Kararlıyım ovulasyon testine

Gecen ay ile kiyaslarsamda 9 u oluyor 24unde adet oldum yumurtlama gunum 16. Gundu bu ayda 9u 16 nci gun. 9unu 10unu degerlendirdik. Insallah canim hayirlisi

Evet ama artık o kadar çok hayal kırıklığı yaşadım ki hem umutlanmaya korkuyorum hem de çok umutluyum. Karmaşık duygular
Bende düşünemiyorum çift çizgi olacağını gebelik testinde :) şimdiye kadar çok test harcadim. Bu ay umutluyum, inşallah boşa gitmez ugraşlarimiz

Kizlar eger hamile kalmak istiyorsaniz yumurtlama gunune bi dort gun kala iliskiye girmeyin benim doktorum otuza gore hesapladi sekiz gun bekle dedi ve uc gun ust uste yap dedi allahin izniyle hamile kaldim bu sekilde beklemek cok ise yariyomus umarim bi yardimi olur size

Doğru söylüyorsun canım ama onu ben uygulayamiyorum bi türlü. Bide doktorlar iki güne bir ilişkiye girin diyorya, ben onu uygulamaya çalışıyorum aslında. Düzenli ilişki yani.

Doğru söylüyorsun canım ama onu ben uygulayamiyorum bi türlü. Bide doktorlar iki güne bir ilişkiye girin diyorya, ben onu uygulamaya çalışıyorum aslında. Düzenli ilişki yani.
Valla bizde onceden hep oyle yapiyoduk en son doktora gittik ve bu yolu onerdi o ay beslenmenede dikkat et dedi full yesillik beslendim duzenli o ayin sonucuda pozitif oldu aslinda hersey etkiliyo hamileligi

Valla bizde onceden hep oyle yapiyoduk en son doktora gittik ve bu yolu onerdi o ay beslenmenede dikkat et dedi full yesillik beslendim duzenli o ayin sonucuda pozitif oldu aslinda hersey etkiliyo hamileligi
Doğru Buarada hayirli olsun bebişin.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Ben tutturamam diye korkuyorum bide. Aslında beslenmeye dikkat etmek en önemlisi

Doğru Buarada hayirli olsun bebişin.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım. Ben tutturamam diye korkuyorum bide. Aslında beslenmeye dikkat etmek en önemlisi
Amin sagol cnm bi dene ama once doktora git bi sorun varmi diye benin rahim yapisikmis bu yuzden olmamis acildi o ayda hamile kaldim tabi dikkat ederek birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…