Kararlıyım ovulasyon testine

Adet oldum 7 eylülde canım anlıyacağın bu ayda olmadı vitamin değerlerim normale dönmüş doktorum devam et folik asite dedi

Hicccc acele etmeyin. Eninde sonunda hamis kalacaksınız inşallah kizlar. Dua ediyorum sizlere. Melekleriniz size gelecek. Biraz daha sabır... Üzülmeden sakin sakin yol alacaz.. yanınızdayim hep

Hicccc acele etmeyin. Eninde sonunda hamis kalacaksınız inşallah kizlar. Dua ediyorum sizlere. Melekleriniz size gelecek. Biraz daha sabır... Üzülmeden sakin sakin yol alacaz.. yanınızdayim hep
Herşeyin bası stres canım olmuyo diye takıyodum bıraktım düşünmeyi artık kısmet ne zamansa olur iyi ki varsınız birbirimize destek oluyoruz

Bende iyiyim tatlım sağol. Bende salı günü doktora gidecem cinsiyet söyler inşallah. Bakalım kilosu boyu falan nasıl. Küçük gibi geldi bana ama bu sefer nasıl bakim.
Mınnakımız saglıklı sıhhatli gelsınde cınsıyetı bos ver ama ıcıme erkek doguyo senınkı bılgın olsn

Dua ediyorum canım kendime sizlere hamile olan duygucuğma ve diğer arkadaşlara hayırlısıyla bebekleri doğsun diye düşünmüyorum artık olmazsa aşılama falan yaptırcam
Amın canm ıns bende hep dua edıyorm kabul olacaktr ıns bı gun.asılamaya gerek kalmaz ıns canm

Dua ediyorum canım kendime sizlere hamile olan duygucuğma ve diğer arkadaşlara hayırlısıyla bebekleri doğsun diye düşünmüyorum artık olmazsa aşılama falan yaptırcam
Canım benim o güzel yüreğini görüyor Allah.. Bi melek verecek sana inşallah. Aşılamaya gerek kalmadan minigin gelecek göbüşüne. Bende dua ediyorum hepinize. Allah kabul etmeyeceği duaya el actirmazmis. İnşallah kızlar sizin haberinizi dört gözle bekliyorum

Güzel yürekli Kuzumm benim ne kadar şanslıymışız ki birbirimizi tanıdık rabbim banada isteyen herkese de hayırlı zamanda nasip etsin

Benm kırmızılar yıne geldı.artık obur aylara kaldı ümıtler

Benm kırmızılar yıne geldı.artık obur aylara kaldı ümıtler
Hiç üzülme canım. Temizlenip baştan başla herşeye güzelce. Yumurtlama gününe yakın yaki yapistirmani isterim aslında. Bir haftadan fazla kaliyo belinde canım. Soğan kürü inanki çok işe yarıyor. Ben söylemiştim hatirliyormusun. Hamile kalmasaydim bu ikisini uygulayacaktim. Bu ay benim için bunları uygula bi. Bakalım inşallah birşeyler olacak artık.

Bu ay sogan kuru yaptm o yuzden umıdım vardı baya. bakalm kısmet artık rabbım buyuk

Herkese merhaba,
Beni hatirlar misiniz bilmem ama daha once yazismistik burda. Sonunda ben de hamileyim :) Duygu hatiliyor musun yaki kullanmaya baslayacaktik. Ben o zamandan sonra 2 ay yaki yapistirdim belime, ayda bir kere olmak uzere. Ovulasyon testi yapmadan 2-3 gunde bir normal iliskiye girdik ve sonuc :)

Daha cok kucuk tabi endiselerim var. Bakalim bu hafta cuma doktardayim. Insallah hersey yolundadir. Allahim isteyen herkese de nasip etsin.

Gözünaydın canım inşallah sağ salim alırsın bebeğini kucağına adet olduktan sonramı yapıştırdın ne kadar süre sonra çıkardın

Hatirladim tatlım yaaa inanki çok sevindim :) hayırlı olsun inşallah canım benim. Ben yakı yapıştırmayı düşündüğüm ay hamile kaldım. Düşünmek yetti sanırım :)) çok işe yarıyor. Sonucuna çok sevindim. Buradaki kızlara hep söylüyorum yakı kullanın diye. Bende salı günü gidecem doktora canım. İnşallah iyidir ve cinsiyet ogrenecem. Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin sağ salim canım benimmmm. Çok güzel bi haber verdin bize

Hayırlı olsn canm bebegın.rabbım darısını bıze versn sagsaglım kucagına al ınsaallah.yakıyı nasıl kullandın anlatırmısın canm bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…