- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
İyiyim canım benim. Bulantilarim geçti çok şükür. Sen nasılsin tatlım.Duyguuuuuuu canm nasılsn bulantıların gectı mı bebıs nasıl
Masaallah canm yenı fark ettm 5 aylık olmus mınnak zaman ne kadar cabuk gecıyo.cınsıyet bellı degıl mı halaİyiyim canım benim. Bulantilarim geçti çok şükür. Sen nasılsin tatlım.
Doktor goremedi canım tam anlamıyla. Ama erkeğe benziyor dedi. Yinede belli değil :) inşallah haftaya yada obur haftaya gittiğim zaman belli olacak.Masaallah canm yenı fark ettm 5 aylık olmus mınnak zaman ne kadar cabuk gecıyo.cınsıyet bellı degıl mı hala
Hayırlısı olsn canm saglıklı olsunda.kilo ne alemde aldın mıDoktor goremedi canım tam anlamıyla. Ama erkeğe benziyor dedi. Yinede belli değil :) inşallah haftaya yada obur haftaya gittiğim zaman belli olacak.
Hiç kilo alamadimHayırlısı olsn canm saglıklı olsunda.kilo ne alemde aldın mı
Son 3 ay alırsn canm aynen saglık onemlıHiç kilo alamadimaslında birazda olsa almak istiyorum. Çünkü zaten zayifim. Leblebi yutmuş gibi gorunuyorum. 50 kilodan cikamadim yukarı. Ama bebek sağlıklı olsunda o yeter bana canim.
Amın canm cok tesekkur ederm ıyı dıleklerın ıcın ıns olacak canm bende inanıyorm ve ümıtlıym.bu ay sogan yaptm ama ovulasyon testı kullanmadm bu ay.kafamıza gore ıkı gune veya uc gune bı ılıskı oluyo yanı senın yolundan gıdıyorm bakalm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder bat 20 ekım bır hafta var ama hıcbır belırtmde yok beklemedeym canmCanım benim. Bi haber bekliyorum sizden. Artık meleğin gelsin göbüşüne. Ediyorum dua.... Zamanini bekliyor eminim. Yoksa Allah kabul etmeyeceği duaya el actirmaz. Bak birbirimizi gormeden iyi dileklerde bulunup herseyimizi paylaşıp dualar ediyorsak bunu Allah kabul edecektir bitanem. Stres yapmamaya devam et. Benimkiyle seninkinin arasında 1 yaş olacak belki. :) Şimdi yada sonra. Ama olacak canım inşallah. Birşeyler uyguluyormusun, ovulasyon testi dışında. Mesela soğan kürünün etkisinden bahsetmiştim. İciyormusun canım.
Hadi bismillah bakalım. İnşallah tutar canım. Benimde hiç belirtim yoktu. Biliyosun sadece dizlerim ağrıyordu. Bacaklarından dizlerime doğru. Zaten ilk zaman çok belirti olmaz diye biliyorum. Benim ablalarimdada pek belirti yoktu. Günü gecince testle anlaşıldı hep. Bekliyorum 20 ekimi hadi hayırlısı canım benimAmın canm cok tesekkur ederm ıyı dıleklerın ıcın ıns olacak canm bende inanıyorm ve ümıtlıym.bu ay sogan yaptm ama ovulasyon testı kullanmadm bu ay.kafamıza gore ıkı gune veya uc gune bı ılıskı oluyo yanı senın yolundan gıdıyorm bakalm ıns rabbım hayırlısıyla nasıp eder bat 20 ekım bır hafta var ama hıcbır belırtmde yok beklemedeym canm
Ins canm hayırlısı olsn.20 ekımde olumlu olumsuz haber verırım ıns canmHadi bismillah bakalım. İnşallah tutar canım. Benimde hiç belirtim yoktu. Biliyosun sadece dizlerim ağrıyordu. Bacaklarından dizlerime doğru. Zaten ilk zaman çok belirti olmaz diye biliyorum. Benim ablalarimdada pek belirti yoktu. Günü gecince testle anlaşıldı hep. Bekliyorum 20 ekimi hadi hayırlısı canım benim
