Kararlıyım ovulasyon testine

Kizlar kanda testi yaptirdim 76.81 cikti. ayin 22 sinde yunurtladim bugun tam adet gunum ama beta degerim bu iyi mi sozce? 01duygu01 F Fatimasevket
Kizlar kanda testi yaptirdim 76.81 cikti. ayin 22 sinde yunurtladim bugun tam adet gunum ama beta degerim bu iyi mi sozce? 01duygu01 F Fatimasevket
Canım benimmmm. Hamilemisin bu değerle. Anlamıyorum ben değerlerden pek. Doktora gosterdinmi. ayyy sonunda senide hamiş yaptık :) hayırlı olsun bitanem

Canım benimmmm. Hamilemisin bu değerle. Anlamıyorum ben değerlerden pek. Doktora gosterdinmi. ayyy sonunda senide hamiş yaptık :) hayırlı olsun bitanem

Yok kuzum daha kadin doguma gitmedim.. bnde progedteron yuksek çıkmıştı sagolsum F Fatimasevket aslanpencesini önerdi ve kullandim.sonuc bu.. a bu ay ill.defa yumurtami da kipkirmizo yalaladim..ama bu ay olmayacak diye vardi salmistik loskoca ayda 6 ilişki saka gibo ama oyle..en buyik duam fatma suan.. onsallah onunda haberini alcaz

Kiz
İnşallah bitanem. Çok sukur çabalarimiz ise yarıyor tek tek. Zaten umursamadigin ay hamile kalıyorsun. Benimde öyle oldu :) nekadar tuhaf beynimiz var. O düşünceyi kafadan attığımiz zaman ve umrumuzda olmadigi zaman, içimizdeki bebek çalışmasi daha hizli oluyor heralde, hormonlar full çalışıyor. Kafaya takınca bu calisma azalıyor. Artık öyle düşünüyorum ben. Bizzat yaşadım cunku :) fatimaya da Allahım hayırlı bi bebek versin inşallah. Ben inanıyorum canım. Hepimiz sırayla bak görüyorsun

Kızlar buarada benim bebis kız olacakmış yüzde yüz dedi doktor.. Hayırlısı olsun inşallah. Ben erkek hissetmiştim. Yanılmışım :)

Dua etmezsenız o mınnaklarınız dogdugunda o yumos ayaklarından ısırırım zaten ona gore benıde hamıs yapın butun pozıtıf enerjınızı duayla bana gonderın bu ay hadı bakalm.@01duygu01

Kızlar buarada benim bebis kız olacakmış yüzde yüz dedi doktor.. Hayırlısı olsun inşallah. Ben erkek hissetmiştim. Yanılmışım :)
Amanın bende erkek hıssetmıstm olsun saglıklı olsnda kız evlat her zaman candr en cok onlar destek oluyo anne babaya

Ayyyyy ıns canm ya bende ınanıyorm bı gun o mutlu haberı bende yazıcam ıns buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…