Hayırlı olsun hamileliğinuz. Sagsalim bebeusinizi kucaginiza alırsınız inşallahKizlar eger hamile kalmak istiyorsaniz yumurtlama gunune bi dort gun kala iliskiye girmeyin benim doktorum otuza gore hesapladi sekiz gun bekle dedi ve uc gun ust uste yap dedi allahin izniyle hamile kaldim bu sekilde beklemek cok ise yariyomus umarim bi yardimi olur size
Alttan kendi bakti canim rahim yapisik dedi oranin agzini acmak icin yuvarlar bisey koydu uzun biseyide icime sokup sokup cikardi acildi dediRahim yapışık olduğunu kasıktan bakilan ultrasonlami gordu doktor canım.
Amin sagol cnmHayırlı olsun hamileliğinuz. Sagsalim bebeusinizi kucaginiza alırsınız inşallah
Denemek lazım söylediğinizi. Yine de bi vakti zamanı var demekki. Rabbim yardımcımız olsun.
Onemli degil benimde bilgim yoktu ama o rahim acilmasaydi bi yirmi yil daha beklermisim bebek olmazmisKusura bakma canım çok soru sordum. Hicbi bilgim olmadığı için bu konuda
İyiymis gerçekten. Çok şükür açılmış ve bebisin gelmiş canım. Ne mutlu sana. Nazar değmesin inşallah. Ben bu ay denicem, olmazsa doktora giderim artık napimAlttan kendi bakti canim rahim yapisik dedi oranin agzini acmak icin yuvarlar bisey koydu uzun biseyide icime sokup sokup cikardi acildi dedi
Yok cnm kacmadim daha :)Benim sorularimdan sonra kaçarak uzaklaşmış olmalısın burdan :)
Adetin normal geliyormuydu canım. DuzenlimiydiOb
Onemli degil benimde bilgim yoktu ama o rahim acilmasaydi bi yirmi yil daha beklermisim bebek olmazmis
İns cnm hakkinda hayirlisi olsun. Sormak istediklerini sor cvplayim. Bide ben bi dua okuttum annemlere o duanin cok buyuk etkisi varmis kabul oldu rabbime sukurler olsunİyiymis gerçekten. Çok şükür açılmış ve bebisin gelmiş canım. Ne mutlu sana. Nazar değmesin inşallah. Ben bu ay denicem, olmazsa doktora giderim artık napim
:))Yok cnm kacmadim daha :)
Ewet duzenliydiAdetin normal geliyormuydu canım. Duzenlimiydi
Gerçekten mi. Eger söylersen bende okumak isterim.. Yer gök dua üzerine. Allah ne zaman isterse ozaman olur. Önce ondan istemek lazım tabikideİns cnm hakkinda hayirlisi olsun. Sormak istediklerini sor cvplayim. Bide ben bi dua okuttum annemlere o duanin cok buyuk etkisi varmis kabul oldu rabbime sukurler olsun
Az bekle ben yazayim duanin ismini cok etkiliymis bu dua bu ay deneGerçekten mi. Eger söylersen bende okumak isterim.. Yer gök dua üzerine. Allah ne zaman isterse ozaman olur. Önce ondan istemek lazım tabikide
Tamam canim bekliyorumAz bekle ben yazayim duanin ismini cok etkiliymis bu dua bu ay dene
Dua 4444 tane okunacak ismi salat-ı tefriciyye uc gun yada bi haftada okut ve cevrenede dagita bilirsin niyet et ve oku ins kabul olurGerçekten mi. Eger söylersen bende okumak isterim.. Yer gök dua üzerine. Allah ne zaman isterse ozaman olur. Önce ondan istemek lazım tabikide
Sağol canım yardımların için canımDua 4444 tane okunacak ismi salat-ı tefriciyye uc gun yada bi haftada okut ve cevrenede dagita bilirsin niyet et ve oku ins kabul olur
İns cnm ben onbes kisiye dagittim okudu annem niyetlendi bnim adima ins sendede olurSağol canım yardımların için canımokumaya calisacam bu duayi. İnşallah olur
İnşallah canım benim çok sağolİns cnm ben onbes kisiye dagittim okudu annem niyetlendi bnim adima ins sendede olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?