Kararlıyım ovulasyon testine

Hayırlı olsun hamileliğinuz. Sagsalim bebeusinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Denemek lazım söylediğinizi. Yine de bi vakti zamanı var demekki. Rabbim yardımcımız olsun.

Alttan kendi bakti canim rahim yapisik dedi oranin agzini acmak icin yuvarlar bisey koydu uzun biseyide icime sokup sokup cikardi acildi dedi
İyiymis gerçekten. Çok şükür açılmış ve bebisin gelmiş canım. Ne mutlu sana. Nazar değmesin inşallah. Ben bu ay denicem, olmazsa doktora giderim artık napim

İyiymis gerçekten. Çok şükür açılmış ve bebisin gelmiş canım. Ne mutlu sana. Nazar değmesin inşallah. Ben bu ay denicem, olmazsa doktora giderim artık napim
İns cnm hakkinda hayirlisi olsun. Sormak istediklerini sor cvplayim. Bide ben bi dua okuttum annemlere o duanin cok buyuk etkisi varmis kabul oldu rabbime sukurler olsun

İns cnm hakkinda hayirlisi olsun. Sormak istediklerini sor cvplayim. Bide ben bi dua okuttum annemlere o duanin cok buyuk etkisi varmis kabul oldu rabbime sukurler olsun
Gerçekten mi. Eger söylersen bende okumak isterim.. Yer gök dua üzerine. Allah ne zaman isterse ozaman olur. Önce ondan istemek lazım tabikide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…