- 23 Temmuz 2013
- 48
- 64
- 38
Hatirladim tatlım yaaa inanki çok sevindim :) hayırlı olsun inşallah canım benim. Ben yakı yapıştırmayı düşündüğüm ay hamile kaldım. Düşünmek yetti sanırım :)) çok işe yarıyor. Sonucuna çok sevindim. Buradaki kızlara hep söylüyorum yakı kullanın diye. Bende salı günü gidecem doktora canım. İnşallah iyidir ve cinsiyet ogrenecem. Allah bebisini kucağına almayı nasip etsin sağ salim canım benimmmm. Çok güzel bi haber verdin bize
Hayırlı olsn canm bebegın.rabbım darısını bıze versn sagsaglım kucagına al ınsaallah.yakıyı nasıl kullandın anlatırmısın canm bıraz
Canım aslında 1 haftadan uzun bi süre kalmalı. Kaynanam öyle anlattı. Eski kadınlar hep yaparmis. Evet ilk başta çok yakar ama sonra geçer. Yani bir hafta kalsın derim ben. Yumurtlama gününden önce yapıştırip yumurtlamadan sonraki günler cikartmali. Cok etkili gerçekten. Çok iyi yapmissin canım yaki koymaklaCok tesekkur ederim. Adetim bittikten sonraki gun yakiyi tam kuyruk sokumu kemiginin 1 parmak ustunden belime yapistirim. Etkisi gecene kadar da belimde tuttum. Yaklasik 12 saat gibi yani. Herkes cok yaktigindan sikayetci olmus, beni cok rahatsiz etmedi acikcasi.
Allah en kisa zamanda sana da bu guzel duyguyu yasamani nasip etsin insallah :)
Amin inşallah canımCok tesekkur ederim. Insallah ikimiz de sag salim kucagimiza aliriz. Ayrica burada bebek isteyen arkadaslarimizin da en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz.
Canım aslında 1 haftadan uzun bi süre kalmalı. Kaynanam öyle anlattı. Eski kadınlar hep yaparmis. Evet ilk başta çok yakar ama sonra geçer. Yani bir hafta kalsın derim ben. Yumurtlama gününden önce yapıştırip yumurtlamadan sonraki günler cikartmali. Cok etkili gerçekten. Çok iyi yapmissin canım yaki koymakla[/QUOTE
Duş nasıl alıncak 1 hafta durursa canım bel ağrısınada iyi gelir herhalde yakı
Amın canm sagol rabbım olmayan herkese versn ıns.sadece bı defa mı yapıstırdın yoksa onu cıkartınca tekrar yapıstırdın mıCok tesekkur ederim. Adetim bittikten sonraki gun yakiyi tam kuyruk sokumu kemiginin 1 parmak ustunden belime yapistirim. Etkisi gecene kadar da belimde tuttum. Yaklasik 12 saat gibi yani. Herkes cok yaktigindan sikayetci olmus, beni cok rahatsiz etmedi acikcasi.
Allah en kisa zamanda sana da bu guzel duyguyu yasamani nasip etsin insallah :)
Amın canm sagol rabbım olmayan herkese versn ıns.sadece bı defa mı yapıstırdın yoksa onu cıkartınca tekrar yapıstırdın mı
Anladm canm sagol ıns darısı bıze olsn.ama bu ay bırsey yapmak gelmıyor ıcımden sıkıldm ovulasyon testı bıle yapmıycam.Ben sadece adet bittikten donra bir kere yapistirdim. O ay baska yapistirmadim. Ondan sonraki sy yine adet bittikten sonra 1 kere yapistirdim. Sonraki ay da hamile oldugumu ogrendim zaten :)
İyiyim tatlimmm. Bebis için doktora gittim. Pipi gibi bise görüyorum ama kesin bise söyleyemem dedi doktor. Erkek olma ihtimali var yani :) sen naptin bebisim. Nasılsın. Uygulamalar nasıl gidiyorDuyguuuuuu fındıgıııımmm nerdesın nasılsn var mı bebısten bı haber kuzum
Icıme erkek doguyo benımde.adetım bıtelı ıkı gun oldu bu ay ovulasyon testımde yok bu ay gun asırı denıycez baska bırsey uygulamıycam canm bakalm kısmet duanda eksık etme benıdeİyiyim tatlimmm. Bebis için doktora gittim. Pipi gibi bise görüyorum ama kesin bise söyleyemem dedi doktor. Erkek olma ihtimali var yani :) sen naptin bebisim. Nasılsın. Uygulamalar nasıl gidiyor
İnşallah olacak canım. Nolur sen yeter ki ümidini kaybetme. Bak benim 10 ay olmadı biliyosun. Sonra kendi kendine oldu. Hiç korunmadim. Seninde cabani ve isteğini görüyor Allah. Canım benim. Ben hepinize dua ediyorum. İnşallah olacak. Elbet olacak. Sen içini rahat tut bitanem.Icıme erkek doguyo benımde.adetım bıtelı ıkı gun oldu bu ay ovulasyon testımde yok bu ay gun asırı denıycez baska bırsey uygulamıycam canm bakalm kısmet duanda eksık etme benıde
Amıınn tatlım cok sagol.tabıkı rabbım ol dedıkten sonra neden olmasın.İnşallah olacak canım. Nolur sen yeter ki ümidini kaybetme. Bak benim 10 ay olmadı biliyosun. Sonra kendi kendine oldu. Hiç korunmadim. Seninde cabani ve isteğini görüyor Allah. Canım benim. Ben hepinize dua ediyorum. İnşallah olacak. Elbet olacak. Sen içini rahat tut bitanem.
Amin canım benim. İnşallah sanada nasip eder Allah hayırlısıyla. Ve isteyen tüm herkese.Kızlar selam :) Grubun ilk mesajlarında "Ovulasyon testi alıcam, hamile kalmak istiyorum." yazanların altında şuan hamilelik takip çizelgesi görmek hoşuma gitti baya :) Ben de dün sipariş verdim, inşallah benim de en kısa sürede hayallerim gerçek olur. Hamilelik nasip olur. Allah isteyen herkese versin inşallah, amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?