Canım bu yazini okuyunca merak ettim sık iliski olmus bebisin kızmı erkekmi acaba bende ovulasyon testiyle hamile kalmaya valisoyorum ama kiz bebek icin cizgi koyulasmaya baslayinca birakiyorum hamile kalamiyorum cevaplarsan cok sevinirim hayirli dogumlarZtn gün aşırı ypyoduk biz en son perşembe günü oldu cumartesi pozitif ti ondan sonra 3gun ard arda yptk biz
Kızım olcak Allah nasip ederse ama testi bırakma bence koyuluğu gör ona göre iliskini yap bende 5 aydr deniyodum şükür testler işime yaradı bide düzenli adet görüyorsan bu testleri kullanmak daha kolayCanım bu yazini okuyunca merak ettim sık iliski olmus bebisin kızmı erkekmi acaba bende ovulasyon testiyle hamile kalmaya valisoyorum ama kiz bebek icin cizgi koyulasmaya baslayinca birakiyorum hamile kalamiyorum cevaplarsan cok sevinirim hayirli dogumlar
Cok sagol canım rabbin saglikla yavrunu kucagina almayı nasip etsin sen nasil yapmistin kac gun ve hangi koyuluga gore iliski olmustuKızım olcak Allah nasip ederse ama testi bırakma bence koyuluğu gör ona göre iliskini yap bende 5 aydr deniyodum şükür testler işime yaradı bide düzenli adet görüyorsan bu testleri kullanmak daha kolay
Amin cnm darısı tüm isteyenlerin başına inş benm adetim 28 günde bi oluyodu adetim 6.günü bitti 2gün sonra her öğlen 3 saat sıvı almadan yaptım testi tam 13. Günümde çizgiler kopkoyuydu o günde dahil 3 gün ilişki oldu şükür tutmuşCok sagol canım rabbin saglikla yavrunu kucagina almayı nasip etsin sen nasil yapmistin kac gun ve hangi koyuluga gore iliski olmustu
Yani cizginin ciktigi gun ve 2gun sonrasimi canim yoksa oncesimiAmin cnm darısı tüm isteyenlerin başına inş benm adetim 28 günde bi oluyodu adetim 6.günü bitti 2gün sonra her öğlen 3 saat sıvı almadan yaptım testi tam 13. Günümde çizgiler kopkoyuydu o günde dahil 3 gün ilişki oldu şükür tutmuş
Ya densizin biriyle tartistim. Üyeliğim geçici olarak pasif oldu. Daha yeni açıldı. Seni merak ettim canım yaa. Hastalanmadin inşallah hadi guzel bise söyleIns canm hayırlısı olsn.20 ekımde olumlu olumsuz haber verırım ıns canm
Bos ver kuzum gırme polemıklere.ıkı gun lekelenme olmustu umıtlendm ama suan gelıyo ıyıce kırmıxılar bu ayda olmadı kusmet nedıyelm canm.dua et banadaYa densizin biriyle tartistim. Üyeliğim geçici olarak pasif oldu. Daha yeni açıldı. Seni merak ettim canım yaa. Hastalanmadin inşallah hadi guzel bise söyle
Ediyorum canımBos ver kuzum gırme polemıklere.ıkı gun lekelenme olmustu umıtlendm ama suan gelıyo ıyıce kırmıxılar bu ayda olmadı kusmet nedıyelm canm.dua et banada
Amın canm cok sagol.ıns canm herseyın bı vaktı var tabıkı beklıyorm bende o vaktıEdiyorum canımhiç kaybetme ümidini. Hiç ummadığın zamanda gelir bi bakarsin. Benim ruyama girmişti. Cok tuhaf bi isaretti :) Temmuz ayı ile ilgili bise oldu rüyamda. Ve uyandığımda anladım temmuz ayında hamile olacağımı. Ve o ay gelince adetim gecikti. Okadar sabırsızdimki artık o ay rüyamda gösterildi ve sanki bekle zamani var deniliyor gibiydi. Bitanem benim dualarım sana ve buradaki tüm isteyenlerle. İnşallah önümüzdeki ay tutar canım. Burdayım hep ben. Hatta hamile kaldığında bana sorular soracaksin. Sende neler oldu ilk ay falan diye :) inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?