Evet ya o yuzden kafam karisti 7si kafami karistirdi
Teşekkür ederim insallah Allah isteyen herkese versin
Bana da ayın 9u gibi geldi canım hayırlı bir haber alırsın inşallahTest laboquickEki Görüntüle 1830210
Benim 7 ay oldu canimKizlar sizin ne kadar oldu bebis dusuneli.
Benim on ay olduğu için arada bi aliyom artık folik asidi :))
Bende düşünemiyorum çift çizgi olacağını gebelik testinde :) şimdiye kadar çok test harcadim. Bu ay umutluyum, inşallah boşa gitmez ugraşlarimizEvet ama artık o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hem umutlanmaya korkuyorum hem de çok umutluyum. Karmaşık duygular
7sinde test bozuk gibi. Ama 9u koyu canım. Ayın 9unu değerlendirdiysen güzel. Aslında koyuya yakın her çizgiyi değerlendirmek lazim, sonrasında bianda siliklesir aman Allahım kaçiririz sonraTest laboquickEki Görüntüle 1830210
Amin canım buradaki herkes hayırlı güzel haberler alsın inşallahİnşallah çok beklemeden hayirlisiyla güzel haberlere kavusursun canim
İnşallah bu ay güzel haberler aliriz hayirlisiyla. Bekleyisler ugrayislar hayal kırıklıkları Sona erer...Bende düşünemiyorum çift çizgi olacağını gebelik testinde :) şimdiye kadar çok test harcadim. Bu ay umutluyum, inşallah boşa gitmez ugraşlarimiz
16:30 gibi yapacam tatlım. Bende çok merak ediyorum. Barı azcik ilerleme olsun
Aminnnnnn inşallah canim. Muhteşem olur ozaman isteeeİnşallah bu ay güzel haberler aliriz hayirlisiyla. Bekleyisler ugrayislar hayal kırıklıkları Sona erer...
Doğru söylüyorsun canım ama onu ben uygulayamiyorum bi türlü. Bide doktorlar iki güne bir ilişkiye girin diyorya, ben onu uygulamaya çalışıyorum aslında. Düzenli ilişki yani.Kizlar eger hamile kalmak istiyorsaniz yumurtlama gunune bi dort gun kala iliskiye girmeyin benim doktorum otuza gore hesapladi sekiz gun bekle dedi ve uc gun ust uste yap dedi allahin izniyle hamile kaldim bu sekilde beklemek cok ise yariyomus umarim bi yardimi olur size
Valla bizde onceden hep oyle yapiyoduk en son doktora gittik ve bu yolu onerdi o ay beslenmenede dikkat et dedi full yesillik beslendim duzenli o ayin sonucuda pozitif oldu aslinda hersey etkiliyo hamileligiDoğru söylüyorsun canım ama onu ben uygulayamiyorum bi türlü. Bide doktorlar iki güne bir ilişkiye girin diyorya, ben onu uygulamaya çalışıyorum aslında. Düzenli ilişki yani.
DoğruValla bizde onceden hep oyle yapiyoduk en son doktora gittik ve bu yolu onerdi o ay beslenmenede dikkat et dedi full yesillik beslendim duzenli o ayin sonucuda pozitif oldu aslinda hersey etkiliyo hamileligi
Amin sagol cnm bi dene ama once doktora git bi sorun varmi diye benin rahim yapisikmis bu yuzden olmamis acildi o ayda hamile kaldim tabi dikkat ederek birazdaDoğruBuarada hayirli olsun bebişin.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Ben tutturamam diye korkuyorum bide. Aslında beslenmeye dikkat etmek en önemlisi
Rahim yapışık olduğunu kasıktan bakilan ultrasonlami gordu doktor canım.Amin sagol cnm bi dene ama once doktora git bi sorun varmi diye benin rahim yapisikmis bu yuzden olmamis acildi o ayda hamile kaldim tabi dikkat ederek birazda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?