Kararlıyım ovulasyon testine

Cok tesekkur ederim. Insallah ikimiz de sag salim kucagimiza aliriz. Ayrica burada bebek isteyen arkadaslarimizin da en kisa zamanda iyi haberlerini aliriz.

Hayırlı olsn canm bebegın.rabbım darısını bıze versn sagsaglım kucagına al ınsaallah.yakıyı nasıl kullandın anlatırmısın canm bıraz

Cok tesekkur ederim. Adetim bittikten sonraki gun yakiyi tam kuyruk sokumu kemiginin 1 parmak ustunden belime yapistirim. Etkisi gecene kadar da belimde tuttum. Yaklasik 12 saat gibi yani. Herkes cok yaktigindan sikayetci olmus, beni cok rahatsiz etmedi acikcasi.
Allah en kisa zamanda sana da bu guzel duyguyu yasamani nasip etsin insallah :)

Canım aslında 1 haftadan uzun bi süre kalmalı. Kaynanam öyle anlattı. Eski kadınlar hep yaparmis. Evet ilk başta çok yakar ama sonra geçer. Yani bir hafta kalsın derim ben. Yumurtlama gününden önce yapıştırip yumurtlamadan sonraki günler cikartmali. Cok etkili gerçekten. Çok iyi yapmissin canım yaki koymakla

Duşu onunla alacaksın canım. O zaten belli bi sure sonra kendi kendine çıkıyor. Bir hafta sonra falan kendi kendine atıyor onu. Benim kaynanam kaynım eltim hep yapıyorlar. Bel ağrısı için yapıyor onlar. Ama biz başka amaçla kullanmak için konuşuyoruz :)

Amın canm sagol rabbım olmayan herkese versn ıns.sadece bı defa mı yapıstırdın yoksa onu cıkartınca tekrar yapıstırdın mı

Abdest geçermi onunla canum belimde ağrıyo denesem hiç fena olmaz

Abdest gecermi bilmiyorum ama herkes bu şekilde yaptığına gore demekki bi geçiyor canım.

Amın canm sagol rabbım olmayan herkese versn ıns.sadece bı defa mı yapıstırdın yoksa onu cıkartınca tekrar yapıstırdın mı

Ben sadece adet bittikten donra bir kere yapistirdim. O ay baska yapistirmadim. Ondan sonraki sy yine adet bittikten sonra 1 kere yapistirdim. Sonraki ay da hamile oldugumu ogrendim zaten :)

Ben sadece adet bittikten donra bir kere yapistirdim. O ay baska yapistirmadim. Ondan sonraki sy yine adet bittikten sonra 1 kere yapistirdim. Sonraki ay da hamile oldugumu ogrendim zaten :)
Anladm canm sagol ıns darısı bıze olsn.ama bu ay bırsey yapmak gelmıyor ıcımden sıkıldm ovulasyon testı bıle yapmıycam.

İyiyim tatlimmm. Bebis için doktora gittim. Pipi gibi bise görüyorum ama kesin bise söyleyemem dedi doktor. Erkek olma ihtimali var yani :) sen naptin bebisim. Nasılsın. Uygulamalar nasıl gidiyor
Icıme erkek doguyo benımde.adetım bıtelı ıkı gun oldu bu ay ovulasyon testımde yok bu ay gun asırı denıycez baska bırsey uygulamıycam canm bakalm kısmet duanda eksık etme benıde

Icıme erkek doguyo benımde.adetım bıtelı ıkı gun oldu bu ay ovulasyon testımde yok bu ay gun asırı denıycez baska bırsey uygulamıycam canm bakalm kısmet duanda eksık etme benıde
İnşallah olacak canım. Nolur sen yeter ki ümidini kaybetme. Bak benim 10 ay olmadı biliyosun. Sonra kendi kendine oldu. Hiç korunmadim. Seninde cabani ve isteğini görüyor Allah. Canım benim. Ben hepinize dua ediyorum. İnşallah olacak. Elbet olacak. Sen içini rahat tut bitanem.

Amıınn tatlım cok sagol.tabıkı rabbım ol dedıkten sonra neden olmasın.

Kızlar selam :) Grubun ilk mesajlarında "Ovulasyon testi alıcam, hamile kalmak istiyorum." yazanların altında şuan hamilelik takip çizelgesi görmek hoşuma gitti baya :) Ben de dün sipariş verdim, inşallah benim de en kısa sürede hayallerim gerçek olur. Hamilelik nasip olur. Allah isteyen herkese versin inşallah, amin.

Amin canım benim. İnşallah sanada nasip eder Allah hayırlısıyla. Ve isteyen tüm herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…