- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
Kız ben muneccım mıyım ıcımdekı ses yalan soylemıs ben degıl dur kızaym ona ben sımdıHahaha F Fatimasevket hani yanilmazdin senn01duygu01 cok sevindim canim bnm bisver saglikli olsunda gerisi hicccc muhim degil
Kız ben muneccım mıyım ıcımdekı ses yalan soylemıs ben degıl dur kızaym ona ben sımdı
Ayyy cok guldum kız ama gercekten ben erkek hıssetmıstm.zelıha dıye bır arkadas vardı topıkte kız hıssetm dogru cıktı amaaaaCumartesi günü tekrar gidecem kontrole. Soracam doktora yine :) kesin kız dimi dicem. Onagore hazirlayayim kendimi. Kendimi erkeğe öyle odaklamisimki doktor kızınız olacak diyince neee kız mı dedim. Doktorcağız tepkime şaşırdı. Kim size erkek demistiki dedibende sitedeki kızlar erkek hissetmisti dicektim az kalsın
Benim aklım gitti erkeğe yine. Dur ben cumartesi soracam tekrar. Ctsi öğlen randevum var. Sağlıklı hayırlı olsun tabiki öncelikle ama net öğrenmek istiyorum. Çünkü herkes erkek dedi. Bende öyle hissettim. Ama yanılan yanılana, bende dahilAyyy cok guldum kız ama gercekten ben erkek hıssetmıstm.zelıha dıye bır arkadas vardı topıkte kız hıssetm dogru cıktı amaaaa
Sor bakalm tatlım hayırlısı ınsBenim aklım gitti erkeğe yine. Dur ben cumartesi soracam tekrar. Ctsi öğlen randevum var. Sağlıklı hayırlı olsun tabiki öncelikle ama net öğrenmek istiyorum. Çünkü herkes erkek dedi. Bende öyle hissettim. Ama yanılan yanılana, bende dahil
Kılo durumun nasıl aldın mı bulantın gecmıstr elbet.benmde 1.60 boy 65 kıloyum hamıle kalmadan su 5 kıloyu vereym dedm ama beceremedm ya esıme hazırlayınca bende yıyorm kıyadan kosedenBenim aklım gitti erkeğe yine. Dur ben cumartesi soracam tekrar. Ctsi öğlen randevum var. Sağlıklı hayırlı olsun tabiki öncelikle ama net öğrenmek istiyorum. Çünkü herkes erkek dedi. Bende öyle hissettim. Ama yanılan yanılana, bende dahil
Bende aksine zayifim yaa birazcık kilo alsam iyi olacak. Gerçi aldım bikac kilo. 1.65 boy 50 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 54 falanim. Fazla alamıyorum. Esimde kilo almami istiyor. Hep istiyordu zaten. Ben alamıyordum. Sadece karnim sisiyor. Bende değişen bise yok. Leblebi yutmuş gibi gorunuyorum :) sen o 5 kiloyu bana aktar :) mide bulantilarim kalmadı çok şükür. Zaten o bulantilar yüzünden 2 kilo kadar vermiştim. Yani 48-49 civarindaydim. Sonra arttıKılo durumun nasıl aldın mı bulantın gecmıstr elbet.benmde 1.60 boy 65 kıloyum hamıle kalmadan su 5 kıloyu vereym dedm ama beceremedm ya esıme hazırlayınca bende yıyorm kıyadan koseden
Ayyyy keske hemen oyle verılsede versem 5 kılo pat dıye sana.cok kılo da ıyı degıl ya bos ver 55 olsan yeter sanaBende aksine zayifim yaa birazcık kilo alsam iyi olacak. Gerçi aldım bikac kilo. 1.65 boy 50 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 54 falanim. Fazla alamıyorum. Esimde kilo almami istiyor. Hep istiyordu zaten. Ben alamıyordum. Sadece karnim sisiyor. Bende değişen bise yok. Leblebi yutmuş gibi gorunuyorum :) sen o 5 kiloyu bana aktar :) mide bulantilarim kalmadı çok şükür. Zaten o bulantilar yüzünden 2 kilo kadar vermiştim. Yani 48-49 civarindaydim. Sonra arttı
Ama bu 55in 10 kilosu doğumda gidecek. Ondan sonra da emzirdikce kilo kaybedecem. Neyse bebisler sağlıklı olsun başka bise önemli değil. Onun kilosu ve sağlığı daha önemli. inşallah sende fazla kilo almadan bebisin alır. Saglikli hayırlı olsunlar yeter bizlereAyyyy keske hemen oyle verılsede versem 5 kılo pat dıye sana.cok kılo da ıyı degıl ya bos ver 55 olsan yeter sana
Amıııın ıns canm hayırlısıAma bu 55in 10 kilosu doğumda gidecek. Ondan sonra da emzirdikce kilo kaybedecem. Neyse bebisler sağlıklı olsun başka bise önemli değil. Onun kilosu ve sağlığı daha önemli. inşallah sende fazla kilo almadan bebisin alır. Saglikli hayırlı olsunlar yeter bizlere
Hyrlı olsun cnm ne mutlu çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)Canim tesekkür ederim ben de bugun ogrendim hamileligimi gebelik testiyle yum catlamadan 1gun onceye kadar iliski oldu bende sonra korunduk
