11de öğrenenler var tatlımmama 15teyken biz sorduk kıza benziyor kesin demiyorum ana dedi 17de kesin dedi o sebepten tasalanma Allahım sağlıklı hayırlı verdin tabii de şuan 2si de yoktu 2sine de razıyız
Ovulasyon testi kullandim ama tutmadı hamilelik canım. Diğer ay kullanmadim tuttu :) tersi olması lazimdi. Ama kısmet o ayaymis. Sen kullanmayimi düşünüyorsun. Buarada cok sağol canımCanm sen ovulasyon testi ile mi hamile kalan tebrikler bu arada Rabbm sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aaa hayrlsi cnm olmuş ya ne güzelOvulasyon testi kullandim ama tutmadı hamilelik canım. Diğer ay kullanmadim tuttu :) tersi olması lazimdi. Ama kısmet o ayaymis. Sen kullanmayimi düşünüyorsun. Buarada cok sağol canım
Çift çizgiyi gorduysen vakit kaybetme :) hadi inşallah tutar sende bize söylersin burdan. Eğer tutarsa zaten 15 gün sonra belli eder kendini. Hemen bi test yaparsin canım.Aaa hayrlsi cnm olmuş ya ne güzelbende yeni kullanmaya başladım testi bu gün çift çizgi köyü cikti ikiside inşallah zamanı gelmiştir ve artk olur
Ay inş cnm ya bugün yarn değerlendircem ozamn :)Çift çizgiyi gorduysen vakit kaybetme :) hadi inşallah tutar sende bize söylersin burdan. Eğer tutarsa zaten 15 gün sonra belli eder kendini. Hemen bi test yaparsin canım.
Koyu iki tane çizgiyi görür görmez degerlendir canım. Dün mu gordun çizgileri.Ay inş cnm ya bugün yarn değerlendircem ozamn :)
Dün gördüm cnm sabah test yapmadan önce degerlendrmistim sonra test yaptm gene çift koyu çizgi çıktı ama akşam degerlendrmedik bugn de anca akşam olur ama sabah test yaptm ikinci çizgi sılik çıktı aksam geç kalmış olurmuymı acabaKoyu iki tane çizgiyi görür görmez degerlendir canım. Dün mu gordun çizgileri.
Degerlendirmissin canım çok iyi olmus. İstersen bugünude degerlendir. Sıra beklemeye geliyor. İnşallah tutar bakalım :)Dün gördüm cnm sabah test yapmadan önce degerlendrmistim sonra test yaptm gene çift koyu çizgi çıktı ama akşam degerlendrmedik bugn de anca akşam olur ama sabah test yaptm ikinci çizgi sılik çıktı aksam geç kalmış olurmuymı acaba
İnşallah tutar cnm bugünü de degerlendirrim bu ay herzamnkinden çok istiyorum iki senelik evliyim cikolata kisti ameliyatı oldum haziranda 6 ay doğal yolla olmasını beklicez dedi doktr inşallah olur yaDegerlendirmissin canım çok iyi olmus. İstersen bugünude degerlendir. Sıra beklemeye geliyor. İnşallah tutar bakalım :)
Iyıym sukur canm bayram telası ıste bıldıgın gıbı.yarın bat gunu heyecanla beklıyorm.sen nasılsnSlm canlar nasılsınız
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız kuzum aynı bende bayram telaşı bide grip oldum dinleniyorum napim
Olmaaaa adettt. Hadi guzel bi haber ver yaaa artık şu bayram sonuIyıym sukur canm bayram telası ıste bıldıgın gıbı.yarın bat gunu heyecanla beklıyorm.sen nasılsn
Oyyy canm benım sagol ıns olmam da bayram hedıyem olur bana.sen nasılsn bebıs nasılOlmaaaa adettt. Hadi guzel bi haber ver yaaa artık şu bayram sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?