Ayyy canım benim yaa. İnşallah koyulaşır hepimiz hamis kalırız. Okadar çok sevdim ki sizi ve burayı :)Ayrıca bi 22 23 gün sonunda koyulasmazsa o Zaman oturur birlikte uzuluruz
Evet tatlım geç olsun temiz olsun ve bebisler yola koyulsun artıkVallahi benide çok rahatlattınız kızlar iyiki varsınız sizde geç yumurtluyorsundur canım
Evet kesinlikle kullanmak lazım canım. Ama folbiol diye bi folik asit var. Ondan neden almiyosun tatlım. O daha ucuz. 4 lira mi ne :) yoksa senin kullandığın daha mı güzel acabaBen folik asit kullanmaya başladım kızlar folidolce diye bir ilaç var 15 16lira falan eczaneden reçetesiz alınıyor. Hamilelik düşünenlerin kullanması gerekiyormuş doktor önerisi
+B12içeriyor canım benim o yüzden ondan aldımEvet kesinlikle kullanmak lazım canım. Ama folbiol diye bi folik asit var. Ondan neden almiyosun tatlım. O daha ucuz. 4 lira mi ne :) yoksa senin kullandığın daha mı güzel acaba
Bende folidoce kullanıyorum. Çok iyi bir doktor yazmıştı.Evet kesinlikle kullanmak lazım canım. Ama folbiol diye bi folik asit var. Ondan neden almiyosun tatlım. O daha ucuz. 4 lira mi ne :) yoksa senin kullandığın daha mı güzel acaba
Test yapamadigin gün birlikte olmustun ama dimi canım. Umut tabiki var. Umudumuz her daim olmalıBende biraz önce test yaptım. Silik çıktı. Önceki günler daha koyuydu. Bi ara test yapamadım. Galiba o zamana denk geldi. Yine de silik de olsa çizgi var. O halde umut da vardır
Kizlar sizin ne kadar oldu bebis dusuneli.Evet kesinlikle kullanmak lazım canım. Ama folbiol diye bi folik asit var. Ondan neden almiyosun tatlım. O daha ucuz. 4 lira mi ne :) yoksa senin kullandığın daha mı güzel acaba
Evet ama artık o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hem umutlanmaya korkuyorum hem de çok umutluyum. Karmaşık duygularTest yapamadigin gün birlikte olmustun ama dimi canım. Umut tabiki var. Umudumuz her daim olmalı
Ben bir ara umudumu kesmiştim ve folic asit almayı bırakmıştım. Doktora söylediğimde bırakma demişti. Yani bebis oluncaya kadar hatta 3 aylık oluncaya kadar duzenli olarak almaya devamKizlar sizin ne kadar oldu bebis dusuneli.
Benim on ay olduğu için arada bi aliyom artık folik asidi :))
Gun aşırı falan alıyorum artık folat değerim yükselecek yoksa bu gidişle.Ben bir ara umudumu kesmiştim ve folic asit almayı bırakmıştım. Doktora söylediğimde bırakma demişti. Yani bebis oluncaya kadar hatta 3 aylık oluncaya kadar duzenli olarak almaya devam
Aynı karmaşık duygularEvet ama artık o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hem umutlanmaya korkuyorum hem de çok umutluyum. Karmaşık duygular
Evet tatlım geç olsun temiz olsun ve bebisler yola koyulsun artık
Ben 2 aydır istiyorum çok olmadı yeni başladım canım 10gündür falan başladımKizlar sizin ne kadar oldu bebis dusuneli.
Benim on ay olduğu için arada bi aliyom artık folik asidi :))
Ben de temmuzdan beri kullaniyorum. İlaç kullanma alışkanlığı olmayan ben hergün ilaç kullanır oldum.Gun aşırı falan alıyorum artık folat değerim yükselecek yoksa bu gidişle.
Ama tabi hem gebe kalmaya olumlu etkisi var hem de bebisin sağlıklı olmasına :))
Doktor dediyse bi faydası vardır canım üzülmeBen de temmuzdan beri kullaniyorum. İlaç kullanma alışkanlığı olmayan ben hergün ilaç kullanır oldum.
Ben 2 aydır istiyorum çok olmadı yeni başladım canım 10gündür falan başladım
Ayın. 7 si de çok koyu gelmiş. Sonra dan siliklesmis sonra 9 u tekrar koyulasmis.Test laboquickEki Görüntüle 1830210
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?