Çok tesekkür ederim :)Hyrlı olsun cnm ne mutlu çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)
Aaa cnmm sen hamişmisin çok sevindimmm:) mayısta burda çok takılmıştım ovulasyon testi fln o aralar sonra elimi ayağmı çektim bisüre oluösuz sonuçlar alnca:) şimdi tekrar başladm dolanmaya bakalım. Hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallahh, ax zaman kalmış sağlıkla gelsin minikkkkk:)Kızlar nasılsınız naptınız. Bi gelişme varmi. Birşeyler uyguluyormusunuz. Özledim sizi
Oooyyyy kuzum bende senı ozledm zaman ne cabuk gecıyo ıkı ayı kalmus bebısının.ben bırsey yapmıyorm canm ya bu hafta yumos haftasıydı ama esım yıgun calısdıgı ıcın bırsey olmadı yorgundu malum adlıye cok yogun.bende saldm gıttı 7.ayımız ama ben yoruldum sankı bılmıyorm canm.eee sen neler yapıyosun sekerKızlar nasılsınız naptınız. Bi gelişme varmi. Birşeyler uyguluyormusunuz. Özledim sizi
Yorulmak yokk. Seni cok iyi anliyorum bitanem aslinda. Bende yorulup birakmistim biliyosun ve 10 ay sonra oldu cok sukur. Senin burda hamisimmmmm yazini hala beklemekteyim hayirlisiyla :) Bende doktora gidip geliyorum. Biyandanda doğum korkusu sardı deli gibi. Bana birşeyler oluyor günler geçtikçe. Bebegime iyi bakabilecekmiyim nasıl olacak vs.Oooyyyy kuzum bende senı ozledm zaman ne cabuk gecıyo ıkı ayı kalmus bebısının.ben bırsey yapmıyorm canm ya bu hafta yumos haftasıydı ama esım yıgun calısdıgı ıcın bırsey olmadı yorgundu malum adlıye cok yogun.bende saldm gıttı 7.ayımız ama ben yoruldum sankı bılmıyorm canm.eee sen neler yapıyosun seker
Çok sağol canım benim. Allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. Hatırlıyorum tabikide seni :) ben ovulasyon kullandığım ay değil ondan sonraki ay kendi kendine hamile kaldım. Hatta geçen ayki ovulasyon testlerinden artanlari kullanacaktim gerek kalmadı. Zaten bikac tane kalmıştı. Ama ovulasyon ile hamile kalan çok kişi var. Soğan kürünü dene canım kesinlikle. Çok faydalı bu konuda. Bide ovulasyon testini uygula. Bunun ikisini yap. Ekstradan yakı koy beline. Bukadar şeye rağmen olmuyorsa kısmet canım. Ama senden de bekliyorum haberAaa cnmm sen hamişmisin çok sevindimmm:) mayısta burda çok takılmıştım ovulasyon testi fln o aralar sonra elimi ayağmı çektim bisüre oluösuz sonuçlar alnca:) şimdi tekrar başladm dolanmaya bakalım. Hayırlısıyla al bebişini kucağına inşallahh, ax zaman kalmış sağlıkla gelsin minikkkkk:)
Ben de özledimKızlar nasılsınız naptınız. Bi gelişme varmi. Birşeyler uyguluyormusunuz. Özledim sizi
Amın canım amın cok sagol guzel dıleklerın ıcın.ben ınanıyorum o guzel haberı verıcem ıns bı gun.korkma kuzum arkadasım dogum yaptı bır hafta oldu cok guzel bı bebısı var gayetde ıyı bakıyo normal dogum yaptı o yuzden her ısını kendı yapıyo suan korkma ıns senınkıdr normal olur.saglıcakla alırsın kucagına ıns.sonucta rabbım bız kadınları anne olma fıtratında yaratmıs vucudumuz ruhumuz hep o yonde yaratılmıs o yuzden stres yapma dua et bol bol ve meryem suresını oku canmYorulmak yokk. Seni cok iyi anliyorum bitanem aslinda. Bende yorulup birakmistim biliyosun ve 10 ay sonra oldu cok sukur. Senin burda hamisimmmmm yazini hala beklemekteyim hayirlisiyla :) Bende doktora gidip geliyorum. Biyandanda doğum korkusu sardı deli gibi. Bana birşeyler oluyor günler geçtikçe. Bebegime iyi bakabilecekmiyim nasıl olacak vs.Korkmaya başladım garip bir şekilde. Bazen kendimi güçlü hissediyorum. Bazense yorgun. Tuhaflastim. Göbek büyüdü biyandan. O enerjik halim kayboldu :) ama cok şükür diyorum hep. yeni yıldan sonra tekrar doktora gidecem dogumu konuşmaya. Şubatın sonunda inşallah canım. Çok istiyorum senden hayirli haber duymayı yemin ederim ve çok güzel bi hamilelik geçir. Benim bebis çiş torbasına vuruyor aniden lavaboya koşuyorum. Hele hapsurunca ve öksürünce hiç sorma :) bunları yasa inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?