- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Gecmıs olsn canm dıkkat et kendıne.bebıs durumları nasılHadi inşallah hayırlı haberlerini alırız kuzum aynı bende bayram telaşı bide grip oldum dinleniyorum napim
Ins bı gun bızımde olacak canm buna ınan ve dua et bol bolAdet oldum 7 eylülde canım anlıyacağın bu ayda olmadı vitamin değerlerim normale dönmüş doktorum devam et folik asite dedi
Bende iyiyim tatlım sağol. Bende salı günü doktora gidecem cinsiyet söyler inşallah. Bakalım kilosu boyu falan nasıl. Küçük gibi geldi bana ama bu sefer nasıl bakim.Oyyy canm benım sagol ıns olmam da bayram hedıyem olur bana.sen nasılsn bebıs nasıl
Dua ediyorum canım kendime sizlere hamile olan duygucuğma ve diğer arkadaşlara hayırlısıyla bebekleri doğsun diye düşünmüyorum artık olmazsa aşılama falan yaptırcamIns bı gun bızımde olacak canm buna ınan ve dua et bol bol
Herşeyin bası stres canım olmuyo diye takıyodum bıraktım düşünmeyi artık kısmet ne zamansa olur iyi ki varsınız birbirimize destek oluyoruzHicccc acele etmeyin. Eninde sonunda hamis kalacaksınız inşallah kizlar. Dua ediyorum sizlere. Melekleriniz size gelecek. Biraz daha sabır... Üzülmeden sakin sakin yol alacaz.. yanınızdayim hep
Mınnakımız saglıklı sıhhatli gelsınde cınsıyetı bos ver ama ıcıme erkek doguyo senınkı bılgın olsnBende iyiyim tatlım sağol. Bende salı günü doktora gidecem cinsiyet söyler inşallah. Bakalım kilosu boyu falan nasıl. Küçük gibi geldi bana ama bu sefer nasıl bakim.
Amın canm ıns bende hep dua edıyorm kabul olacaktr ıns bı gun.asılamaya gerek kalmaz ıns canmDua ediyorum canım kendime sizlere hamile olan duygucuğma ve diğer arkadaşlara hayırlısıyla bebekleri doğsun diye düşünmüyorum artık olmazsa aşılama falan yaptırcam
Amin bitanem sagol. Benimde aynı şekilde doğuyor valla :) Dediğin gibi sağlıklı hayırlı olsun öncelikle tabiki.Mınnakımız saglıklı sıhhatli gelsınde cınsıyetı bos ver ama ıcıme erkek doguyo senınkı bılgın olsn
Canım benimDua ediyorum canım kendime sizlere hamile olan duygucuğma ve diğer arkadaşlara hayırlısıyla bebekleri doğsun diye düşünmüyorum artık olmazsa aşılama falan yaptırcam
Güzel yürekli Kuzumm benimCanım benimo güzel yüreğini görüyor Allah.. Bi melek verecek sana inşallah. Aşılamaya gerek kalmadan minigin gelecek göbüşüne. Bende dua ediyorum hepinize. Allah kabul etmeyeceği duaya el actirmazmis. İnşallah kızlar sizin haberinizi dört gözle bekliyorum
Benm kırmızılar yıne geldı.artık obur aylara kaldı ümıtlerCanım benimo güzel yüreğini görüyor Allah.. Bi melek verecek sana inşallah. Aşılamaya gerek kalmadan minigin gelecek göbüşüne. Bende dua ediyorum hepinize. Allah kabul etmeyeceği duaya el actirmazmis. İnşallah kızlar sizin haberinizi dört gözle bekliyorum
Hiç üzülme canım. Temizlenip baştan başla herşeye güzelce. Yumurtlama gününe yakın yaki yapistirmani isterim aslında. Bir haftadan fazla kaliyo belinde canım. Soğan kürü inanki çok işe yarıyor. Ben söylemiştim hatirliyormusun. Hamile kalmasaydim bu ikisini uygulayacaktim. Bu ay benim için bunları uygula bi. Bakalım inşallah birşeyler olacak artık.Benm kırmızılar yıne geldı.artık obur aylara kaldı ümıtler
Aminnnnnn inşallah canimmmGüzel yürekli Kuzumm benimne kadar şanslıymışız ki birbirimizi tanıdık rabbim banada isteyen herkese de hayırlı zamanda nasip etsin
Bu ay sogan kuru yaptm o yuzden umıdım vardı baya. bakalm kısmet artık rabbım buyukHiç üzülme canım. Temizlenip baştan başla herşeye güzelce. Yumurtlama gününe yakın yaki yapistirmani isterim aslında. Bir haftadan fazla kaliyo belinde canım. Soğan kürü inanki çok işe yarıyor. Ben söylemiştim hatirliyormusun. Hamile kalmasaydim bu ikisini uygulayacaktim. Bu ay benim için bunları uygula bi. Bakalım inşallah birşeyler olacak artık.
Hatirladim tatlım yaaa inanki çok sevindim :) hayırlı olsun inşallah canım benim. Ben yakı yapıştırmayı düşündüğüm ay hamile kaldım. Düşünmek yetti sanırım :)) çok işe yarıyor. Sonucuna çok sevindim. Buradaki kızlara hep söylüyorum yakı kullanın diye. Bende salı günü gidecem doktora canım. İnşallah iyidir ve cinsiyet ogrenecem. Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin sağ salim canım benimmmm. Çok güzel bi haber verdin bizeHerkese merhaba,
Beni hatirlar misiniz bilmem ama daha once yazismistik burda. Sonunda ben de hamileyim :) Duygu hatiliyor musun yaki kullanmaya baslayacaktik. Ben o zamandan sonra 2 ay yaki yapistirdim belime, ayda bir kere olmak uzere. Ovulasyon testi yapmadan 2-3 gunde bir normal iliskiye girdik ve sonuc :)
Daha cok kucuk tabi endiselerim var. Bakalim bu hafta cuma doktardayim. Insallah hersey yolundadir. Allahim isteyen herkese de nasip etsin.
Hayırlı olsn canm bebegın.rabbım darısını bıze versn sagsaglım kucagına al ınsaallah.yakıyı nasıl kullandın anlatırmısın canm bırazHerkese merhaba,
Beni hatirlar misiniz bilmem ama daha once yazismistik burda. Sonunda ben de hamileyim :) Duygu hatiliyor musun yaki kullanmaya baslayacaktik. Ben o zamandan sonra 2 ay yaki yapistirdim belime, ayda bir kere olmak uzere. Ovulasyon testi yapmadan 2-3 gunde bir normal iliskiye girdik ve sonuc :)
Daha cok kucuk tabi endiselerim var. Bakalim bu hafta cuma doktardayim. Insallah hersey yolundadir. Allahim isteyen herkese de nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?